BezpiecznaCiaza112023

Przetwarzanie obrazu

1 tydzień 4 dni temu #1407134 przez Takala
Cześć wszystkim! Zastanawiam się, jak mogę skutecznie zoptymalizować zadania związane z obróbką zdjęć za pomocą AI? Obecnie pracuję nad poprawą jakości zdjęć, retuszem oraz stylizowaniem obrazów, ale procesy te zajmują sporo czasu. Czy istnieją jakieś narzędzia, które mogłyby przyspieszyć te czynności? Może ktoś z Was korzysta z jakichś zaawansowanych technologii AI, które usprawniają pracę przy obróbce zdjęć? Będę wdzięczny za każdą pomoc, wskazówki czy propozycje!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

1 tydzień 4 dni temu #1407138 przez Banaro
Cześć!

1 tydzień 4 dni temu #1407141 przez Banaro
Cześć! Jeśli chcesz naprawdę zoptymalizować swoje zadania związane z obróbką zdjęć, zdecydowanie polecam zapoznać się z tym wątkiem na forum www.swiatobrazu.pl/forumgaleria/thread/view/id/557 . W tym miejscu znajdziesz naprawdę ciekawe porady na temat wykorzystania sztucznej inteligencji w fotografii, zarówno do poprawy jakości zdjęć, jak i do automatycznego retuszu czy tworzenia interesujących efektów wizualnych. Wiele osób dzieli się swoimi doświadczeniami i rekomendacjami, w tym programami i aplikacjami, które znacząco skracają czas obróbki zdjęć. Na pewno znajdziesz tam coś, co pomoże Ci w optymalizacji Twojej pracy!

1 tydzień 4 dni temu #1407147 przez Berolla
Zajrzałem na forum i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Nigdy nie pomyślałem, że AI może tak zrewolucjonizować obróbkę zdjęć. Szczególnie przyciągnęły moją uwagę narzędzia do automatycznej poprawy kolorów, które naprawdę potrafią poprawić jakość zdjęć w kilka sekund. Również technologia redukcji szumów działa niesamowicie skutecznie – zdjęcia wyglądają zdecydowanie bardziej profesjonalnie. Jestem ciekaw, jakie inne funkcje mogą zaoferować te narzędzia, bo widać, że sztuczna inteligencja to przyszłość fotografii! Na pewno spróbuję wdrożyć te techniki w mojej pracy.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka