BezpiecznaCiaza112023

Prezent dla Męża na pierwszą rocznice ??

11 lata 1 miesiąc temu #848786 przez Maras
Jak dla mnie to ty będziesz najlepszym prezentem na rocznicę, a nie rzeczy materialne;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #849418 przez tessa
A ja myślę, że żona powinna znać swojego męża na tyle, żeby wiedzieć co mu kupić, zamiast pytać nieznajomych na forum ;)

11 lata 6 dni temu #864427 przez stempelixx
Kup coś wyjątkowego:-)

Salon fryzjerski Wrocław - Bogactwo robi pięknym brzydkiego, niememu daje język, kulawemu parę nóg, ślepemu zaś dwoje oczu.

10 lata 9 miesiąc temu #895745 przez minia_pinia
mój mąż na naszą pierwszą rocznicę ślubu dał mi gazetę, w której na pierwszej stronie było nasze zdjęcie i artykuł pt. "Małżeństwo dobrane, że aż strach!", a na ostatniej stronie moje zdjęcie i artykuł pt. "Najwspanialsza Żona ... na świecie" :blush: oczywiście myślałam, że to jest prawdziwa gazeta i że jest ona w kioskach :P swoją drogą idealnie pasuje taki prezent na 1 rocznicę ślubu bo w końcu papierowa :)

10 lata 8 miesiąc temu #899073 przez papirus
No według mnie żona musi znać męża na tyle, zeby wiedzieć co kupić. Ja bym sobie kupił kask na browary jak w tych Amerykańskich serialach :P Ewentualnie coś jeszcze bardziej wyszukanego :)

10 lata 8 miesiąc temu #899986 przez marynika
Na pewno dobrze byłoby przygotować jakąś romantyczną kolację. Ja osobiście preferuje takie kolację w domu, a nie w restauracji, ponieważ cenię sobie intymny nastrój.

10 lata 6 miesiąc temu #925769 przez brombastic
ja też miałam ostatnio dylemat. szukałam czegoś trwałego i codziennego użytku i znalazłam na tę okazję fajne kubki. Teraz przynajmniej wiadomo który należy do męża a który do mnie. Są dostępne tutaj

10 lata 6 miesiąc temu #928494 przez weronikaklosok
Ja bym zabrała męża na romantyczny weekend. Rok temu moi znajomi byli w www.hotelaramis.pl i bardzo polecali, także może tam?

10 lata 6 miesiąc temu #929142 przez KarolineCZ
A to ja chyba wolałabym kupić, coś co połaczy nasze zainteresowania. Ostatnio oboje zaczeliśmy dbać o formę. Dlatego rozglądam sie czy nie kupić nam tutaj www.landersen.pl/ jakis fajnych dresów do cwiczeń. Tak moglibyśmy spedzic wiecej czasów razem.

10 lata 5 miesiąc temu #933736 przez grzesiek.frackiewicz
Cudo pomysł, faktycznie wolałbym skok ze spadochronem, jednak z mojej strony odpada, za bardzo bym się bał.

Dobrym pomysłem jest impreza na torze wyścigowym w Poznaniu

alutka1011 No właśnie chodzi o fajny pomysł z prezentem !

Można przeznaczyć ok 300 zł na najfajniejszą zabawę siedząc w luskusowym czerwonym Ferrari F430

10 lata 4 miesiąc temu #941586 przez tipka9
Nie wiesz, że mężczyźni to gadżeciarze? Kup mu jakiś oryginalny prezent: www.zakupoweszalenstwo.pl/ Szklankę do whisky albo kubek z fajnym napisem. Na pewno będą się tym chwalili wszystkim kolegom.

10 lata 4 miesiąc temu #945238 przez Sami
A czym twój mąż się interesuje? Bo moim zdaniem warto kupowac prezenty , które przy okazji są też praktyczne. Mój facet bardzo lubi górskie wędrówki, dlatego ja zastanawiam sie czy nie kupić mu takich butów trekkingowych www.landersen.pl/mezczyzni/buty-trekkingowe . Przynajmniej wiem , ze to prezent który mu sie przyda i że z tego skorzysta.

10 lata 3 miesiąc temu #952371 przez midnight79
Mój był zadowolony marynarki z topman , super na nim leży :)

10 lata 3 miesiąc temu #952811 przez weronikaklosok
Może pozwól mu na coś nowego :D Odwiedź sklep dla dorosłych , złóż zamówienie i pokaż mu się w jakichś nowych cudeńkach :D Wszystko jest dla ludzi, a mąż na pewno będzie zadowolony :D Wybór masz przeogromny, także "z pustymi rękami nie wyjdziesz" :D

10 lata 1 miesiąc temu #963136 przez halinkaa3
Może właśnie być przejrzała te elektroniczne http://crazytime.pl/zegarki i coś się uda znaleźć?nie wiem też jaką kwotę chcesz wydać?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka