- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mariosponge sukienki fajne
Kurcze ile dzieci jest chorych, wymagajacych rehabilitacji to szok ... dzis juz 3 osobki z porazenien mozgowym byly straszne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
oj biedne te dzieciaczki ,ale jakie dzielne
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
- Otrzymane podziękowania: 1
Marusiu, fajne te sukienki
Paulinko, Marusiu, widzę że wy często same jesteście wieczorami... tak samo jak ja
Groszku, jak ja chodziłam na rehabilitację z Tomkiem to też dużo dzieci tam przychodziło Straszne to jest i bardzo przykre
My wstaliśmy o 8:30 Tomek mnie wybuziakował
Nauczył się nowej rzeczy Siedzi przed Szczeniaczkiem Uczniaczkiem i jak szczeniaczek zapyta go: "przytulisz mnie?" to Tomek przykłada głowę do niego i się tuli
Przebierałam Tomka rano i jak już był ubrany to zapytałam się: A gdzie masz buty? Tomek rozglądał się po pokoju. Znów pytam: Gdzie masz buty? A Tomek: BE! BE!
Hehe, ma rację, bo jak bierze do rączek jakiekolwiek buty to ciągle mu powtarzam: Buty są BE
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie mogę patrzeć na takie "rzeczy". Od razy płakać mi się chce, jak lecą zielone drzwi w DDTVN to nie mogę normalnie
Syrenko jakieś zdjecia Adasia proszę i gratulacje dla niego, no i gdzie się Lilka podziała?
Tomcio jest kochany! Tola też zaczęła się przytulać (na 5 sekund, ale zawsze ) ostatnio przytualała się do takiej miękkiej piłki , pokazuje palcem i mówi gdzie jest "tata", i jak podjerzdzam pod klatkę rodziców to mówi "dziadzia" - mój tato przeważnie schodzi po nas.
No i wczoraj Tola po tym jak poprosiłam, żeby oddała mi marchewkę strasznie się zirytowała i chciała mnie uderzyć! tak mnie to rośmieszyło, że nie mogłam zareagować, no i mamy chyba problem z pluciem, tan nie robi tego z premedytacje, ale pluje na coś i bawi się śliną
Ilona jak dzisiaj sługo spaliście?
Zadanie dla Was na dziś- zdjecie (Asiersa zaliczyła )
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Dzisiaj przespał całą noc Nadal jestem w szoku
Emme, a z tą śliną to mnie rozbawiło-wybacz
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Teraz jak jest już starszy to nie daje się oszukać. Jak się obudzi i chce mu dać herbatkę to jest okropny krzyk więc muszę zrobić mleko
Czasem jest też tak, że zaczyna płakać i nic nie działa. Ani mleko, ani herbatka. Musi się wypłakać i śpi dalej
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
Marusiu- jak to mówią całe życie pod górkę. Ja wygrałam ostatnio misia z Bebilonu i przyszedł, ale taki malusi, że wesoło było jak paczkę odbierałam. A i jeszcze szlafrok z innego konkursu, ale o nim to złego słowa powiedzieć nie mogę, bo jest boski.
Jeśli o pocztę chodzi to tam pracują jakieś barany (no przynajmniej u mnie) - ostatnio kupiłam Małej sandałki do chodzenia po domu i paczka gdzieś zaginęła, na szczęście sprzedawca oddał mi kasę. Innym razem paczka leżała przed bramką (jakieś 60m od domu) bo kobiecie nie chciało się podejść pod dom
A co tam dziewczyny - Wam też się coś od życia należy (chodzi mi o moje wypociny)
Kurcze gdybym wiedziała, że będzie e-piwko to bym wróciła wieczorkiem, a tak to poszłam spać.
Asiersa, ja miałam fajną sytuację w sklepie jak kupowałyśmy z Karo jej kozaczki. Pytam jej podobają Ci się buciki?? A tak kręci głową, że NIE. No to ja jej mówię popatrz jaką fajną mają gwiazdeczkę, ta się przegląda w lusterku i znowu kręci głową na nie, ale i tak niedobra mama kupiła je
Obecnie ulubioną zabawą Karo, oprócz chodzenia, jest kładzenie się na balonie
Emme - zadanie na dziś dla mnie może być awykonalne, bo pewnie Karo będzie już spała jak wrócę, ale jeśli się uda to pokażę Wam moją łobuziarę.
Karo dziś przeszła samą siebie. Poszła spać ok.20:30 i wstała o 9 na śniadanie po czym mówi aaaaa, idzie koło łóżeczka, pokazuje palcem, że trzeba ją włożyć i poszła znowu spać i śpi dalej
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Mam taką dobrą wiadomość, że nie muszę składać dokumenty na kartę w tym tygodniu, mogę później. Ale musiałam stoczyć pół godziny walki słownej przez telefon, żeby o tym się dowiedzieć i ubłagać wygodną dla mnie godzinę.
Bardzo mnie to cieszy, gdyż muszę zrobić zdjęcia, a obecnie mam mega jęczmień na oku i nie bardzo bym ładnie wyglądała na swoim głównym dokumencie ważnym przez rok...
Druga wiadomość jest
Wasze dzieci wyprzedzają Andrzejka w rozwoju o chyba kilka miesięcy. Albo może Andrzej nie od razu pokazuje wszystko co tam siedzi w tej jego małej główce.
Jak na razie ma fazę na tańczenie, ale nigdy na zawołanie (co utrudnia mi złapanie go na camerę, żeby Wam wreszcie pokazać), bije brawo i macha główką jak czegoś nie chce. Mówi tylko mama i nana (czyli tata). I to chyba na tyle. Ale nie martwię się, na pewno przyjdzie jego czas i młody otworzy się jak pęk róży i rozkwitnie
A kochanego zdolniachę Tomcia po raz kolejny wycałować!
Mufa, bardzo nie dobra z ciebie matka, jak mogłaś kupić córce buciki, które jej się nie podobają?!
Właśnie, Tolinka mi przypomniała, że Andrzej też potrafi przywalić, i to mocno. Cóż, mały łobuz rośnie
Emme, jak Ty wrzucisz zdjęcie, to ja pójdę Waszym śladem i tez wrzucę
Właśnie Andrzejek mi przywrócił pamięć, że jeszcze umie "kłócić się" jak coś mu nie pasuje, uciekać z skradzioną komórką, rzucać marchewką/jablkiem/zabawką/czymkolwiek o podłogę, jeśli mama czegoś mu nie pozwoli. No i jego gwoźdź programu: zamierzone przewracanie się na równym miejscu, udając poszkodowanego i bezradnego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mufa
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje Słoneczko 2.11.2010
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Normalnie mam "urwanie głowy" z konkursami! jeszcze takiego zamieszania nie wiedziałam tu jak jestem zarejestrowana! 10 postów to zdecydowanie za mało!!! nie mogę normalnie ogarnąć wszystkiego- nabijanie postów!! ;/ powinno być z 50 to by im się nie chciało zaśmiecać forum
- carolin1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moja miłość należy do Was Lilianko i Antosiu
Przepraszam ,że tak długo nie pisałam ale nie mogę teraz Was nadrobić i tak głupio ni z gruszki ni z pietruszki.
Ogólnie mam doła, zbliża się 1 listopada i nie wiem jak to będzie, pierwszy raz bez mamy a później wigilia, aż nie chcę tych świąt...
Czwórki wciąż wychodzą i nie mogą wyjść, do tego w nocy coś Lilka kaszlała i dziś pojawił się katar. Mam nadzieję że to od ząbków a nie inaczej.
Andrzejek pięknie śmiga.
Asiersa gratulacje tych 6 kg.
Emme Tolinka marchewkowa super! Apropo plucia, moja z kolei w złości gryzie co popadnie ale najczęściej mnie albo siebie. kochana czytałam co do tego karmienia żeby podawać dziecku w takich przypadkach w nocy wodę w buteleczce i ono wtedy kojarzy, że nie opłaca się wstawać żeby napić się wody i przestaje się budzić na nocne karmienie. Tak mówi teoria ale nie wiem jak w praktyce bo u nas jakoś sama zaczęła opuszczać kolejne posiłki i już od paru miesięcy jak zje koło 19.30 tak dopiero o 8 rano. Ale myślę że to chyba nagroda za pierwsze trzy miesiące kiedy non stop jadła i wisiała mi na piersi. Właśnie przypomniało mi się ze chyba Paulinka pytała o cycuchy i ich wygląd. Niby karmiłam tylko 3 miesiące ale trzy operacje w tym dwie na ropień zrobiły swoje i niestety moje nie wyglądają za ciekawie.
Melduje wykonanie zadania
- mermide
- Wylogowany
- budujemy zdania
Andrzej the best. Ale śmiga a jak tańczy super!!!
Liliana prześliczna panienka.
Gratulacje za nabycie nowych umiejętności dla Toli i Tomka.
Emme współczuję Ci tej roboty na forum. To odliczanie postów
Adaś dzisiaj postanowił zacząć chodzić trzymiąc się tylko jednej ręki I bardzo się z tego powodu cieszę bo jak prowadziłam go za dwie to po pół godziny półskłonu miałam wrażenie że mi kręgosłup pęknie na pół.
I wykonuję polecenie Emme (lepiej jej dzisiaj nie drażnić ). Mam dwa zdjęcia ale dodam w dwóch postach no bo
- mermide
- Wylogowany
- budujemy zdania
W końcu wkleiłam
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Na moje to powinno być minimum 100 postów. Wtedy by było ok. A z tymi konkursami to rzeczywiście trzeba mieć stalowe nerwy! Ciągle to samo...Normalnie mam "urwanie głowy" z konkursami! jeszcze takiego zamieszania nie wiedziałam tu jak jestem zarejestrowana! 10 postów to zdecydowanie za mało!!! nie mogę normalnie ogarnąć wszystkiego- nabijanie postów!! ;/ powinno być z 50 to by im się nie chciało zaśmiecać forum
Dzieciaczki cudne