BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 5 miesiąc temu #164678 przez sylka
dziewczyny macie jakieś swoje sprawdzone tabele kiedy wprowadzać jakie owoce i warzywka, w necie sporo jest ale niektóer sprzeczne ze soba :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #164682 przez mufa
Asia, koleżanka buduje podobny domek tylko dużo większy i wygląda super. Oni przenieśli sobie wejście od strony garażu i mają teraz więcej miejsca

13 lata 5 miesiąc temu #164684 przez asia26
u nas dzis za to pogoda istny syf :( ale Oliwka grzeczna jak aniol :) i wiecie co najpozniej za 19 dni moja mama bedzie miala gotowy nagrobek :) ciesze sie strasznie z tego :) znow wogole mnie straszne smutki za nia zlapaly tyle dobrego sie dzieje a nie moge sie z nia tym podzielic :(

13 lata 5 miesiąc temu #164687 przez alutka1011
MY z gabinetu przerabiamy na garderobe taką duuużą.Zawsze mki sie taka marzyła!Szkoda ż etak mało można przerobić bo bym więcej przerobiła :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #164691 przez mufa
Super, że tak szybko wszystko do przodu u Was idzie.

A ja już zaczynam się bać, bo sierpień coraz bliżej i mój powrót do pracy :(

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164692 przez Emme
Asiu to przykre, ale możesz się z mamą dzielić wszystkim przecież ona nad Wami czuwa :)

Sylka ja daję wg tego co w słoiczkach. chociaż muszę przyznać, że se świeżych owoców to było jabłko, banan, arbuz i kiwi

Aha Ilona Ty masz więcej uprawnień niż tylko przyszłe mamy :)

13 lata 5 miesiąc temu #164694 przez asia26
my tez przerobki przewidujemy ale drobne najwieksza jest lustrzane odbicie budynku :) ufa ja wracam we wrzesniu i stres mam jak nie wiem co wiec okropnie Ci wspolczuje ze to juz :( ale musimy miec nadzieje ze jakos to bedzie :(

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164697 przez Emme
Mufa szczerze współczuję i sama nie wyobrażam sobie tego. Poza tym nosze się z zamiarem zmiany pracy, jak odbiorę dyplom to zacznę się rozglądać.

Czeka nas zakup pralki w tym tygodniu i zielonego pojęcia nie mam jaką :P, poza tym, żeby była klasy A+ lub wyżej, miła pół wsadu i szybki program. nie wiem czy lepsza od góry otwierana (tu taka jest) czy normalna :P

13 lata 5 miesiąc temu #164715 przez mufa
Ja bym chciała zarabiać tyle, żeby zapisać Małą do żłobka, bo jest w sąsiedniej klatce tam gdzie mam pracować, więc mogłabym do niej gonić co chwilę, a tak to cały dzień jej nie będę widzieć :(

13 lata 5 miesiąc temu #164717 przez Emme
a ile żłobek kosztuje? się jeszcze nie orientuję w sytuacji :D

13 lata 5 miesiąc temu #164720 przez mufa
Emme my niedawno kupywaliśmy i poszłam do sklepu i mówię, że chce tą (akurat to był taki dość mocno wypasiony samsung), a on do mnie, że ich nie poleca, żeby lepiej wziąć taką, która nam się na 100% przyda przy małym dziecku.
Mówił, że beko jest na częściach boscha, więc wzięliśmy taką na 5kg i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona. Dodatkowy bajer to usuwanie sierści zwierzęcej.

13 lata 5 miesiąc temu #164723 przez mufa
Ten prywatny 650zł plus jedzonko, a państwowe są tańsze, ale u nas jeden powiatowy z 23 miejscami

13 lata 5 miesiąc temu #164724 przez Emme
a znajdziesz ja na necie, żeby mi pokazać?

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164737 przez mufa
Musiałam do łazienki podskoczyć, żeby model sprawdzić allegro.pl/5-lat-gwarancji-wmb-51041-pt-...-fv-i1728261763.html
Nam zależało, żeby była wższa (slim)

Niestety wizualnie średnio się prezentuje.

13 lata 5 miesiąc temu #164759 przez ilona
Cześć piękne :)

Dziewczyny więc tak.
Asia domek rewelka.
Emme no właśnie już wiem, że mam więcej rejonu bo postanowiłam poszukać dzis rano wątków mniej przez mnie odwiedzanych i się dopatrzyłam, że tam muszę częściej zaglądać :blush: :blush: :blush:

Ja bym chciała iść do pracy. Takiej normalnej. Bo co z tego ze ja idę "do pracy" skoro zabieram tam dziecko. Po 3-4 godzinach gonienia za nim po magazynach, kuchni i dużej sali miedzy krzesłami i stołami jestem podnieta jak po 12 na taśmie :laugh:
No i trzeba jeszcze mieć głowę do robienia "papierów" :)

A z drugiej strony wiem, że M. będzie musiał kogoś zatrudnić. Sekretarka, asystentka,księgowa, kadrowa, kawiarka, negocjatorka i kserokopiarka w 1 przynajmniej 2000 brutto. :laugh: :laugh: :laugh:
Więc głupio jeśli zarobie mniej niż te tysie i jeszcze żłobek do zapłaty :blush:

A praleczkę to mam wypasiona :laugh:
Jest u nas już pół roku i nie ma wad. Tak stwierdzam :laugh:
Standardowa budowa :) ładowana od przodu ;)
Najkrótszy program 19 minut tzw. przepierka :)
Później pranie codzienne 42 minuty.
No i później godzinka, półtorej i nawet ponad dwie :side:
BLOKADA "PRZECIW" DZIECIOM Włączona u mojego dziecka powoduje np. 40 minut wybuchu radości bo naciska guziczki do woli i pokazuje sobie paluszkiem na niebieściutki wyświetlacz. Mamusia ma czas na prasowanie :laugh:
Klasa A+,
Opóźniony start, dobre bo jak pierzesz w nocnej taryfie oszczędzasz na energii :)
Oto ona
www.amica.com.pl/pl,produkt,navigator,awcn10da,182,2.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka