BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #366951 przez bidol
Anna - to koniecznie zapytaj ginka na wizycie o tą rwę - może coś Ci przepisze - u mnie tragedii nie ma - raz na jakiś czas mnie tylko złapie :)

Sakio - otulacz chyba lepszy od rożka - przynajmniej mi się tak wydaje - pomyśl Sama -lato dzidzia ubrana i jeszcze w rożku zawinięta :dry: dla mnie tragedia - na sam widok się spocę :silly:
Ja dla Sebka kupiłam rożek,ale wcale z niego nie kożystałam :dry: wyjełam ten twardy wkład i taka mała kołdereczka z niego była i tylko do tego mi słóżył :)
Co do otulacza to ja mam ale taki do fotelika z dziurami na pasy :) Jesienią jak znalazł będzie :laugh:
Saiko - 1,5 miesiąca?? Ja mam szczery zamiar pod koniec lipca się rozpakować :lol: :lol:

Majóweczka - Ja nie kupowała bym 2 zestawów pościeli do wózka :) skoro u Nas w polsce na początku dzidzię przykrywać będziemy pieluszką lub bardzo cieknim kocykiem to u Wsz tym bardziej pościel taka nie jest potrzebna. Tym bardziej że z poduszeczki nie można kożystać - tak przez min 2 pierwsze miesiące. Jak chcesz to kup na razie jeden taki kpl. a później Sama zobaczysz czy jest Ci potrzebny drugi :laugh: (ale to tylko taki moje wywody) :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #366958 przez chłopek
no ja mam jeszcze taki spiworek dla małego dostam od kolezanki, i rożek taki cienki bo drugi jest strasznie gruby i nie będe małego w niego wkładać.
moja siostra mi wczoraj mówi ze jak bede mieć córeczke to ona ma taka ładna sukieneczke na lato, a ja do niej że chyba nie będzie dziewczynki bo już dwóch lekarzy potwierdziło że chłopak no chyba że sie pomylili

12 lata 7 miesiąc temu #366959 przez Daria23
Dzięki Anna:)

12 lata 7 miesiąc temu #366961 przez Majowka
Nie no, mowiac posciel mam na mysli 2 przescieradla tylko, na spod i na gore. Ja mam zamiar Lukaska w wozku caly czas trzymac w naszym pokoiku, dlatego te przescieradla, Bo bedzie mu sie ulewalo i wogole...
Wogole to ja jeszcze nawet nie wiem, jak te posciele do wozka wygladaja, wiem tylko, ze sa.
Ide zaraz na zwiady, to pozniej Wam powiem co I jak

12 lata 7 miesiąc temu #366969 przez bidol
Majowka napisał:

Nie no, mowiac posciel mam na mysli 2 przescieradla tylko, na spod i na gore. Ja mam zamiar Lukaska w wozku caly czas trzymac w naszym pokoiku, dlatego te przescieradla, Bo bedzie mu sie ulewalo i wogole...
Wogole to ja jeszcze nawet nie wiem, jak te posciele do wozka wygladaja, wiem tylko, ze sa.
Ide zaraz na zwiady, to pozniej Wam powiem co I jak

aaaaaaaaaaaa :) to sorki - U Nas w Polsce to są takie normalne kpl pościeli do wózka, jak do łóżeczka, dlatego mnie to zdziwiło :blush:

12 lata 7 miesiąc temu #366975 przez Anna77
Bidol pod koniec lipca :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Przecież Ty masz termin na 7 lipca - tak jak ja

12 lata 7 miesiąc temu #366980 przez maksiu
hej mamusie przepraszam nie doczytam was:( wczoraj bylam na wynikach i dzisa mam wizyte boje sie jak niewiem tym bardziej ze dzis w nocy tak mi dretwiala reka lewa dokladnie same palce ze niewiem co jest
teraz siedze i mocze w wodzie z octem i sola bo mam palce jak balony

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366981 przez bidol
Anna77 napisał:

Bidol pod koniec lipca :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Przecież Ty masz termin na 7 lipca - tak jak ja

łoj łoj łoj - pomyłka- straszna pomyłka - pod koniec czerwca :laugh: :laugh: :laugh: :laugh

Maksiu - pij dużo wody :ohmy: :ohmy: :ohmy: a może Ty masz zatrucie ciążowe??? :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #366982 przez daners
no i wstałam poraz drugi ;p hehe choroba mnie tak meczy ze jedynie mam ochote na sen :)
ale przyszlo mi teraz czekac na mezula..
chlopek tabletki na gardlo zakupione w aptece od tak... tamtum werde czy jakos tak :)

dziewczyny wkrotce zbliza sie dzien dziecka :) a moj mezus juz swietowac bedzie hehe zabiera nas na weekend do wisły :)hehe mam nadzieje ze sie wykuruje i ze bede w stanie sie jeszzcze ruszac hehe

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366983 przez anszka
Bidol - pod koniec lipca to ja mam zamiar rodzić, Ty już będziesz na spacerki wyjeżdżać :)
Chłopek - wysłałam Ci nr tel.
Maksiu - ciekawe co to może być, tylko palce u rąk Ci napuchły czy nogi też?
Daj znać, co tam lekarz na to powie.
Daners - zdrówka życzę! do 1 czerwca na pewno będziesz w świetnej formie, tylko wykuruj się dobrze :)

Dziś dzień wizyt :)
A ja muszę odrobić zadanie domowe na szkołę rodzenia - plan porodu ;)

12 lata 7 miesiąc temu #366986 przez Kamyczka
Maksiu to dobrze,że masz dziś wizytę,współczuję opuchlizny.
to juz 3 dziewuszki mają dziś wizyty,czekamy na wieści

12 lata 7 miesiąc temu #366990 przez anszka
Maksiu - a wyniki moczu masz dobre?

12 lata 7 miesiąc temu #366998 przez chłopek
anszka zapisalam sobie nr

12 lata 7 miesiąc temu #367003 przez Anna77
Dobra Dziewczyny, zbieram się. Odezwę się pewnie wieczorkiem.

12 lata 7 miesiąc temu #367004 przez maksiu
Bidol wody to ja pije tyle co nigdy i mleko wg tyle plynow wlewam w siebie ze szok
Dziewczyny wczoraj robilam wyniki i dalam dodatkowo mocz sobie zrobic dzis przed wizyta mam do odebrania wyniki, nogi tez mi troszke spuchly i rano obraczki zdjac nie moglam ale juz oki zdjelam i juz jej narazie nie zakladam bo jest masakra

Tak mysle czy po kiwi moglo by cos takiego wyskoczyc??bo wczoraj sobie jedno zjadlam
i dzis z nocy juz reka napuchnieta

ktora ma telefon z plusa??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka