BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #197550 przez kima
AnyAnka, nie wiem czy dobrze zrobiłaś, że kupiłaś te kosmetyki z różnych firm. Przecież jak coś uczuli małego, to nie będziesz wiedziała co?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #197600 przez Dorciaition
Oj też bym chciała taki automat ;)

Ja to chyba dziś umieram. Wszystko mnie boli, a najbardziej, co dziwne to kości policzkowe :ohmy:
Nawet moja mała cichutka dziś. :(

Vestusia ale Ty malusia byłaś. Myśle, że moja Lenka taka będzie.

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197601 przez madziaska
Ojjj to prawda, zly nastorj nas łapie... Moze przez pogode, hormony i pewnie troszke juz jestesmy zmeczone...
Vestusia staniki koszmar... Zakrywaja z przodu cale cycki, tzn dekold, a po bokach odstaja... Z jednej strony za male ( tam gdzie dekold), a po bokach za duze. Chyba je spale ;)
Ide robic pizze, najem sie to moze humor sie polpeszy :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197602 przez Dorciaition
Madzia zostaw na pamiątkę :silly:

Vestusia, a nóż widelec podkłady sie przydzadzą. Ja jestem zdania, że lepiej mieć więcej niż za mało ;)

Smacznego Madzia

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #197603 przez madziaska
Dzieki Dorcia. Biedna jestes z ta choroba, bierzesz cos??? masz goraczke??
Ja zostawie cyckonosze na pamiatke, a Vestusia podklady ;)
13 lata 3 miesiąc temu #197615 przez luska
Hej laseczki

Ja ma juz w domku na błysk(od razu mi lepiej) :lol: Humor sie poprawił , mam mega ochote na te faworeki.Dlugo sie je robi , bo pewnie jak juz cos to koło 21 zaczne B)

Ale mnie zaciekawiłyście z tymi książeczkami , kiedyś sprawdzałam ale już totalnie nie pamiętam , na pewno ponad 3kg miałam :laugh:

Widze , że na wszystkie coś pogoda dziś działa dołując.Na mnie działa rozładowanie w postaci sprzątania , na serio jak ręką odjął , nie wiem czy to zasługa widoku czystego domu , czy sam fakt sprzątania ;)
Vestusia ja jak przechodziłam z dzidziusia to przeszłam właśnie na E sensitv ale on ma tez portatywną opnie IMID,teraz dałaś mi do myślenia , czy właśnie go nie kupić , bo zgadzam się z twoja koleżanką :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #197626 przez Dorciaition
Madzia dobry pomysł ;) Tylko czy Vestusia pomieści gdzieś te wszystkie podkłady :silly:

Piję syropek i mam coś na gardło. Do tego woda z cytrynką i łóżeczko. Czosnku nie chce!
Dziś miałam dobrze, bo Krzysiek miał wolne, ale jutro już będzie gorzej :/ Lubię sobie postękać jak chora jestem ;)

Luśka tak późno zaczniesz robić te faworki?? Opętana jesteś, nie ma co :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #197633 przez kima
Hej Laseczki, wyjechałam po mężusia po padało, żeby mi nie zmoknął B) bo jutro przecież obiecane zakupki dla Dzidziulka B)

Wkurzyłam się masakrycznie, bo przyszło mi do skrzynki, że mam niezapłacone za tv, że zalegam z opłatami 176zł :ohmy: a płace na bieżąco, zawsze nawet na miesiąc do przodu, bo składka to tylko 22zł a i tak jest 36 programów, których nie ma w sumie i tak kto oglądać. Sprawdziłam właśnie, bo wszystkie opłaty robie przelewem przez internet, czy czasem sobie numeru konta nie pomyliłam i jest dobre, ale co się okazało.. że w tytule się nie podpisałam :side: :side: :side: a oni po samym nazwisku się widać nie kapnęli, napisałam tylko "składka członkowska za miesiąc..." :lol: :lol: :lol: jutro pójdę wyjaśnić, bo mi jeszcze odetną tv :ohmy:

Niestety to nie koniec moi8ch nerwów, jak wychodziłam z bloku zaglądam do skrzynki i oczywiście awizo "adresata nie zastałem" chyba złoże normalnie pisemną skargę na listonosza, cały dzień siedziałam w domu, debil jeden, nie chce mu się paczek zabierać :angry: i przyszedł mi ten stanik i 4 koszule. A więc stanik niczym zdjęty z mojej babci, tzw. "antygwałt", po bokach też mi odstaje, ale dobrze, że wzięłam rozmiar E, bo jest taki akurat, a jak będzie mleko w cycach to myślę, że będzie akurat, ale nie zmienia to faktu, że czuje się w nim mega niesexsowna, a mój ja go zobaczył, to nawet nie próbował zbytnio zaprzeczać B) allegro.pl/stanik-z-fiszbina-do-karmieni...hit-i1799395959.html to ten i z obwodem troche przesadziłam, bo za duży, ale na ten krótki okres myślę, że muszę sobie jakoś z nim poradzić. A co do koszul allegro.pl/30wzorow-promocja-koszula-do-...xxl-i1795730543.html pomylili kolory, ale te jeszcze znośne, aczkolwiek troche szmatowate, myślę, że po porodzie od razu je pewnie wywale, a allegro.pl/wyprzedaz-koszulka-ciazowa-na...xxl-i1797144756.html przysłali mi zły rozmiar i ledwie mi tyłek zakrywa :angry:
Zaraz będę do nich pisać, bo kurde, co to ma znaczyć wogóle :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #197639 przez Dorciaition
Oj kurka Kima no to nie wesoło. Właśnie patrze, że zamówiłam i stanik i koszule, a do tego szlafrok od tego samego gościa :ohmy: Jutro powinny przyjść.
Co się dzieje z tymi sprzedawcami? Może mają za dużo zamówień, bo coraz więcej ludzi zamawia przez internet i się im pierniczy, dlatego takie pomyłki. Ja nigdy nie mogłam narzekać, ale ostatnio to masakra. Ciekawe kiedy za tą kieckę kasę oddadzą.

A z tym listonoszem to się zgadzam. Powinnaś chociaż iść na pocztę o naczelnikowi powiedzieć o sprawie.
Z moim mam dobrze. Zawsze przynosi, a jak mnie nie ma do sąsiada idzie :) Dziś przyniósł mi paczuszke nie poleconą z Bebilon i był tam mały misiu :)
Szukałam kilku stron z darmowymi próbkami. Dostałam z Johnsona, ale cała koperta była porwana, a w niej pusto, więc pewnie ukradli, no i dziś ten Bebilon.
Może i wysłali więcej, ale podejrzewam, ze jak nie polecone i widzą coś grubszego albo pudełko to wcale do mnie nie dochodzi.

Kima pewnie jutra już nie mozesz się doczekać co? Takie zakupy to coś wspaniałego :)

13 lata 3 miesiąc temu #197648 przez kima
Żebyś wiedziała Dorcia, jeszcze się wkurzyłam, bo klient, który miał dzisiaj zapłacić mojemu mężowi za zlecenie, da kase dopiero w czwartek, albo piątek :dry: ale mój Miś powiedział, że skoro zakupki zaplanowane to będą, więc już się doczekać nie mogę :laugh: :laugh: :laugh:

Ja w sumie tylko raz się sparzyłam, trafiłam na strasznego hama, zamawiał 3 pary butów, a wysłał tylko jedną i był problem z oddaniem kasy, nie odbierał telefonów, na e-maile nie odpisywał, a jak w końcu mu wystawiłam negatywa to gość mi też oczywiście wystawił, że niby ja się awanturuję i nie płace w terminie, skoro zawsze daje kup teraz i od razu przelew i mejla co i jaki kolor :angry:

No i teraz, jedna koszula miała być ciemny fiolet ta z żyrafką, a dali mi zwykły fiolet, troche taki "majtkowy" ale już nie ważne, tylko te koszule mi wysłali zły rozmiar i ledwie mi tyłek zakrywa, bo mam 170cm wzrostu i są poprostu za krótkie, przez to brałam tyle razy xxl, żeby mi dupa nie wychodziła, a tu przyszły normalnie jak koszulki :ohmy: ehh nie mam nerwów :ohmy:

Dorcia, miejmy nadzieję, że jakoś się nam wyjaśnią te zakupki allegrowe :P

idę na "na wspólnej" B)
13 lata 3 miesiąc temu #197650 przez Batmanik
ja z allegro raz mialam przygode zamowilam sanki z ocieplaczem i doszly same sanki ale interweniowalam od razu i koles kazal spisac protokol braku z kurierem co udalo mi sie zrobic po jakims tygodniu a wtedy sprzedawca zmienil zdanie ze wysle mi bez protokolu tylko bede musiala sobie za przesylke zaplacic :side:
a dzsi to jakies gradowe chmury wisza :angry: wlasnie mnie moj podkur.... bo chce ten wozek blizniaczy to powiedzial ze mam sobie robic co chce- ale jak wezme to trzeba sprzedac ten po Igorku- a ja mam sentyment do niego ale trudno-
a dodal tez ze kosiarke trzeba kupic lepszaa( b mamy taki traktorek) bo chce plug w zime podpiac :angry: szkoda ze ogrod jego mamusi :angry: niech ona sie martwi :angry:
co za dzien dobrze ze juz sie konczy
13 lata 3 miesiąc temu #197654 przez Batmanik
ach i jeszcze wylicytowalam hustwke dla igora i zaplacilam za wysylke a ze koles stwierdzil ze mam bliskoo zebym sobie podjechala bo koszt wysylki przekroczy koszt paliwa-i stwierdzil ze odda mi kase ale przelewem wiec czekalam ze 4 dni a tu zwrotu nie ma, wkoncu wybralam sie po hustawke i gosciu mial w ten dzien zrobic przelew- i nie pamietam czy wysslal tego samego dnia czy pare dni po ale w tytule napisal zwrot za hustawke z przeprosinami za zwloke :)
13 lata 3 miesiąc temu #197659 przez Aleksandra
Ufff...ja już po wszystkich odwiedzinach i mam czas dla siebie. Znowu następny dzień zleciał. Jutro środa z atrakcjami tzn. ponbieranie krwi na CRP i USG z przystojnym doktorkiem (tutaj tacy przystojni lekarze pracują, że mmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrr.... :lol: ) :lol:

Dorcia kuruj sie kochana :)

Faktycznie macie przejścia z tymi sprzedawcami. Ja odpukać nie trafiłam na takich i szczerze wam współczuje. Niestety mozna sie spażyć i wkurzyć. Wcale wam sie nie dziwię - ja bym juz rozdmuchała aferę na całej linii.
13 lata 3 miesiąc temu #197664 przez Aleksandra
13 lata 3 miesiąc temu #197668 przez Batmanik
super przytulanka:) zadowolona bedzie corcia;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia