- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Oświetlenie
Oświetlenie
- Marvelous221
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
7 lata 4 tygodni temu #1066289 przez Marvelous221
Jestem pracoholikiem. Od 7 rano do 15 pracuję w biurze, potem wracam i od ok. 20 zaczynam moją drugą pracę freelancera. Z tego względu muszę mieć świetne warunki oświetleniowe, żeby pracować efektywnie i nie pogarszać swojego wzroku. Odkąd trafiłam na stronę
kanluxforhome.pl/ nie mam już zmartwień związanych ze światłem, ponieważ oferta tego sklepu idealnie odpowiada moim potrzebom. Na początku kupiłam tam lampy oraz listwy oświetlające, a obecnie dokupuję żarówki w razie potrzeby. Polecam serdecznie tam zajrzeć, ponieważ jest to rzetelna firma ze świetną ofertą dostosowaną do potrzeb każdego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marynika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
7 lata 2 tygodni temu #1066356 przez marynika
Całkiem sporo tego. Na pewno aż tak duże oświetlenie jest potrzebne?
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
6 lata 6 miesiąc temu #1067084 przez Quake
Odpowiednie oświetlenie pomieszczenia to podstawa i dotyczy to nie tylko pracy, ale i spraw codziennych. Obecnie zresztą można w sklepach znaleźć naprawdę ciekawe propozycje lamp wiszących:
fabrykaform.pl/lampy-wiszace które pod wieloma względami są naprawdę ciekawe także wizualnie. Lampa to nie tylko światło, które daje, choć to szalenie ważne, ale i pewna forma dekoracji pomieszczenia.
- TatianaWojdyga
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 5 miesiąc temu #1067203 przez TatianaWojdyga
Moja droga , jeżeli szukasz dobrego oświetlenia do biura czy to własnego w firmie czy u siebie w domu. I chcesz miec dobry komfort pracy, to bardzo godnym polecenia jest oświetlenie biuro firmy Trilux. Bardzo dobra firma. zresztą tutaj masz link www.trilux.com/pl/ I co ważne energoszczedność.
- KarolineCZ
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
3 lata 6 miesiąc temu #1070113 przez KarolineCZ
Ja bardzo lubię rozwiązania nietuzinkowe. Dlatego spodobały mi się instalacje oświetleniowe wykonane z użyciem szynoprzewodów. Takie przewody można kupić tu:
https://www.elampy.pl/szynoprzewody/6012-szynoprzewod-profile-track-2m-9451.html
. Co o tym sądzicie?
- KarolineCZ
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
3 lata 5 miesiąc temu #1070181 przez KarolineCZ
A jeśli kogoś interesują nowoczesne lampy to bardzo duży ich wybór widziałam także w sklepie online MacoDesign:
https://macodesign.eu/oswietlenie
. Zachęcam do wizyty na ich stronie. Myślę, że Wam się spodobają.
- tessa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
2 lata 9 miesiąc temu #1070685 przez tessa
Lampy pomagają w pełni wykończyć i spersonalizować wnętrza. Jeśli podoba Wam się boho, to tutaj:
infopabianice.pl/20220228466131/jakie-la...dza-sie-w-stylu-boho możecie zobaczyć, jakie lampy pasują do takich wnętrz.
- Monko
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
2 lata 4 tygodni temu #1071542 przez Monko
Przede wszystkim ich dostępność i długa żywotność. Oczywiście przy normalnym użytkowaniu. Jeśli interesuje Cię producent słupów oświetleniowych
pl.oldisvet.com/catalog/opory-konusnye/ , to na pewno go tutaj znajdziesz. To najfajniejsze, że możesz tak łatwo porozmawiać bezpośrednio z producentem i znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla siebie. Żadnych komplikacji - wszystko jest proste i bardzo przejrzyste. Więc teraz skontaktuj się z nimi, aby rozwiązać problem.