- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Zmiana wizerunku w ciązy i po porodzie
Zmiana wizerunku w ciązy i po porodzie
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kolorowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
dodam, że sama - choć nie zarabiam wiele, nie jestem gwiazdą z wybiegu, to jednak dbam o stan włosów, lekki makijaż, o to, żeby ubranie było zawsze "do okazji", czyste i odprasowane... z tipsów zrezygnowałam i paznokci ładnych nie mam, a.e poza tym staram się dbać o siebie jak przed ciążą. i, mam nadzieję, nie wyglądam jak straszydło
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
mam 122cm w brzuchu i puki co (tfu tfu tfu) ani jednego rozstepu w piersiach 118 i to samo skóre mimo dwóch dziewuszek w brzuszku mam super ciaza wrecz mnie uratowała od problemów z cerą. Włoski myje regularnie umaluje sie ale raczej naturalnie by zakryc moje straszne wory pod oczami spuchniente oczy ciagle i tak przekrwione, ale wiesz chodze sama nie raz w spodniach od dresu swoich bo dupy ogromniastej noe dostałam ale w bluzach meza bo sie w nich dopinam tylko a w brzuch mi zimno i np nie mam co założyc bo mi tez zadna koszulka brzucha do konca nie zakrywa mam 2 tylko takie i jeden lzejszy sweterek i wygladam w bluzie jak bym chodziła w porosciaganych meza rzeczach bo rekaw zwisa i góra na barach luzna ale brzucha przewiac nie moge (u mnie jest inna pogoda NL wietrznie chlodno od morza) i nie zapne sie w nic innego chodzac po domu czesto mam upierdzielona koszulke na cyckach lub brzuchu gdyz z takim brzuchem trudno sie pochylic nad stolem zeby cyckow w talerzu nie umoczyc i zeby brzuch od gniecenia go nie bolal a doniesc widelec jak jest sie głodnym po całym dniu do buzi bez wypadku jest tez nie lada wyzwaniem i zeby wszystkich rzeczy nie upierdzielic to zazwyczaj chodzi sie w kilku bluzkach takich ktore sa gorsze lub maja gdzies plame nie do sprania bo trudno mi sobie wyobrazic zebym zakladala ładne koszulki na np upierdzielenie je w tłuszczu.
Takze sadze ze zastanie ciezarnej w takim stanie w domu nie jest wcale dla niej obraza i swiadectwem ze o siebie nie dba takze troszke chyba zagalopowałas subiektywnie bardzo bo np mnie takie cos obraza bo ja nie mam wyjscia i nie mam co zrobic ledwie sie ruszam i dycham no ale ja sie tam nie obrazam bo ja to mam problem z przekreceniem sie lezac z boku na bok bo brzuch boli i mnie z racji blizniakow nic nie obowiazuje procz wszystkich przywileji hehe a wiem ze nie o az takie scharakreryzowanie ci chodziło jak wyszło lub jak ja odebrałam tylko mysle ze wiecej zrozumienia bo wlasnie w ciazy mozna sobie na wszystko pozwolic i jest usprawiedliwieniem na wszystko a czy o siebie kobieta dbala czy nie wyjdzie po ciazy
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Anima
- Wylogowany
- gaworzenie
sama niedwano zostałam mamą i z myślą o Was załozylam sklep, który ma Wam pomóc być nadal pięknymi
dla przyszłych Mam - Gdynianek, Gdańszczanek i nie tylko:-) polecam sklep na Świętojańskiej 83, cała gama rozmiarów, nowoczesne, seksowne ciuszki, sprawiające, że kazda przyszła Mama poczuje się atrakcyjnie
- AniaF
- Wylogowany
- gaworzenie
- paoola
- Wylogowany
- gaworzenie
Kredyt inwestycyjny dla firm sprawdź ofertę
- marynika
- Wylogowany
- pierwsze słowa