- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
też jestem tego zdania żeby dziewczyny nagrały swoje pociechy i na pocztę to sobie pooglądamy
Ech Karolka one sa pierdyknięte myślą że są boginiami po załatwią śmieszny staż albo pracę za małą kasę...tłumacz mi gadał że przynajmniej tu w DE to jest tak że one zazwyczaj sa bez wykształcenia ...bez matury tylko mają taką mini maturę i kurs roczny zaliczony z UP i tyle i "rządzą". Mówił ze jak widzą jeszcze obcokrajowca i to z wyższym wykształceniem to dopiero w kompleksy wpadają posrane są te baby w UP
Ale wiesz co się dowiedziałam? że u na tu nie moga mi wziąć nawet karnie kasy (no chyba że przyjmę jakąś prace i po kilku dniach ją porzucę, to tak) kasa należy mi się tu jak psu kość bo na nią zapracowałam (płacąc część składek) i nawet jak nie będę mieć pieczątek to G...mogą zrobić. I tak może być bo kolega nie chodził z pieczątkami i mu nie wzięli kasy (był u nas w niedziele i nam mówił) on był 4 miesiące w UP zarejestrowany a potem sam sobie znalazł pracę. Ciekawe. Tyle że nie wiem jak to się ma do tego jak ona oferty mi przysyła...czy musze choćby z tego mieć zaznaczone. Ale mieć będę bo ten gość za mnie będzie dzwonił.
...sorrki ale się rozpisałam
KTO NIE CHCE TEN NIECH NIE CZYTA TEGO MOJEGO POEMATU HAHA
Malutka ojej co to Wiki się podziało bidulka. Rób tak jak lekarka mówiła. Pewnie jakiś wirus diabelny. Mówią że jak dziecko wymiotuje to malutkimi porcjami karmić. Dużo zdrówka !!!
ejjjj widziałyście tooooo?????
NIEMCY NORMALNIE ROZŁOŻYLI NA ŁOPATKI BRAZYLIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKROS !!!!!!!!!!!!!
Brazylia jakby w jakims amoku była, jakby zapomniała jak się gra! jestem w szoku ze tak łatwo oddali 4 bramki jakby w meczy nie uczestniczyli...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
wikusia zdrowiej!!!
Ja dzis poszalalam i bylam na pedicure i manicure hybrydowym. Niestety moje połamane paznokcie nie pozwolily na french i mam tylko lakier bezowy za na stopach burgund
co do zdjec kochane to ja juz tyle kiedys pokazywalam nie pamietacie? Jak dostane cos z wesela albo roczku to pokaze.
cordis ale laska z ciebie i efektow diety zazdroszcze!
ja od 3 dni cwicze wieczorami, dzis nie bo maz poszedl biegac.
My jutro idziemy na szczepienie, sami bo zawsze z mezem chodzilam....
dzis byla u nas taka wichura ze mi moje pomidorki koktajlowe na balkonie polamalo
no i co jeszcze.....
Tomus coraz czesciej chodzi sam i tak pieknie mnie caluje ze sie rozplywam.....
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Byłam dziś zrobić badania do pracy i na sam koniec wyszła moja dr i muszę jeszcze raz jechać po świstek, że jestem zdolna do pracy i na ile lat... a na razie nie będę miała z kim dzieci zostawić.
Malutka albo to wirus, albo zęby albo pogoda....i tak naprawdę nic nie wiadomo...szybciutko idą zęby Wiki my nadal mamy tylko 5:P
jeśli chodzi o jedzenie to Emi przystopowała...naprawdę mało je, tylko ciągle pije a Artuś je jak najęty...nie dość, że swoje to jeszcze moje i siostry:P...ona już krzyczy do mnie, "mamo weź chahusia bo je mi palowy:P)
Cordis, ja mam 170cm a mąż 194cm:)
Bardzo ładne zdjęcie nam pokazałaś fajna z Ciebie babeczka.
Nie przejmuj się teściową...one zawsze są dziwne.
Aleksia fajne pazurki, kiedyś też tak kombinowałam
a propos pazurów, widziałam dziś w tramwaju babkę, koło 45 lat dość ładnie ubraną, ale pazury nie dość, że bardzo długie, to jeszcze takie do szpica...takie mi się nie podobają...już wolę kwadratowe...
Szósteczka, masz cudownego męża, cóż mogę więcej dodać
Sophie, w piaskownicy to czeka na Zosię i Artuś i Emi:)
Karolka, biedna Gabi....ale Artek też jojcy...chyba też cosik się dzieje w buzi...
Wiecie, Artek też bije i choć zwracam mu uwagę to się śmieje...dopiero muszę odejść, zaczyna płakać ale chyba rozumuje, że wówczas robił coś źle...
Kasiu, to ja gratuluję Tomeczkowi:) Brawo:))))
Haniu, wow, 5:0 nieźle...dziewczyny macie rację kiedy nasi tak będą grać?...a przecież w tej drużynie to chyba z 2 polaków gra...
A dziewczyny ile Wy już pracujecie?bo ja 9 lat i to w tym samym miejscu...a teraz urlopu miałam aż 64dni:)
Gochens, Hania ma rację, te ciagnięcia w pachwinach to norma....teraz może Cię jeszcze bardziej boleć, bo to druga ciąża i to w dość krókim czasie...ale niczym się nie martw,..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Normalnie nie mogę!!! 5:0 az mi teraz szkoda Brazylii ale oddali Niemcom łatwo te gole...zero obrony, zero krycia, pogubili się chłopaki, jakby nie byli na meczu tylko myślami gdzie indziej. Nie mogą się przebić przez niemców i łatwo traca piłki. Czyżby kontuzja Neymara tak na nich wpłynęła??? a nie powinna...powinni dla niego grać.
Kurczę NIE MOGĘ MRUGAĆ BO BRAMKĘ PRZEGAPIĘ JESZCZE TAK SZYBKO WBIJAJĄ
Edit:
Agusia normalnie padłam ze słów Emisi ale ona słodko mówi hihi a Artuś widac kocha jedzenie...chyba jak wszystkie Artki hihi
Kasiu fajnie że mani i pedi zrobiony człowiek od razu lepiej się czuje prawda?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Ale,
Szósteczka, świetne zdjęcia...Pawełek naprawdę się zmienia i fakt działka spora i bardzo zielona:)
Ikunia, Kochana TYy naprawdę jesteś w ciąży?????Ty jesteś w 5 miesiącu a masz nadal mniejszy brzuch niż ja...baaa...ja bym powiedziała, że nadal wyglądasz jak modelka:) a Zosia cudna...chyba bardzo podobna do taty:)...oczywiście oczyska ma mamy:)
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
teraz lubi mnie gilgotac w stopy, a ja mam bardzo duze laskotki wiec jest efekt, jak jyz oisalam bardzo mnue caluje i wtula sie we wlosy tak jakby je wlachal. Lubi jak go nimj smyram. Lubi tez mnue podgryzac... lubi tez moje stopy bawia go chyba
W ogole to bym go momentami schrupala!!!!!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lena jak się wkurza to szczypie i/lub rzuca się do tyłu jak siedzi na kanapie musimy poduszkami zasłaniać tył bo mamy twardy a już nie raz się walnęła głową.
Dziś jak z nią chodziłam po mieszkaniu to nosiła reklamówkę i sobie czasem przydeptywała...to tak krzyczała na nią wściekle że miałam ubaw po pachy
Ja pierdzielę 6:0 już
No i Messerschmitty rozgromiły Canarinhos....szkoda mi tych drugich...a najbardziej bramkarza...ale Niemcuchy ładnie zachowały się po meczu w stosunku do Brazylii.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Nagrywac dzieciaczki
A ja spania nie mam jak pomysle że musze tam isć znów bede musiała powiedziec że żadna robota mnie nie interesuje ale teraz więcej to jest dla chłopów zajrzałam na stronę i na 20 ofert dla kobiet tylko jest szwaczka i cukiernik a wszystko to przy budowach i drogach
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Haniu i widzisz baby bez szkoly a sie wymadrzaja pindy :/ u mnie tu zabieraja kase za brak pieczatek lub za nie stawienie sie na wizycie
niezle Niemcy skopali tylki Brazyli :/ szkoda ich . Obstawiam final Niemcy-holandia
Albercik gratulacje nowej umiejetnosci :* postrach czworonogow hehe Nagraj Go jak straszy
Marta to czemu mąż niechce przeniesc Malego ???
Kasia fajnie jak tak sie dziecko tuli co nie a jeszcze jak dobtego bedzie pierwsze "Kocham Cie Mamo" to juz całkiem do schrupania
Agusia super jak dzieciaki tak sie dogaduja uwielbiam jak dzieci mowia po swojemu i przeksztalcaja slowka no takie sa slodkie wtedy
Malutka zdrowka dla Wiki :*
Milego dnia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aleksiaa no to gratki dla Alberta za nowość
Lena umie schodzić...ale jeszcze się boi trochę...o wchodzeniu na razie nie ma mowy...ale uczymy się
zobaczcie to
www.facebook.com/photo.php?v=10201809933...65584&type=2&theater
a tak wgl to witam
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Hania się poryczałam
Karolka nie chce bo to synus jego malutki i gdzie on taki sam w wielkim pokoju będzie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przerąbane jednym słowem to UP :/
Ja też obstawiam finał Niemcy-Holandia i jeśli Niemcy będą tak dobrze grać jak wczoraj to będą mistrzami.
Tyle tylko że Holandia dobrze broni i na pewno nie będzie takiego wyniku jak wczoraj z Brazylią
a gdzie reszta dziewuszek?