- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A dziekuje, Emi dzis dostala ostatni zastrzyk...naprawde dzielnie to zniosla, jutro idziemy do dr na kontrole...boje sie ze z Artkiem jest gorzej, bo nie to zeby mu non stop chlupalo w nosie, ale chyba cos mu siedzi w oskrzelach albo plucach...

Violcia...ja mam 30...a rocznikowo niestety 31...wiec kto tu stary

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
...to fajnie ze Emi juz po zastrzykach i że tak dzielnie zniosła

a fajna pani mi dawała...ale ja tak mam że czego nie widze to się bardziej boję...zawsze musze widziec gdzie mnie kłują to wtedy jest okej

Violcia ja kiedyś miałam 3D z tej serii (czerwone opakowanie)...masz rację rozgrzewa to masakrycznie...ale czy cos daje to nie wiem...może przy dłuuuugim stosowaniu tak. Ja zużyłam 2 tubki i poprawy nie widziałam

haha ja w tym roku ma 30-chę ...30 marca więc trzeba to bedzie jakoś fajnie uczcić bo...co dwie 30-stki to nie jedna

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

i moje dzielo na Twoich włosach mi się podoba

Agusia współczuję bieganiny do WC

Dzięki dziewczyny za pochwały

jak mi dziwnie bez chłopa w nocy to sobie sprawy nie zdajecie , ciężko będzie się przyzwyczaić :/
Mała śpi , ją pogadalam sobie z koleżanka prawie godzinę

oglądam program na tvp1 baba ma 14 dzieci z czego 8io rączki 2 pary bliźniąt. i 2 normalnie MASAKRA. podziwiam babe

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

lecę spać...dobranoc
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka nie szkodzi,przez chwile tylko grzeje to wytrzymam...a ja tylko z tej firmy balsamy uzywam,sa fajne,mimo ze moze za bardzo nie działaja

a ja ogladam jeszcze film na tvn,mialam isc spac ale mnie zaciekawiło,wiec siedze dalej

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
czułam ze bede pierwsza

Noc w miare dobra,mezu wstawał do małego,ale pozniej nie chcial zasnac wiec ja musiałam zainterweniowac i oczywiscie bez bujania sie nie obyło

,teraz znów łobuzuje

mam nadzieje ze pogoda dzis bedzie bo nie chce mi sie w domu siedziec.
A wczoraj ostatni raz bylismy w gondoli,Oskar ledwo sie miesci,spacerówka jeszcze w PL,ale mam jeszcze wozek od sasiadki to na razie w tym go bede wozic bo wyjscia nie ma

Alberto-najlepszości

milego dnia

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

noc wspaniala, jedna pobudka bez powodu i jedna na mleczko

mala rano zaczela nawijac w lozeczku i piszczec, wiec mnie obudzila, a sie okazalo, ze ma zatkany noc, ale kataru chyba nie ma, to pewnie przez te suche powietrze, powyciagalam gluty i chyba jest ok.
boze tyle dzieci placzacych, ja bym sie powiesila, ale to trzeba miec psychike, zeby to wytrzymac.
no wiolcia synus do ciebie jest podobny, sliczni oboje :-*
emi dzielna dziewucha :-* oby tak dalej, bo jednak to kobieta musi byc dzielna

agusia oby sraczka juz odpuscla, bo to nic przyjemnego

karolka przyzwyczaisz sie, moj jak chodzil na nocke do pracy to na poczatku strasznie i dziwnie bylo, a pozniej sie nawet cieszylam, bo cale lozko bylo moje

szosteczka oby ta operacja u brata byla udana i szybkiej rehabilitacji, moja mam miala podobny zabieg.
milego dnia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
W każdym razie Pawełek juz trochę poszalał, pojęczał i wlasnie ucichł wiec pewnie śpi, cieszy mnie strasznie bo coraz bardziej próbuje raczkować coprawda mu do przodu nie za bardzo wychodzi bo rąk do przodu nie przekłada a na nogach wręcz staje i wreszcie ląduje nosem na podłodze jak sie nogami odpycha i wygląda jak dżdżownica. W nocy budzi sie coraz rzadziej bo dzis jak poszedl o 19 to obudził sie na mlesio o 22 potem o 2 i juz przed 6 wiec jak dla mnie calkien niezle bo i tak wstaje po 6 szykować dzieciaki.
Hanie , Agusia zdrowka oby dzis było lepiej, dzieciaki tez trzymac sie zdrowo, Agusia daj znac jak po wizycie czy juz dzieciaki lepiej co powie lekarz.Karolka witaj w klubie słomianych wdów mojego tez czesto na noce nie ma i nadal ciezko mi bez niego spac mimo ze to juz 15 lat w tym roku minie.
Tez zerknęłam na ten program o tej matce uwielbiam takie programy ja to w ogóle mam hopla na tym punkcie bo tylko bym oglądała programy o porodach, położnych, rodzinach wielodzietnych, czy dzieciach kiedyś myslalam żeby zrobić szkole dla położnych albo duli ale te drugie to strasznie drogie a w Polsce cieszy sie ten zawód mala popularnością. Tez podziwiam ta kobietę zaradnością i tym ze zdecydowała sie urodzić wszystkie dzieci bo niektore usuwają co jest dla mnie koszmarem.
Miłego dzionka.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

My dziś mieliśmy miły poranek :)Bo mąż dziś ma egz. na 12 wiec rano był w domu

Teraz zupka już ugotowana, ja popłaciłam rachunki i idę się ogarnąć i ogarnąć mieszkanie

Dziewczyny za tydzień o tej porze będę do was z pracy pisać

Szósteczka trzymam kciuki za operację :*
Albercik :*
Violcia i Karolcia ładna fryzurka

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Albert najlepszego

Szosteczka zdrówka dla brata!
Haniu ja niecierpie jak ktoś zgrzyta zębami, o matko

Violcia oboje super się prezentujecie, ładnie Ci w takich prostych

Do pracy wracam na cały etat o ile będzie Alan miał z kim zostać.
Mam stertę prasowania wiec kawka i do roboty
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lena spała ciągiem do 6

Pranie się robi...chatkę ogarnęłam...zostało mi prasowanie i łazienka

Zaraz wyruszamy na spacer bo niebo bezchmurne !!! i słońce daje takie ostre że szok

Zazdroszczę Wam tych powrotów do pracy

Musze tez jeden dzień przejść się po spacerówkę...mam już upatrzoną ...teraz zimą jest nawet 30 euro tańsza

miłego dnia

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Albert buziaki

Ja dziś nie wyspana bo Filip pół nocy płakał, chciał jeść a nie mógł bo gardło go boli

Ja nie chce do pracy

Miłego dzionka

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Albercik

Marta zazdroszczę tych porankow no i frytek na obiad

szosteczka trzymam kciuki żeby brat szybko wrócił do formy

Violcia u nas pogoda do bani więc u Was pewnie też : p
Haniu ja też podziwiam ta kobietę i w sumie ją też bym nie usunęła . Ma kobieta angielska cierpliwości a te żarty to faktycznie straszne a nie śmieszne a co gorsza bo obwiniają babe że zabiera dzieciom kasę za sesję zajęciowej a czy pomyśleli z czego ona ma 14 dzieci utrzymać jak tysiąc idzie na tydzień ?? i jeszcze ojca brak , a babcia wredna korzyści dla siebie czerpie :/
Haniu ja kupiłam spacerowke parasolke w PL za 280 zł i jest extra łatwo się prowadzi wygodna, mało miejsca zajmuje mabpokrowiec na nóżki

allegro.pl/spacerowka-bomiko-model-m-tri...013-i3851317731.html
kakaszka widzisz jak Liczę się ładnie odmieniło

Mój odsypia bo wrócił po 4 i rano musiał się córka zająć bo ją miałam wizytę na 8.30 .
Gabcia spała od 21 później pobudki o 2.30 dałam cherbatki i usnela później mleko o 5 i spała do po 8 chyba bo jak o 8 wychodziłam to jeszcze spali

w tej pracy to mowi że spoko tylko trzeba się nabiegac i dojazd daleko bo pół godz w jedną stronę autostrada ;/
Byłam na spotkaniu. j masakra jakąś nie dość że muszę 10 ofert o pracę w miesiącu wysłać to z tego 6 mam iść osobiście :/ i jak z Gabi mam iść pracy szukać

wczoraj byl też kuzyn z dziewczyna (20 lat)bo ona ma mi z Gabi zostać tylko kurde tak się boję ją zostawiać bo wiem że będzie płakała bo tej dziewczyny nie zna i jak ona sobie poradzi z karmienie czy usypianie jej

miłego dnia

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

No ja wam powiem ze sie nawet ciesze ze ide - zawsze to kontakt z ludzmi i człowiek jak ma wiecej obowiazkow to bardziej zorganizowany i bardziej zadbany .... takze myślę pozytywnie

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

albercik 100 latek :-*
jednak eliza ma katar, bo furczy jej w nosku. co myslicie o plastrach pod nosek na katar?