BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #366064 przez aga2+1
beadka melduję się:) Nic się nie dzieje cisza, aż głupio:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #366075 przez karolina238
Beadka ja to rozpychanie małej to nazywam "grzebankiem" :blink: na siedząco bardziej boli, mniej czuć rozpychanie jak położę się na lewym boku i trochę podkurczę nogi, zawsze małą nachodzi ochota na to wieczorem.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #366079 przez karolina238
O a może Beadka dziś w nocy porodówkę zaliczysz jak cały czop odszedł :) mi jeszcze się śluzuje a myślałam że to już koniec, chociaż chyba w końcu organizm zaczął mi się oczyszczać bo po każdym jedzonku toaletka zaliczana :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #366084 przez karolina238
Aga a jak po wyprawie? dziciaczki pewnie zadowolone? my dziś zaliczyliśmy spacerek z lodami-mniam :) w tym miesiącu zjadłam więcej lodów niż przez całe tamtoroczne wakacje :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #366123 przez beadka7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #366127 przez MartiO
my też jeszcze w dwupaku ;) jutro ktg... przed nami noc... hmmm...

12 lata 7 miesiąc temu #366128 przez beadka7

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #366130 przez karolina238
Dziewczynki oby Wasze tulaski podziałały i w końcu zacęła się lawina porodów :)

12 lata 7 miesiąc temu #366176 przez dziewczyna84
I zaczynamy nowy tydzień :)
Karolina
od ciebie go zacznijmy. I Agi :) - mój mężuś własnie wyjechał, więc mimo całej obolałości pragniemy do konca soboty zostać w dwupaku :)
Ale mnie kolana bolą po wczorajszym. Moja mama widziałam, że się wczoraj skrzywiła że wyszłam wcześniej z komunii (na ostatnim daniu już po wieeelu godzinach nie zostałam, brat zrozumiał), ale ciekawe czy by była taka cwana latać tyle godzin z wielkim brzuchem tydzień przed porodem, z aparatem by nie zawieść nikogo. Niech mi tylko powie coś na te zdjęcia - to syknę ;)))

Spałam z nogami na poduszce "oparciu" by były wyżej. Pewnie trochę pomogło. A młody przed snem tak się kręci i wierci, że co chwila siusiu też muszę latać. A rano grzecznie śpi :)

12 lata 7 miesiąc temu #366178 przez beadka7
Widzę, że nie tylko ja ranny ptaszek jestem :)

Wstałam, bo coś spać nie mogłam, zrobiłam mężowi śniadanko do pracy, i teraz sama wcinam kanapeczki, bo jakoś mi niedobrze było :) ale to chyba właśnie z głodu.

Dziewczyna w razie czego to i ja mogę zacząć ten dzień swoim porodem :) wcale bym się nie obraziła :) Wczoraj odebrałam znów milion telefonów i smsów czy już urodziłam i "jak się czuję".. masakra jakaś.
I nie dziwię Ci się, że obolała jesteś, taki wysiłek na parę dni przed porodem- myślę, że każdy to zrozumie :)

12 lata 7 miesiąc temu #366179 przez dziewczyna84
Ja dlatego dzisiaj nie wychodzę z domu - odpoczywam, wszystko na dzis do picia, jedzenia itd. mam. A mam dość pytań - kiedy rodzisz:) . ja wiem, ze to grzeczne pytania, ale jestem zmęczona! ;)

a co do wstawania: my codziennie wstajemy o 4:00. Mąż o 5 wychodzi do pracy,a ja wychodziłam po 6:00.
Tak więc ciąża czy nie ciąża - należę do skowronków :)

12 lata 7 miesiąc temu #366181 przez beadka7
Ja nawet ostatnio mamę zjechałam, że się ciągle pyta i wydzwania- ile można? przecież oczywistym jest, że jak zacznę rodzić to jej damy znać :)

12 lata 7 miesiąc temu #366183 przez KAMI
Laseczki zbieram się, mam skurcze co 8 minut i 0 5,30 wyleciało mi takie wodnite z krwią, nie wiem czy to ten glut ale zjemy śniadanko i jedziemy :) trzymcie kciuki kochane i buziaki

12 lata 7 miesiąc temu #366184 przez dziewczyna84
dokladnie. Przecież są bieżąco, i raczej nie usłyszy: " a wiesz zapomniałam ci powiedzieć: w zeszły wtorek urodzilam,nie mówiłam ci? ';) "

tylko te moje kotki takie nieświadome a im się życie bardzo zmieni hihi.

12 lata 7 miesiąc temu #366185 przez dziewczyna84
KAMI trzymamy kcuki!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka