- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- O wszystkim i niczym
O wszystkim i niczym
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
A to ja sie nei umie zorganizowac
jestem taka ''pokrecona'' ale pewnei i pokrecone sobie daja rade
. Jak mamdobry dizen to siei zorganizuje a jak zly to latam jak ges bez glowy
i tak do wieczora
Ja także czasem miewam takie dni że aż energia mnie roznosi

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- lusieńka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dziewczyny jak wam miął upalny weekend?! ja nie za bardzo przepadam za tak wysoką temperaturą no ale cóż zrobić hmm...
Mi akurat szybko weekend minął w sobotę mój narzeczony przy samochodzie robił remont , potem skoczyliśmy do jubilera po prezent dla mnie z okazji naszej 4 rocznicy naszego związku no trochę spóźniony prezent ale bardzo jestem szczęśliwa że dostanę ma nadzieję śliczny upominek od mojego przyszłego męża no i najważniejsze że byliśmy u takiego proboszcza dobrego w sparawie ślubu naszego kościelnego będzie bez mszy na bank i skromny tak jak mojej siostry ciotecznej

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
patka1603 napisał:
dziewczyny jak wam miął upalny weekend?! ja nie za bardzo przepadam za tak wysoką temperaturą no ale cóż zrobić hmm...
Mi akurat szybko weekend minął w sobotę mój narzeczony przy samochodzie robił remont , potem skoczyliśmy do jubilera po prezent dla mnie z okazji naszej 4 rocznicy naszego związku no trochę spóźniony prezent ale bardzo jestem szczęśliwa że dostanę ma nadzieję śliczny upominek od mojego przyszłego męża no i najważniejsze że byliśmy u takiego proboszcza dobrego w sparawie ślubu naszego kościelnego będzie bez mszy na bank i skromny tak jak mojej siostry ciotecznejjeszcze daty śubu i godziny nie ustaliliśmy z proboszczem śpieszyło mu się bo pogrzeb akurat w tym dniu miał i mamy w następną sobotę do niego zajechać i omówimy co trzeba
a niedziela upalna była jak nie wiem dopiero pod wieczór poszliśmy z dziećmi naszymi na spacer
kurcze ale ci zazdroszczę tych przygotowań

..ale ta pogoda dziwna a ja myślałam że nd w całej Polsce była taka burzliwa, a ty mówisz że u ciebie było pięknie hmm
- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Hej dziewczynki ,u mnie upał nie samowity,ale dzis trochę chłodniej było bo wczoraj popadalo troszkę i się troszkę powietrze zmieniło ,u mnie mój mąż juz w domku pracuje juz na miejscu narazie bo tydzień był na wyjezdzie ale jak wrócił w piątek to nie chciał mi dać spokoju ,taki spragniony był a ja nie wiem czemu nie mam ochoty teraz na sex ,czy to normalne ?,czy wy też tak macie ,ale w miarę jakoś nam zleciało ,troszkę był obrażony ze nie chce tak raz zarazem ale cóż przeszło mu ,
.,kurcze czemu nie mam ochoty nie wiem już sama czy tak ,czy ze strachu o dzidziusia i o tego że mam krwiaka.....
wiesz co ja po poprzedniej stracie odkąd zaszłam w ciąże to igraszki zeszły u mnie na 2 plan i wydaje mi się że było to właśnie z lęku żeby coś się nie stało, więc wydaje mi się że twój odruch również jest naturalny.. musisz powiedzieć mężowi że najważniejsze jest dobro dzidziusia

- athe
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
zależy do czego ,gdzie?Co sądzicie na temat takich krzeseł jak tutaj: www.arteam.pl/krzesla-konferencyjne
- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
iwonaryki napisał:
patka1603 napisał:
Mi akurat szybko weekend minął w sobotę mój narzeczony przy samochodzie robił remont , potem skoczyliśmy do jubilera po prezent dla mnie z okazji naszej 4 rocznicy naszego związku no trochę spóźniony prezent ale bardzo jestem szczęśliwa że dostanę ma nadzieję śliczny upominek od mojego przyszłego męża no i najważniejsze że byliśmy u takiego proboszcza dobrego w sparawie ślubu naszego kościelnego będzie bez mszy na bank i skromny tak jak mojej siostry ciotecznejjeszcze daty śubu i godziny nie ustaliliśmy z proboszczem śpieszyło mu się bo pogrzeb akurat w tym dniu miał i mamy w następną sobotę do niego zajechać i omówimy co trzeba
a niedziela upalna była jak nie wiem dopiero pod wieczór poszliśmy z dziećmi naszymi na spacer
kurcze ale ci zazdroszczę tych przygotowańteż tak chcę! ( mi 2 tygodnie temu stukneło 2 latka
a tak na marginesie to można wziąść ślub koscielny bez mszy?!
..ale ta pogoda dziwna a ja myślałam że nd w całej Polsce była taka burzliwa, a ty mówisz że u ciebie było pięknie hmm
E nie ma czego zazdrościć

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-