- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Żaluzje do okien dachowych
Żaluzje do okien dachowych
- Miria
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
1 miesiąc 2 dni temu #1355195 przez Miria
taka tam mama
Hej, potrzebuję porady w sprawie żaluzji na okna dachowe. Nie wiem, czy lepiej wziąć jakieś aluminiowe, czy coś innego. Zależy mi na czymś, co nie tylko fajnie wygląda, ale też spełnia swoją funkcję. Może ktoś miał podobny dylemat?
taka tam mama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nestera
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
1 miesiąc 2 dni temu #1355196 przez nestera
Tutaj masz opisane różne opcje:
kb.pl/porady/jak-wybrac-idealne-zaluzje-...h-i-funkcjach-_wp24/
. Są tam opisane różne rodzaje – np. plisowane, które super wyglądają, albo aluminiowe, które są bardziej trwałe i łatwe do czyszczenia. Ważne, żeby dobrze przylegały do okna, bo inaczej będą przepuszczać światło. Ja osobiście wybrałem coś bardziej minimalistycznego, ale to już kwestia gustu. No i patrz na łatwość montażu, bo z oknami dachowymi to nie zawsze jest takie proste.
Jeśli masz nieco większy budżet, polecam wziąć pod uwagę zamontowanie automatyki do żaluzji, dzięki temu będziesz mogła wszystkim sterować z poziomu pilota albo smartfona. Ja się nie zdecydowałam bo musieliśmy trochę przycebulić na remoncie, ale moim zdaniem jest to fajna ocpja.
Jeśli masz nieco większy budżet, polecam wziąć pod uwagę zamontowanie automatyki do żaluzji, dzięki temu będziesz mogła wszystkim sterować z poziomu pilota albo smartfona. Ja się nie zdecydowałam bo musieliśmy trochę przycebulić na remoncie, ale moim zdaniem jest to fajna ocpja.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.