BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu #163999 przez ilona
Espiro się M. nie spodobał :dry:

Znaleźliśmy taki

Szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia bo znów zajmuje sporo miejsca.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #164243 przez Emme
Dzień dobry.
Ciężko coś się tutaj dostać :P
Ilonka piesek mi się podoba :D nawet jeśli to kundelek heh
Mimo, że niewiele do czytania to i tak nie pamiętam co chciałam napisać.
Ok środy dostaniemy klucze do mieszkania, więc raczej średnio będę miała czas w tym tyg, a później nie wiem jak to będzie z netem.
Więc szukam chętnej, która później napisze mi streszczenie :D

13 lata 5 miesiąc temu #164250 przez asia26
Emme wspaniale ze juz dostaniecie klucze ale przykre to ze bedzie Cie mniej a net musicie szybko na nowym miejscu zalozyc :) u nas weekend rodzinny bo R. w domku my spisalismy a kartce juz kolejne rzeczy do zalatwienia przed budowa domu i tyle tego ze hoho w tym ttyg startujemy pelna para mamy marzenia swieta przyszlego roku w domku najpozniej iwelkanoc 2013 :D

13 lata 5 miesiąc temu #164289 przez Emme
Asiu marzy mi się taka lista, chociaż wymaga to dużo wysiłku :)

13 lata 5 miesiąc temu #164363 przez mufa
Witam u nas noc ok, ale za to teraz masakra jakaś Karo płacze co chwilę o wszystko i już mam dość, a tu dopiero początek dnia.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164417 przez alutka1011
Asiu tych załatwień jest hoho dobrze że mąz za tym chodził :blush: Maja wczoraj zasnęła o....3 w ncy i do 6 tzn zasnęła na godz k.21 i wstała o 23 :dry: Dzisiaj na szczęście juz spoko aż się musze zobaczyć czy jej czasem ząb się nie wybił.
Mąż juz 3 tydz urlopu ale ni później będzie głupio jak wróci do pracy a my sami :(

13 lata 5 miesiąc temu #164472 przez mufa
Masakra, nie mogę dzisiaj popisać, bo mi co chwilę ERROR wyskakuje

13 lata 5 miesiąc temu #164613 przez asia26
wiemy ze zalatwien hoho ale czy zaczniemy dzis czy jutro to zawsze ich tyle bedzie a moze i wiecej ale w dwoje damy rade i warto bo robimy to dla siebie :) a chcemy w koncu miec cos swojego a nie jak te rumuny wiecznie u kogos na lasce :( kurcze nie moglam dzis pisac bo ciagle error mi sie ukazywal a my gora 2 dni i mamy 4 zabka :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164617 przez Emme
Gratulacje dla Oli (i rodziców oczywiście :))
ja jak miałam chwilę to też miałam problem. w ogóle mi pokazywało jakiś problem z serwerem :P

Tolak się chyba znów poprzestawiała :P ok 20 robi sobie drzemkę i chodzi spać przed 11. Dziś spała tylko ok 11, więc liczyłam, że pójdzie szybko spać, ale się przeliczyłam. Buszuje w łóżeczku.

13 lata 5 miesiąc temu #164634 przez carolin1
Dziewczyny jestem i ja czasami WAS podczytuje a nawet coś skrobnę ale tu jest takie tempo, że naprawdę ciężko nadążyć

Dziś też ciągle tylko error i error

Asiersa Piosenka "MAŁE RZECZY" tak wpada w ucho ja rzadko która. Jest super...

Emme Też brałam udział w konkursie odsercadladziecka i odpuściłam zadanie ze znalezieniem rożnic z dzikami no bo nie było sznsy żeby znależć ten piąty szczegół. Klikałam już wszędzie gdzie się da i nic. Nie zdążyłam też napisać wierszyka(nie wiedziałm że to trzeba się zmieścić i wysłać w ciągu weekendu). Chiałam to uzupełnić w poniedziałek jak były te nieszczęsne dziki ale już mnie nie wpuściło. Mam 6387 punktów.

Alutka Zauważyłam hasło dysplazja ale nie doczytałm dokładnie o co dokładnie chodzi bo ciągle mnie wywalało. Jeśli chodzi o dysplazję stawu biodrowego to miała ją koja córcia więc jak masz jakieś pytania to może pomogę

Jestem na etapie wybierania lekkiej spacerówki może coś polecicie z własnego doświadczenia.

13 lata 5 miesiąc temu #164636 przez asia26
dziekujemy wogole dzis znow kilka razy udalo jej sie tak po prostu wstac i tak juz probuje kroczki robic ale jeszcze na pupe spada :) a taki kupujemy projekt domku :) archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-ro...h-5-w/m46e7e0337313b zwykly obyczajny ale nasz wymarzony :) normalnie jestem taka szczesliwa ze szok :)

13 lata 5 miesiąc temu #164640 przez Emme
Asiu śliczny, chyba stylizacja nowoczesna bardziej mi się podoba. chociaż właściwie ciężko zdecydować :D Kiedyś wpadniemy do Was na jakiegoś grilla i do Alutki :D
Carolin niestety nie pomogę, bo nie mam w planach zmieniać wózka, ale chyba wybrałabym jakiś gracco

13 lata 5 miesiąc temu #164653 przez asia26
mnie znow podoba sie ta stylizacja tradycyjna :) a na grilla jak najbardziej zapraszam ale chyba predzej do Alutki zajedziemy :) a ja mam graco mirage i jestem bardzo zadowolona z tej spacerowki :)

13 lata 5 miesiąc temu #164669 przez alutka1011
To zapraszam może w przyszłym roku się uda chociaż szczerze w to wątpie :dry:
Przez ta pogode zaczynam mieć już coraz większego doła!Ja chce SŁOŃCE!
A i domek śliczny!
Carolin chodziło o dysplazję 3 stopnia ale dzięki za chęci :)

13 lata 5 miesiąc temu #164672 przez Emme
Kurde nogi mnie bolą jakbym miała reumatyzm, czyli szykuje się zmiana pogody :( a szkoda bo dziś dość słonecznie było

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka