- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Wakacyjne plany
Wakacyjne plany
- KarolineCZ
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
7 lata 11 miesiąc temu #1049021 przez KarolineCZ
My chyba będziemy chcieli pozwiedzać trochę Polski. Pomyślałam , ze fajnie było by odwiedzić Poznań. To Polskie miasto, ale nie mieliśmy okazji tam jeszcze być. Wstępnie udało mi się, znaleźć takie
www.nocleg-poznan.pl noclegi. Pokoje gościnne są tanie a przecież wyglądem przypominają nie jeden hotel
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- farmazon4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
7 lata 11 miesiąc temu #1049192 przez farmazon4
Pozostać szczerym w obliczu zła to dowód prawdziwej siły.
Ja bym chciała gdzieś do Ameryki. Może Meksyk?
Pozostać szczerym w obliczu zła to dowód prawdziwej siły.
- Ajra
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 10 miesiąc temu #1049841 przez Ajra
Teraz jest akurat dobry moment na wakacje first minute. Decydując się teraz na początku roku, można zaoszczędzić nawet i 45 % kosztów wakacyjnego wyjazdu
www.lottravel.com/first-minute/ Chciałabym wreszcie pojechać do Hiszpanii. Gdyby faktycznie teraz się za to zabrać, to może miałabym szansę. Co myślicie? Korzystał ktoś z takich ofert?
- melania
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 10 miesiąc temu #1049918 przez melania
Warto już pomyśleć o urlopie ale gdzie tu się wybrać.Polska piękna ale pogoda w niej nie koniecznie.Wyjazdy zagraniczne są super ale coraz niebezpieczniej. No i kasa to kolejny problem.Na szczęście do lata jeszcze trochę czasu więc myślę i planuję Czas pokaże.
- karlow82
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 10 miesiąc temu #1050104 przez karlow82
Wakacyjne plany, to u nas rokrocznie coś zagranicznego, ale, ale, ale, wcale nie drogiego. Uwierzcie mi, można jeździć po świecie za tanioszkę, tylko koszty są oczywiście inne - wysiłek, staranie, samodeterminacja, kondycja, samoorganizacja, itp. Niemniej wszystkiego tego można się nauczyć, a jedyne czego się nie można nauczyć to zwiedzać z głową. Do tego potrzeba odpowiedniego asortymentu -
alerabat.com/kody-promocyjne/arttravel-pl - który jasno pokaże każdemu co warto, jak warto i dlaczego warto, a przy okazji skróci czas na poszukiwanie tych najciekawszych na świecie miejsc. Podróżować trzeba umieć, więć brać się za plecaki i wio w świat ludziska.
- Zuzannna
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 10 miesiąc temu #1050963 przez Zuzannna
Ja bym się chciała gdzieś wybrać,ale w tym roku pewnie już nie da rady bo zaplanowaliśmy sobie remont łazienki i chociaż już kupiliśmy trochę rzeczy w promocji na
http://idealnalazienka.eu to jednak pozostaje kwestia płytek , zrobienia wszystkiego i zamontowania. Mąż sam nie da rady a robocizna zawsze sporo kosztuje i na pewno w praniu wyjdą jeszcze jakieś dodatkowe wydatki, jak zawsze. Także liczę na to,że lato w Polsce będzie ciepłe i przyjemne.