- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- O wszystkim i niczym
O wszystkim i niczym
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
- Otrzymane podziękowania: 0

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Miło poznać Ciebie

Ja mam na imię Iwona mam 25 lat , cudownego narzeczonego z którym jestem już 3 lata , jest dla mnie wszystkim

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja mam na imie Monika mam 23 lata

mam coreczke Julke ale marzy my sie jzu drugi bobasek

ostatnim czasem czesto siedze na forum gdyz mam prace przy komputerze i zabijam tak wolny czas:P neistety w moim watku czesto panuje cisza to podczytuje wszystkich

tez chcialabym sobie pozwolic na soiedzenia z corcia w domku niestety sytuacja finansowa nas przycisnela i poszlam do pracy..dobrze ze cos znalazlam bo w sumie ciezko gdzies sie zlapac.pol roku meczylam sie w pracy w saloniku prasowym za marne grosze i kupe nerwow.teraz udalo mi sie zmienic prace i w sumie jestem zadowolona kasa srednia ale kazdy grosz sie liczy.
tez marzy mi sie wlasne mieszkanko marzy ale to chyba malo realne przy polskich warunkach.;/poki co wynajmujemy
patka napewno doczekasz sie maluszkoa moze kiedys uda nam sie spotkac na wspolnym ciazowym watku

- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
O to widze że masz tam wesoło z tą twoja gromadka dzieciaczków . Tak mieszkanie bez lokatorow jest naprawde sporym luxusem- doceniam to gdyz co jakiś czas wyjezdzam do rodziców w góry i wracam do domku z wielka przyjemnoscia. Ale nie martw się Iwona sie napewno kiedyś nadziejdzie ten upragniony dzień w którym przekroczysz próg swojego ukochnego M i nikt nie będzie ci już mówił co i jak masz robić. Moj mąz twierdzi że jak ma się szcęście w miłosci to nie ma się szczęscia do pieniedzy, moze cos w tym jest. ale mysle że na żadne pieniadze byś nie zamieniła swojego rodzinnego szczęscia. w końcu życie na tym polega że są wzloty i upadki a owa pani na pewno od losu jeszcze za swoje dostanie, wychodze z założenia że wszys co dajesz wraca do ciebie.... Masz racje wychowanie jest bardzo wazne z właszcza od 1 roku wiem to z doswiadczenia gdyz moja soistrzenica ma niecałe 2 lata i dogadasz się z ną w kazdej kwesti mowi lepiej niz nie jedna 4 lata i jest tak bystra, że nie jedna osoba była zadziwiona jej intelektem. Oczywiscie jej mama nie pracuje no i ma starszą siostre o 2 lata wiec być moze to tez ma znaczenie w kwesti rozwoju, a poza tym uwazam że macierzyństwo to wielki dar i powinniśmy go w pełni wykorzystac spedzając z naszymi pociechami jak najwiecej czasu. A córeczki ile maja lat?
Dziękuję za tyle ciepłych słów moja droga

Ja mam córeczki rok po roku , Marysia ma już roczek , a Gabrysia dwa miesiące

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tez jestem z maja i moj maz tez:) chcialabym bardzo urodzic kiedys dziecko w maju:) jesli bede miala mozliwosc to pewnie bede sie starala

- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
super sa takie duze rodziny
sama mialam 3 rodzenstwa i nie wyobrazam sobie zeby nas bylo mniej.niestety dzisiejsze czasy czesto nie pozwalaja na tak liczne rodziny jak kiedys.podziwiam cie ze dajesz rade
tez jestem z maja i moj maz tez:) chcialabym bardzo urodzic kiedys dziecko w maju:) jesli bede miala mozliwosc to pewnie bede sie starala
No jakoś moja droga trzeba choć nie jest mi łatwo ale jakoś radzę sobie mam duże wsparcie w moim narzeczonym jak zawsze jest taka potrzeba to załatwiamy wspólnie różne tam sprawy

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Kurde a ja sie dziewczyny sie martwie jak sobie poradze z 2 latkiem i noworodkiem a widze ze i z mniejszym wszystko idzie , ale dokladnie dla chcacego nic trudnego i tego bede sie trzymac.Zreszta zyciei plata tyle figli i czlowiek zawsze sobie poradzi ...
Jakoś kochana dasz sobie radę , ja mam córeczki rok po roku i syna 7 letniego i jakoś sbie to wszystko organizuję

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
z tego wynika ze grunt to dobra organizacja.zawsze jak nie jestesmy w danej sytuacji to wszytsko wydaje sie skomplikowane a to po prostu jest cos nowego i musimy w to wejsc a pozniej wszystko samo sie toczy
przeciez rodza sie tez blizniaki i trojaczki to dopiero wyczyn
No właśnie , masz dużo racji

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
z tego wynika ze grunt to dobra organizacja.zawsze jak nie jestesmy w danej sytuacji to wszytsko wydaje sie skomplikowane a to po prostu jest cos nowego i musimy w to wejsc a pozniej wszystko samo sie toczy
ja również uważam iż dobra organizacja to już połowa sukcesu , no i odrobina cierpliwości i opanowania, gdyż przy dzieciach bywają one bardzo przydatne

- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
MoNiaaa napisał:
ja również uważam iż dobra organizacja to już połowa sukcesu , no i odrobina cierpliwości i opanowania, gdyż przy dzieciach bywają one bardzo przydatne
No właśnie