BezpiecznaCiaza112023

Pożyczka na oświadczenie

7 lata 2 miesiąc temu - 7 lata 2 miesiąc temu #1066188 przez fallpoll2
Czy słyszeliście może o firmie chwilowkiok.pl/pozyczki-z-komornikiem/ Czytałam na internecie, że oferuje szybkie pożyczki. Jestem zainteresowana tym tematem, ponieważ chce się wybrać na wakacje a potrzebuje pieniążków . Ich oferta wydaje się atrakcyjniejsza od innych pożyczek.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 3 tygodni temu #1066526 przez monikazp
Szczerze powiedziawszy to nie slyszalam .. chociaz sama chce skorzystac z jakiejs oferty tego typu. Czasami bywa w zyciu tak, ze mamy nieoczekiwane wydatki .. tak tez jest w moim przypadku. Chce kupic w najblizszym czasie nowa pralke i brakuje mi okolo tysiaca zloty. Wiecie, nie chce pozyczac od znajomych bo jakos mi glupio sie ich prosic. W sieci jest bardzo duzo firm zajmujacych sie pozyczkami krotkoterminowymi dlaczego by w takim razie nie skorzystac z jednej. Najbardziej zalezy mi na niskich kosztach obslugi .. pod tym wzgledem najlepiej do tej pory wypada Wonga - www.wonga.pl/ Przy kwocie jakiej szukam oplata bedzie praktycznie symboliczna. Dodatkowo na ich korzysc przemawia fakt bardzo dlugiego dzialania na rynku. Jesli macie cos lepszego na oku to piszcie, a jak nie to skorzystam i tyle w temacie. Pozdrawiam

6 lata 7 miesiąc temu #1067087 przez Quake
Zdecydowanie nie jest to najlepszy pomysł. Wychodzę z założenia, że od pożyczek powinno się trzymać z daleka.

6 lata 6 miesiąc temu #1067162 przez wiola438
Wszystko jest dla ludzi. Pożyczki również. Trzeba tylko realnie ocenić swoje możliwości finansowe i trzymać się pewnych zasad a nic złego nie powinno się stać. Tutaj wygodnepozyczki.pl/ oferują korzystne warunki i zawsze coś doradzą. Na stronie można doczytać więcej szczegółów.

3 lata 7 miesiąc temu #1070068 przez Quake
Po takie pożyczki często sięgają osoby bezrobotne, które nie posiadają dochodu z tytułu pracy lub nie mają takiej umowy (np. praca na czarno). Tutaj finansepolaka.pl/czy-mozna-dostac-pozyczke-bez-pracy/ można przeczytać o tym dokładniej. Firmy pożyczkowe, które oferują pożyczki na oświadczenie, najczęściej kierują je właśnie do osób z kiepską zdolnością kredytową.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka