- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Leki w internecie
Leki w internecie
- KarolineCZ
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
5 lata 9 miesiąc temu #1068574 przez KarolineCZ
Co sądzicie o aptekach internetowych? Moim zdaniem każda apteka internetowa jest lepszym rozwiązaniem niż apteka stacjonarna. Przede wszystkim nie trzeba stać w kolejkach, gdzie można się chociażby zarazić chorobami od innych klientów. Ceny też z reguły są dużo bardziej korzystne w internecie niż stacjonarnie. Myślę, że to całkiem dobra opcja. Zresztą zajrzyjcie sami:
https://www.apteka-leki.pl/
.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarlenaOstrowska
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
5 lata 9 miesiąc temu #1068591 przez MarlenaOstrowska
Uwielbiam kupować przez internet więc jeśli jest taka możliwość kupuje również leki i suplementy, zakupy robię na
www.doz.pl
. zgadzam się z koleżanką, stanie w kilometrowych kolejkach i chorymi nie jest przyjemne. Ceny w internecie też są bardziej atrakcyjne.
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
3 lata 10 miesiąc temu #1069855 przez Quake
Nigdy nie kupowałam jeszcze leków w internecie i na razie jakoś nie czuje potrzeby by to robić.
- Allina
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
3 lata 9 miesiąc temu #1069883 przez Allina
A czy wiecie przykładowo jaki lek na zapalenie pochwy? Warto takie rzeczy wiedzieć, bo nigdy nie wiadomo kiedy nas dotknie taka przypadłość... Ja ostatnio znalazłam w tym zakresie tutaj
octenisept.pl/c/zastosowanie/infekcje-intymne-u-kobiet/ cenne wiadomości, także teraz już wiem co zastosować... Możecie też sobie przeczytać.