BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #365803 przez misia88
Kami Ślicznie wyglądasz, zdjęcie nad jeziorem super! :D
Jeśli chodzi o witaminy to ja biorę Femibion Classic, właśnie kończę opakowanie. Też mam zalecenie, żeby brać kwasy DHA, więc kolejne opakowanie to OMEGAmed z DHA :)

Może [aga] już rozpakowana :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #365804 przez MartiO
my też w dwupaku :( chociaż ja się śmieję na razie, że synek przestrzega naszej umowy i jutro dopiero... z drugiej strony nie wiem czy coś na to wskazuje :(

wczoraj po południu zaliczyliśmy supermarket i zakupki a potem wróciliśmy do domku (4 piętro kamienicy :silly: ) i wybraliśmy się na błonia w Szczecinie... z kocykiem, truskawkami i popcornem :silly: przy okazji trochę spacerowaliśmy, zaliczyliśmy jeden z punktów Nocy Muzeów, a że przy błoniach był festyn to załapaliśmy się na wysłuchanie koncertu De Mono ;) przez pewien czas nawet byliśmy przy samej scenie ale bałam się, że Młodemu za głośno, więc przenieśliśmy się dalej, przy okazji załapując się na oglądanie lądowania helikoptera ratowniczego (bo Błonia czasem do tego u nas wykorzystują)... potem jeszcze do teściów na chwilę... i znowu na nasze pięterko.... i nadal nic..... :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #365805 przez KAMI
Dzień dobry kochane

my tez zapakowani jeszcze, wczoraj tulasków nie było bo zasnęłam, obudziłam się na karne i po karnych i przeniesieniu się do sypialni znowu spałam :)

boli mnie jak na okres strasznie i przez całą noc bolało, budziłam się kilkakrotnie, skurczy i gluta nie widać a Młody robi mi meksyk w brzuszku.....jakies dziwne objawy nie ?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365808 przez beadka7
To dobrze, że boli jak na okres :) ja też całą noc się budziłam od skurczy, ale oczywiście nic regularnego.. :( Nawet mi się śniło, że mam skurcze co 10 minut i że sobie te wyniki zapisywałam :) no i kolejna porcja gluta odnotowana- jak to mówiła Misia :)

MartiO to mieliście fajny aktywny dzionek :) ja bardzo lubię takie, a nie siedzenie przed tv- tyle, że mojemu mężowi zwykle po pracy się nie chce :P

12 lata 7 miesiąc temu #365811 przez misia88
Dziewczyny, kwestia kilku dni i będziecie rozpakowane. Za wczasu życzę Wam lekkich i szybkich porodów! :)

12 lata 7 miesiąc temu #365815 przez KAMI
laseczki dzięki za komplementy ale ja właśnie Młodemu cały pobyt nad jeziorkiem opowiadałam jakie to mamy ładne okolice i jaki świat jest piekny i jak nie wyjdzie to nie zobaczy tych wspaniałości i nie usłyszy tych ptaków i rechotu żabek :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365816 przez Joanna
kami jaka laseczka, po porodzie nie będziesz miała nic do zrzucenia :)

Jestem czerwcówką i tak Was czasem podczytuję...i trochę zazdroszczę już mamusiom rozpakowanym :blink: mimo wszystko u nas też za niedługo dziewczyny będą rodzić :)
tym, które są jeszcze w dwupaku życzę szybkiego i lekkiego rozwiązania!:)

12 lata 7 miesiąc temu #365818 przez KAMI
a co do witamin, to też poradze się gina w poniedziałek, bo nie sądzę zebym miała nie iść na ta wizytę :(
w sumie femibion dobry a znalazłam na necie jeszcze taniej niż w aptece melissa ( 17 zł mniej niż w dbam o zdrowie z kartą !!!), przesyłka niecałe 10 zł więc juz na 1 opakowaniu jestem do przodu.

12 lata 7 miesiąc temu #365829 przez aga2+1
Melduję się w dwupaku:) Tak jak myslałam w nocy wszystko się uspokoiło tylko strasznie twardy brzusio miałam przez całą noc. Wy też tak macie? A dzisiaj zaliczylismy z mężusiem śniadanko na tarasie , a potem tulaski hehe :lol: Dzisiaj śniło mi się, ze z młodą już na spacerku byłam:)
Zaraz przyjeżdżają znajomi na poranną kawkę to czas szybciej zleci:)
KAMI zdjęcie super, fajnie, ze macie tak bliziutko:)

12 lata 7 miesiąc temu #365833 przez aga2+1
KAMI ja własnie ostatnio kupowałam na necie femibion (link chyba od ciebie dostałam) za 37 zł, a w aptece 2 miesiące temu płaciłam 65 zł więc róznica jest niesamowita. Też pogadam we wtorek z ginem, ale z tego co wiem to femibion jest bardzo dobry przy karmieniu piersią.

12 lata 7 miesiąc temu #365837 przez misia88
Aga Nie dziwię Ci się, że masz takie sny. Wiesz... u mnie też tak było, że dwa dni skurczyki, a później w nocy cisza... i urodziłam :D

12 lata 7 miesiąc temu #365843 przez aga2+1
Misia Lila ma już prawie miesiąc, a my nadal czekamy :) Za tydzień będziesz obchodzić po raz pierwszy Dzień Matki:)

12 lata 7 miesiąc temu #365847 przez misia88
No czas leci jak szalony. :) Może i Wy już też będziecie razem ze mną obchodzić to święto :D

12 lata 7 miesiąc temu #365870 przez MartiO
nasza fotka z wczoraj... na razie nie profesjonalna... wkurzam się bo nie możemy skontaktować się z fotografem od sesji... :angry:
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #365873 przez KAMI
MartiO ślicznie, spokojnie czekasz :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka