BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #344746 przez chłopek
dzisiaj był z tata karmić króliczki :)
a wczesniej woził chomika w autku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #344753 przez Olga
Biedny chomik ha ha.Dzieci są super,ja gdybym miała dużo kasy,to bym mogła ich mieć bardzo dużo.Niestety dzieci są drogie na te ciężkie czasy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344781 przez chłopek
wiesz Olga jak na takie male dziecko to Ksawcio bardzo delikatnie podchodzi do chomik
dziewczyny u was są sklepy Pepco? fajne rzeczy tam są a niestety u mnie nie ma takiego sklepi :(

12 lata 8 miesiąc temu #344795 przez Olga
To może będzie Ksawercio za zwierzątkami tak jak moja mlodsza córcia,kocha wszystkie i mówi,że będzie weterynarzem albo założy schronisko.Jak miała 3,5 roku i mieliśmy remont i mój partner zabił pajaka,bo gdzieś łazik,to się tak na niego obrazila,a on nie wiedział,że ona tak za wszystkimi zwierzakami jest.Zresztą do tej pory,wszystkie swoje pieniądze na psa wydaje,dzisiaj też już sklep zoologiczny owiedziła.Już nie raz to mam na nią nerwy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #344802 przez chłopek
olga ja tez zawsze mówiłam ze zostanę weterynarzem a na turystykę poszłam :)
psy Ksawcio tez lubi codziennie gwizda na naszego psa:) i woła Lord do wsztstkich psów (tak ma na imie pies u mojej mamy)

12 lata 8 miesiąc temu #344829 przez bidol
chłopek - co miałaś na myśli mówiąc 4 podkłady?? chyba paczki :silly:

Olga - ja niby niedawno rodziłam a też chodziłam do ubikacji jak Ty - tj jak chinka :) w tym szpitalu co rodziłam nie wolno było wcale bielizny :dry:

Kamyczka - ja nadal zazdrośnica jesem- tym bardziej że z takim kumplem chodzi na piwo (rzadko bo on z anglii przyjeżdża) którego nie lubię :dry: Ma żonę i dwójkę malutkich dzieci i nie chce wracać do Polski - mówi że on płaci on wymaga - dupek :angry:

M_M - współczuję puchnięcia i zębów - wydawało by się że młodziutka zgrabniutka- to i ciążę będzie dobrze znosić - a Ciebie tak męczy- biedulka :(

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344832 przez chłopek
bidol ja chyba ze 3 podkłady w szpitalu miałam :) i jeszcze mi daly pielęgniarki bo zapomniałam swoich

bidol a ty nie miałaś cc?

12 lata 8 miesiąc temu #344838 przez bidol
chłopek - ja nie - naturalnie rodziłam :dry: w szpitalu dawali podkłady, ale w domu (po 14 dniach dotarliśmy do domu) jeszcze paczkę zużyłam :dry: a Ty tak nie krwawiłaś??

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344841 przez chłopek
bidol no to coś mi sie pomyliło ze cc miałas
nie właśnie ja nie dużo krwawiłam, ja to wogóle jakis inny przypadek czop mi nie odszedł, wody też nie wiadomo kiedy.
bidol ale moze sie źle zrozumiałyśmy chodzi ci o podkłady takie na łóżko czy do majtek?
bo takich to mi dużo zeszło ale później używałam podpasek tych z bella takich duzych

12 lata 8 miesiąc temu #344850 przez bidol
ufff- chłopek - no mi o takie ala podpaski chodziło :laugh: już bałam się że tylko ze mnie się jak z kranu lało :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344855 przez chłopek
no to dobrze ze sprostowanie napisałam :)
a to ze mnie sie moze nie lało ale coś tam kapało

jutro sie na lumpka wyberam moze kupie dresy bo juz sie w nic nie mieszczę :( a spodnie ciążowe mnie ściskają

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344862 przez bidol
ja spokojnie w ciuchy z przed ciąży się mieszczę, ale jest mi już mało wygodnie.

Kurcze chłopek - u Ciebie to już 32 tydzień lada dzień się zacznie :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu #344865 przez chłopek
e to ja mogę zapomnieć o ciuchach sprzed ciązy

12 lata 8 miesiąc temu #344874 przez Anna77
ciuchy z przed ciąży?? Nieźle. U mnie to już nawet bluzki są za małe, bo nie mogę ich naciągnąć na cały brzuszek. Po urodzeniu trzeba będzie odczekać z 4 m-ce i ostro wziąć się za bieganie. Niestety po cc - bo to ja miałam cięcie właśnie :) - długo trzeba czekać, zanim można zacząć się mocniej wysilać. Mam nadzieję że lato i ilość świeżych warzyw i owoców ułatwi nam zrzucenie kg.

A co do podkładów - tych "domajtkowych" - to u mnie w szpitalu też dawali ile sie chciało, a w domu korzystałam też z tych dużych Belli.

12 lata 8 miesiąc temu #344876 przez chłopek
Anna to u nas nie dawali tych podkładów trzeba bylo mieć swoje.
czekam na męza i juz mi sie przysypia:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka