BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #216847 przez Dorciaition
Ha ha Kima "cyce rozhuśtane" ;)

Madzia zgadzam się z Kimą, lepiej nic nie brać bez wiedzy lekarza. A toxo się nie denerwuj, na pewno będzie ok.
Fajnie, że jest taka lista z Twojego szpitala na stronie.

Kimuś ja w szpitalu też świeciłam czerwonymi paznokietkami u nóg ;)

Kurka, tak spać mi się chce, ale nie potrafię w dzień no! B)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #216850 przez madziaska
Dorcia ja zdrzemnelam sie godzinke ;) Nadal chce mi sie spac, ale jak pojde teraz to w nocy nie bede mogla zasnac ;)
13 lata 6 miesiąc temu #216854 przez Dorciaition
To zazdroszczę. Ja próbuję i nic, choć taka zamulona jestem. Dziwny ten mój organizm B)

13 lata 6 miesiąc temu #216859 przez kima
Ehh ja w szpitalu spałam jak dziecko, w nocy czasem raz wstawałam siku, czasem wcale, ledwie głowe położyłam a już spałam. I podobno nawet chrapałam B) a w domku też tylko leżę, z boku na bok i już mi tych boków brakuje a spania nie ma ;) w nocy nawet, ale w dzień to ani nawet krótkiej drzemki mi się uciąć nie udaje ;)

Mój mały w zeszły wtorek ważył 2324g, pisałam Wam zresztą. I teraz normalnie tak wcinam, bo chce go troche jeszcze podtuczyć, bo łobuziak niewiadomo kiedy zechce wyjść na świat. Moja kumpela mi napisała śmiesznego smsa jak byłam w szpitalu, coś w stylu "mały jest charakterny - po mamusi i zaskoczy wszystkich, bo urodzi sie wtedy, kiedy on sam zechce" B) hehehehe śmieje z tego do dzisiaj. A jak sobie pomyślę, że jak urodzimy to już nie zjem nawet połowy z tego co teraz moge, to chce się najeść na zapas :laugh: w szpitalu nie miałam apetytu wcale, ale dzisiaj już mi powoli wraca, nawcinałam się serków, winogron, kanapki, kaszki z musli i zaraz ide chyba przygrzać sobie gołąbka, bo potem przecież ani kapusty ani sosu pieczarkowego nie tknę :P mam nadzieje, ze ta głupota mi jutro przejdzie i tak szybko jak mnie naszła tak szybko opuści :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #216860 przez kima
I mam gazy chyba po tych winogronach :laugh: ale tu przynajmniej na luzie moge je uwolnić, niech idą w świat :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #216868 przez Dorciaition
Kima oby do mnie nie doszły :silly:

Jedz jedz Kochana ;) Nie będę sama :silly: Przez ostatnie 3 dni ciągle wcianm. Jak jakaś opętana. No i dziś zauważyłam na jprawym boku 4 takie czerwone, króciutki kreseczki. To chyba rozstępy!! Ciagle je oglądam i kremuje :S

13 lata 6 miesiąc temu #216869 przez kima
Eee aż takiej mocy nie mają, zatrzymają się w moim pokoju (sic!) :laugh:

Oj Kochana, mi też wywaliło rozstępy, ale stwierdziłam, że mam je gdzieś, a położne mi powiedziały, że kremy na rozstępy najlepiej pomagają na pięty i że są uwarunkowane genetycznie, albo masz skłonności albo nie :P a ja głupia tyle kasy wywaliłam na te kremy a i tak mi się zrobiły :(
13 lata 6 miesiąc temu #216872 przez Dorciaition
Masz rację Kima. Nie są najważniejsze. Zresztą nie paraduje z gołymi boczkami ;)
Moja mama zakupiłą mi kilka kremów. Zainwestowała i teraz co jakiś czas mnie pyta czy coś mam. Martwi się, że kasa się zmarnuje ;) hehe

13 lata 6 miesiąc temu #216880 przez aniaa_
U mnie narazie nie ma rozstępów na brzuchu, ale zauważyłam na cyckach :ohmy: :ohmy: :ohmy: Wy piszecie, że spać nie możecie, a ja jak sie położyłam na "chwilkę" o 14 tak przed 17 obudził mnie pies bo to jego pora na dwór pojcia.
13 lata 6 miesiąc temu #216883 przez Suari
Madziaska- ja też bym nie brała żelaza, poczekasz na wizytę, a do wizyty jedź na "naturalnych środkach" ;)

Przed chwilą też sprawdzałam moje wyniki badań na necie, na których dzisiaj byłam i przynajmniej morfologia, mocz i glukoza jest dobra :) nawet lepsza niż poprzednio i przez całą ciążę nie musiałam brać żelaza, może dlatego, że jadłam duuuże ilości pomidorów i płatków owsianych :)
13 lata 6 miesiąc temu #216885 przez Suari
aniaa_ napisał:

U mnie narazie nie ma rozstępów na brzuchu, ale zauważyłam na cyckach :ohmy: :ohmy: :ohmy: Wy piszecie, że spać nie możecie, a ja jak sie położyłam na "chwilkę" o 14 tak przed 17 obudził mnie pies bo to jego pora na dwór pojcia.

Też ostatnio miałam takie spanie i w tych samych godzinach :)

Rozstępów nie zauważyłam, w sumie używałam kremu od 4 miesiąca, czasami zapominałam, ale jak dziadostwo ma wyjść to wyjdzie.
13 lata 6 miesiąc temu #216888 przez Suari
kima napisał:

Dokładnie tak zrób :) mi mamcia wczoraj przyniosła cały garnek barszczyku :silly: zapraszam podzielę się chętnie :)

To podrzuć i mi barszczyku i do tego jeszcze uszka poproszę :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #216889 przez aniaa_
:silly: :silly: :silly: Dla mnie barszczyk wystarczy :silly: :silly: :silly: UWIELBIAM a nigdy mi sie nie chce bawic z tymi burakami ;)
13 lata 6 miesiąc temu #216893 przez Suari
aniaa_ napisał:

:silly: :silly: :silly: Dla mnie barszczyk wystarczy :silly: :silly: :silly: UWIELBIAM a nigdy mi sie nie chce bawic z tymi burakami ;)

ale mam chęć na ten barszcz, aż chyba jutro ugotuję :)
13 lata 6 miesiąc temu #216896 przez kima
Suari uszka to rarytas na wigilię, nie na codzień, za dobrze by mi było :P

Moja Mamcia i tak teraz gotuje i dla nas, bo ja stać rach nie moge :P ale ona się widzę bardzo cieszy, że jest potrzebna :) oj, co ja bym zrobiła bez mojej Mamusi :) :) :)

Mi na szczęście na cycach nic nie wyszło, wystarczy już, że na brzuchu mam te ohydne krechy :angry: A cyce mimo, że podrosły, to mi się wydają przy tym moim brzucholu strasznie malutkie, takie groszki normalnie aż mi głupio :P

Zdecydowałyście już co do imienia? U mnie na dzień dzisiejszy jest Jakub Karol :) i raczej się już nie zmieni :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia