BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 3 miesiąc temu #195521 przez ilona
acha... myślałam, że coś dodatkowo w innej branży :)

Ja uciekam spać, chociaż i tak już żadnej z Was nie ma to i tak nie mam z kim pisać :)

dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #195525 przez paulina2209
dobranoc do juterka

13 lata 3 miesiąc temu #195550 przez Emme
My dzisiaj od przed 6 na nogach- Toli już się nie chciało spać :/

Ilona udanych zakupów, ja też chciałabym jakieś wygodne butki, chciałam pooglądać na all i zasypane jest jazzówkami :P

Paulina na studiach musiałyśmy pisać projekty- masakra :/ Trochę inne jak do dofinansowań, ale wyszło nam na 4,5 miliona :D

My dziś idziemy na obiad do teściów :S - już nie mogę się doczekać :P

13 lata 3 miesiąc temu #195554 przez alutka1011
Maja dostała kostkę muzyczną i najwięcej się nią bawi allegro.pl/edukacyjna-interaktywna-kostk...iek-i1807088844.html a może taki jeździk co dziecko siedzi i się odycha o coś takiego allegro.pl/jezdzik-pchacz-swiatelka-dzwi...row-i1811880587.html

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #195602 przez Asiersa
Hejka :)
Jak mi się dzisiaj nic nie chce :( co prawda jestem wyspana bo spaliśmy do 9:30, ale normalnie bym się jeszcze położyła :P

Tomek jest co raz odważniejszy i robi kilka kroczków sam, po czy upada na pupę :lol: :lol: śmiesznie to wygląda :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #195627 przez mariosponge
paulina2209 napisał:

Monika też ją ma i bawi się odkąd na brzuchu leżała :lol: jest świetna. mamy też garnuszek i pieska uczniaka trzy najlepsze zabawki. teraz chcę jeszcze dokupić tę kulę hulę.
a ja sobie siedzę sama Monika śpi a facet na kawalerskim u kolegi
a tak mi się coś wydaje że Marusia też była w tym roku w Krynicy

w zeszłym roku byłam, ale w krynicy morskiej.
Mąż mi mówił, że Andrzej na niego mówi "nana". Ale nie wierzyłam. A dzisiaj Andrzej się budzi, i do mnie mówi "mama" a później się odwraca do męża i : "nana"! Szok!

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #195667 przez carolin1
hej
wpadłam na chwilke ale Was nie ma :(
Zaraz idziemy na basenik się pluskać, zaliczyliśmy też dziś grotę solną.
Skorzystamy jeszcze z masaży i kosmetyczki. Lilka zachwycona pobytem, my też...
Pozdrawiamy

13 lata 3 miesiąc temu #195750 przez asia26
dziewczyny czesc :) weekend wiec tradycyjnie mnie malo :) Paulinka a ja co mam powiedziec na temat zabkow Oliwki ma ich cale 6 a Jej rowiesnicy juz po 10-12 :( ale nic ja cierpliwie czekam choc wogole nie widac by cos moglo isc :D kurcze najaralam sie na ta gasienice musze ja kupic :) dzis przy glupocie kupilam Oliwi nocnik bo byl z Kubusiem i pachnacy :) siedziala 15 minut nie chciala zejsc nie wysikala sie po czym wstala i zsiusiala sie wiec albo jest jakas opozniona albo to jeszcze nie pora by dziecko w jej wieku wysadzac :) obstawiam to drugie ale nocniczek niech stoi w ubikacji pieknie pachnie bo ma przyjemny intensywny zapach i jest nawet ladny :) i chcialam sobie kupic butki ale nic nie znalazlam :( a co u Was????

13 lata 3 miesiąc temu #195752 przez mariosponge
A ja byłam dziś w wielkim teatrze narodowym, po czym stwierdziłam, że chyba sztuka nie jest dla mnie, a ja nie jestem dla sztuki. Przespałam się tylko, i wyszłam z wielki bałaganem w głowie. Wciąż dręczy mnie pytanie:"WTF?! Ale o co chodzi?!".

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #195768 przez chłopek
a my dzisiaj bylismy na spacerku,póżniej znajomi wpadli z dwójka swoich chłopaków myślałam ze mi dom rozniosą :)a teraz siedze sobie sama i mam zamiar horror ogladac :)

13 lata 3 miesiąc temu #195795 przez Asiersa
A my dzisiaj zaliczyliśmy wycieczkę do Bielska na Szyndzielnię, ale przyjechaliśmy tam za późno i pojechaliśmy do Wisły i Ustronia :) Wróciliśmy przez Szczyrk i to nasza cała wycieczka :silly:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 3 miesiąc temu #195846 przez ilona
dobry wieczór :)

No my dzisiaj się też złaziliśmy :laugh:
Najpierw zakupy w galerii nieudane, kupiłam tylko filc w empiku. Bardzo ładne kolory, których nigdzie indziej nie spotkałam, później targi i spacer. A później spotkanko z koleżanką, a Wiktor oddelegowany do babci :)

Butów nie kupiłam bo widziałam wszędzie tylko kozaki, albo jezzówki tak jak pisze Emme, do wyboru do koloru, jezzówki na obcasie, na szpilce, na koturnie, na kaczuszce, płaskie itd, itd. :laugh: Koszmar

Widziałam rewelacyjny kombinezon w wójciku, cena 307 zł :laugh: oszaleli....
Marusia superowo jest usłyszeć mamo o poranku co?? :)
Asia Wiktor ostatnio jak widzi nocnik to nim rzuca, a jak próbuje Go posadzić na nocniczek do ucieka z moich rąk jak z katapulty :laugh:
carolin1 zazdroszczę masażu :blush: przydałby mi się :)
Asiersa bardzo się ciesze że z P. zeszliście ze ścieżki wojennej na rzecz koleżeńskich stosunków :) Trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli.
A swoją drogą zazdroszczę, że macie tak czas szaleć z Tomkiem co weekend :)

13 lata 3 miesiąc temu #195902 przez SISUNIA88
Witajcie:) cieszę się że weekend u Was udany u nas niestety nie...niegroźna choroba Filipa od piątku robiła się coraz bardziej nieciekawa...zaczęło się od ogromnego kataru,gorączki,wymiotów do kaszlu. Mały nigdy nie był tak chory :( :( :( męczy się okropnie, nie śpi po nocach. Jedziemy do lekarza,dzwoniłam o 8:10 i było miejsce najwcześniej na 16 :ohmy: więc dzieci chyba mocno chorują.

Czytam Was ale nie bardzo mam głowę,żeby odpisać na wszystko-mam nadzieję,że wybaczycie!! napiszę,po lekarzu..miłego dnia! :kiss:

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 3 miesiąc temu #195903 przez Emme
Dzień dobry :)
a my byliśmy tylko na tym obiedzie- jedyny plus to to, ze najadłam się malin :D
Reszta dnia w domu. Pogoda się popsuła, cały czas pada ;/

Też muszę Toli kupić jakieś butki, bo ma tylko adidaski, spodobały mi się emu :D (oczywiście nie na zimę). Nocnik jest i sobie stoi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marusia a na czym byłaś?

Asiersa też sie cieszę, że z P już ok :kiss: i fajnie macie z tymi wycieczkami (i że macie w ogóle gdzie jeździć)

patki ucałuj Filipka. Biedaczek, co chwile coś się przyczepia do niego :angry:

13 lata 3 miesiąc temu #195909 przez ilona
dzień dobry :)

Dużo zdrówka dla Filipka :kiss:
Emme przyjedz do mnie tez mam dużo malin, jeszcze są na krzakach to można prosto z krzaczka zajadać. Tak najlepiej smakują :laugh:

U nas się dziś pogoda spartoliła. :angry:

Kawusia?
ja już pije :) :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka