- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
To wszystkiego najlepszego z Okazji Rocznicy Ślubu!Milla napisał:
Nie wiem czy taką pokazywała Anakol
allegro.pl/spoka-nocne-swiatelko-kontakt-ikea-i1859075532.html
ale z tego co tam piszą ma niewymienialne diody. Jest jakiś akumulatorek a le jak te diody padną to co?
Tak, Milla, to jest ta lampka, którą my mamy - tylko w Ikei kosztuje 59,99 zł a tu wychodzi 94 zł z przesyłkąNa pewno nie kupiłabym lampki za tyle kasy.
Na te diody nie zwróciłam uwagi, mam nadzieję, że nie padną tak szybko
Ona ma taką wadę, że po załadowaniu może świecić do 4 godzin, czyli nie starczy na całą noc. W sklepie tego nie zauważyłam, a moim zdaniem to spora wada.
Ale jakby co, Dorcia, to na stronie Ikei jest napisane że w Gdańsku są dostępnewww.ikea.com/pl/pl/catalog/availability/90150976/
Fotki super. Wyglądasz ślicznie, widać że laseczka z Ciebie, która aktualnie nosi brzuszek. Daisy jak zwykle pozuje profesjonalnie![]()
A w butach na obcasie to bym chyba teraz nie uszła...
Vestusiu, Ty też śliczniutko wyglądasz. Mój P też rzadko sam z siebie robi mi zdjęcia, chyba że w górach jesteśmyW innych miejscach to zawsze muszę się prosić.
Ja jakoś nie mogę spać. Siedzę przy kompie już od godziny. W nocy miałam bolesny skurcz który trwał chyba z 10 minut, masakraIm bliżej porodu tym mniej przyjemnie się robi.
Zaraz chyba wracam do łóżka, bo chłodno mi się robi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Milla ja tak samo nie mogę się doczekać, aż zapnę się w swoje dawne rzeczy. Nie zakładam oczywiście, że jak tylko urodzę, to od razu wbiję się w swoje rzeczy, ale wierzę, że brzuszek zmniejszy się na tyle, że dam radę zapiać się w swój płaszczyk

No a taki majonez to naprawdę nie rzucił mi się w oczy, więc kupię Winiary

Anakol ta lampka to rzeczywiście ma troszkę wadę, skoro świeci przez 4 godziny. Bo jakby nie patrzeć będziemy rodzić na jesień, potem będzie zima i szybko robi się ciemno. Nio ale, ładna jest i mogłaby być jako druga w pokoju oprócz innej, która da radę świecić dłużej

No i cena też widać dużo mniejsza niż ta z internetu

Oj a ten skurcz to musiał Cię obudzić. Ale masz rację - im bliżej porodu, tym robi się mniej przyjemnie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja wstałam, standardowo kaszka i kawka. Mam do zmycia gary (dlaczego znowu zostały dla mnie?? Ech). No i nie mam pomysłu na obiad. Może na szybko chińszczyzna?

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jest równe 0 stopni. Brrr, trzeba bedzie wyciągnąć cieplejsze buty

Jakoś się dzisiaj nie wyspałam. Trzy razy byłam siku. A nada ranem mała tak się wierciła na dole po lewej stronie jakby chciała mi dziurę w brzuchu zrobić.
Anakol mnie w ciągu dnia czasami złapie coś jak kolka po lewej stronie, jak chwilę posiedzę to przestanie.Ostatnio byłam na dworze i ledwo do domu doszłam tak mnie chwyciło

A ta lampka faktycznie droga na Allegro. Szkoda, że do Ikei mam daleko.
Anakol jak nie chcesz mieć ciemności w pokoju to warto zaopatrzyć się w tzw jednowatówki. Wkładasz do kontaktu i świecą dopóki ich nie wyłączysz. U nas jedna świeci w pokoju młodego, druga w przedpokoju oświetla mu drogę gdy wstaje w nocy do łazienki lub do nas.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
moj mnie wkurzyl bo wzial dziecko i niby poszedl do pieca czyt. zanisol babci zasranej ktorej ciezko isc do wnuka bo hrabiance brudasce nosic trzeba

Dziewczyny tak narzekacie ze wygladacie Bog wie jak ale zdjecia mowia co innego- sa superasne tylko pozazdroscic:)))
dzis mialam sen ze ,,zabralysmy sie" za rodzenie ale nie pamietam dokladnie tylko tyle ze Anakol rodzila gdzies tydz przed terminem bo jej wody odeszly:)
a ja wymyslilam ze jak nie urodze do 28go to porozmawiam z lekarzem ze 28go zglosze sie na cc bo ja wywolania nie chce - meczyli mnie w tamtym roku - mialam 3 podejscie( cewnik i dwie kroplowki) a to jak porrod bo ma sie tylko meeeeggggga bole i nic wiecej i tak mnie nameczyli ze wole sam porod niz wywolanie:(
juz sobie popisalam bo moj smyk juz mnie tu ciagnie sie

do napisania pozniej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kurka Batmanik nie straszWitam!!!
moj mnie wkurzyl bo wzial dziecko i niby poszedl do pieca czyt. zanisol babci zasranej ktorej ciezko isc do wnuka bo hrabiance brudasce nosic trzebapozatym wymyslil sobie ze ja klamie z ta toksoplazmoza i to napewno nie przez koty jego jeb...mamusi
Dziewczyny tak narzekacie ze wygladacie Bog wie jak ale zdjecia mowia co innego- sa superasne tylko pozazdroscic:)))
dzis mialam sen ze ,,zabralysmy sie" za rodzenie ale nie pamietam dokladnie tylko tyle ze Anakol rodzila gdzies tydz przed terminem bo jej wody odeszly:)
a ja wymyslilam ze jak nie urodze do 28go to porozmawiam z lekarzem ze 28go zglosze sie na cc bo ja wywolania nie chce - meczyli mnie w tamtym roku - mialam 3 podejscie( cewnik i dwie kroplowki) a to jak porrod bo ma sie tylko meeeeggggga bole i nic wiecej i tak mnie nameczyli ze wole sam porod niz wywolanie:(
do napisania pozniej

A jak Twój nie wierzy w toksoplazmozę to pokaż mu wyniki. A ta jego mama to naprawdę jakiś cięzki przypadek. Zamiast cieszyć się, że syn ułożył sobie życie to rywalizuje z Tobą o jego względy. Najlepszym wyjściem byłoby pójść na swoje.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Batmanik napisał:
Kurka Batmanik nie straszWitam!!!
moj mnie wkurzyl bo wzial dziecko i niby poszedl do pieca czyt. zanisol babci zasranej ktorej ciezko isc do wnuka bo hrabiance brudasce nosic trzebapozatym wymyslil sobie ze ja klamie z ta toksoplazmoza i to napewno nie przez koty jego jeb...mamusi
do napisania pozniejmam nadzieję, że skoro u mnie przy dwóch porodach oxy działała to i zadziała za 3 razem.
A jak Twój nie wierzy w toksoplazmozę to pokaż mu wyniki. A ta jego mama to naprawdę jakiś cięzki przypadek. Zamiast cieszyć się, że syn ułożył sobie życie to rywalizuje z Tobą o jego względy. Najlepszym wyjściem byłoby pójść na swoje.
ja go chce wziasc na ktg niech mu sam lekarz wytlumaczy- skoro nie wierzy...
a jego mamusia to meeeeeega ciezki przypadek;)
a co do oxy ja nie chce straszyc hehe poprostu u mnie nie pomoglo...a ja juz rodzilam to dali mi 3cia na sam koniec porodu a jak zobaczylam opakowanie ze mi oxy podlaczyli to zaczelam sie wyrywac jak psychopatka

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja się oxy nie boję.Wiem,że po niej skurcze są silniejsze ale i szybciej postępuje rozwarcie-pod warunkiem że organizm reaguje na kroplówkę.
Ja bedę chyba miała wywoływany poród na początku grudnia (tak mi mówił gin-tylko że on niestety nie pracuje w szpitalu, no ale chyba też ma coś do powiedzenia skoro prowadzi moją ciążę)to będzie leciał 38 tydzień. Bardziej boję się masażu szyjki.
W normalnych okolicznościach wolałabym jechać do szpitala już ze skurczami ale po stracie małej ani lekarz nie chce czekać a tym bardziej ja. Umarłabym z nerwow.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
uwielbiane przez Was żyrafki, alecenajak na moje kosmiczna.
Gdzie jesteście baby?

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale ruch od samego rana

Vestusia, Dorcia, ale z Was super laski

I gratuluje 9 okienka

Oj Batmanik Ty to się masz z tą teściówką, ale nic nie zrobisz, jakieś plusy są, że zabrał małego, masz chwile dla siebie, a z tą toksoplazmoza to wiadomo różnie jest, największe prawdopodobieństwo jest zarażenia od kota, ale można się tez zarazić jedząc wędline lub jakieś inne mięso ze zwierzęcia które było zarażone. Nie denerwuj się od rana

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-