- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Catering dietetyzny
Catering dietetyzny
- junonka
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
8 lata 2 miesiąc temu #1047249 przez junonka
Uważacie, że catering dietetyczny w
www.catering-gastro.info/category/catering-w-miastach/krakow/ jest warty uwagi? Moim zdaniem warto spróbować, nie często zdarzają się tego typu oferty. Może ktoś korzystał?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Estica
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
8 lata 1 miesiąc temu #1048970 przez Estica
Nie wiem czy jest to dobry sposób, w końcu nie zawsze mamy ochotę na to, co nam zaserwują. Swoją drogą, jak decydujemy się na żywienie dietetyczne, to trzeba też samemu takie menu wprowadzać, więc zamawianie jest zbędne. Moim zdaniem, wystarczy zmienić kilka nawyków żywieniowych, wprowadzić zdrowe zamienniki i cel osiągniemy. Ostatnio mam na przykład na oku spraye do smażenia
www.guiltfree.pl/pl/353-spraye-do-smazenia
, które powodują, że psiknięcie olejem/oliwą nie dodaje kaloryczności potrawie podczas smażenia. Nawet nie wiedziałam, że jest już taki duży wybór.
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
8 lata 2 tygodni temu #1051367 przez Quake
Nie jestem pewna czy taki catering to dobry pomysł i odpowiednie rozwiązanie. Chyba bym się nie zdecydowała.
- aniaola37
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
7 lata 7 miesiąc temu - 7 lata 7 miesiąc temu #1062679 przez aniaola37
Też mam mieszane uczucia. bez problemu samemu można sobie fajne posiłki przygotować, a jak się zrobi samemu to przynajmniej wiadomo z jakich składników i jak to wszystko było przygotowane Nie jest to aż taki wysiłek, ja lubie gotować wiec to dla mnie żaden problem. Stosuje dodatkowo tabletki na odchudzanie african mango
, znajoma mi je poleciła i pierwsze niechętnie ja zacząłem brać, ale okazało się że to bardzo fajny sposób na odchudzanie, przede wszystkim naturalny!
Ostatnio zmieniany: 7 lata 7 miesiąc temu przez aniaola37.