BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 1 miesiąc temu #238623 przez Asiersa
My też dzisiaj w domku siedzimy :dry:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238636 przez mariosponge
A my byliśmy u lekarza i wreszcie odebraliśmy zdjęcia. Andrzej znów jest przeziębiony, ale nic poważnego.
Kurcze, mam za mało miejsca na laptopie i nie mogę nawet obejrzeć zdjęć bo się nie wyświetlają.
Ale spróbuje z tych powiększonych miniaturek coś dodać.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #238669 przez Asiersa
świetne zdjęcia Marusiu :)
Andrzejek wyglądał cudnie :) taki mały cukiereczek do zjedzenia :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238697 przez mariosponge

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #238879 przez mariosponge
nie, no na prawdę, to już nie pierwszy raz jest tak, że ja coś napiszę a później cisza. gdzie się wszyscy podziały?haaalooo

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #238886 przez paulina2209
Marusia współczuje ci sytuacji, z rodziną najciężej zawsze. Andrzejek super chłopak :kiss:
Monice badali wzrok taką maszynką jak aparat do zdjęć. przykładają i sprawdzają reakcję oka na obrazek

13 lata 1 miesiąc temu #238887 przez mariosponge
Paulina, aż mi się nie chce wierzyć. A teraz, kiedy już wiesz, zauważasz w zachowaniu Moniki potwierdzenie "werdyktu" lekarzy?

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #238981 przez Emme
Marusia ja się usprawiedliwiam- nie miałam kompa ale już przyszedł z naprawy. chwile byłam jak byłam u rodziców, później pojechaliśmy na zakupy po świeczki, balony itp.
Współczuję Ci, nie wiem nawet co Ci poradzić. Wiem jak to jest czuć się między młotem a kowadłem- ale nigdy n ie myśl, że gdyby nie Ty to było by inaczej czy coś w tym stylu, bo zawsze znalazłby się pretekst do zwady.
Paulina nam badali taką jakby lunetą która świeciła. I co teraz zadecydowali? okulary?

Aha! najbardziej podoba mi się zdjęcie (poza zdjęciem rodziców!) Endriego z rogami- idealne świąteczne zdjecie- mały renifer :)

13 lata 1 miesiąc temu #239001 przez paulina2209
mariosponge napisał:

Paulina, aż mi się nie chce wierzyć. A teraz, kiedy już wiesz, zauważasz w zachowaniu Moniki potwierdzenie "werdyktu" lekarzy?

właśnie chodzi o to że od paru dni obserwujemy bardziej uważnie i nic nie widzimy. otwiera książeczki pokazuje psa kota krowę ptaszka, wkłada śrubokręt do śruby w foteliku pokazuje oko na zabawkach!!!! przy takiej wadzie ona powinna w ściany wchodzić

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239004 przez Emme
szczerze mówiąc to jakies niewiarygodne, bo aż taką wadę to chyba nie sposób przeoczyć? może im się coś popsuło?

13 lata 1 miesiąc temu #239008 przez paulina2209
we wtorek idę do nas do okulisty zobaczymy co powie. czekam jeszcze z wykupieniem okularów bo jak się wada okaże mniejsza to dopiero jej narobię

13 lata 1 miesiąc temu #239012 przez Emme
ale jesli jakakolwiek wada to odwracalna? przy moim bracie (mówiłam Wam kiedyś) było tak, że gdyby do 3 r.ż. wykryli wadę to by "naprawili", bo do wieku oczy są "plastyczne" i łatwo "współpracują"

13 lata 1 miesiąc temu #239019 przez paulina2209
tak wady wykryte w wieku naszych dzieci są do korekcji, cofają się nie zawsze do zera ale dużo się cofają. sama nie wiem co o tym już wszystkim myśleć mam taki mętlik w głowie że nad niczym nie jestem w stanie się skupić

13 lata 1 miesiąc temu #239025 przez Emme
mi się zdaje, że oni się rąbnęli. przecież aż tyle to dużo, a nawet jak ja widziałam Monikę to zachowywała się porównywalnie do Toli, tzn wymieniały się tą zabawką (a to przecież nie było łatwe trafić podczas jazdy z rączki do rączki), rozglądała się z ciekawością...

13 lata 1 miesiąc temu #239038 przez paulina2209
no właśnie dlatego nie wiem co mam myśleć tylko płakać mi się chce. taka wada to już niepełnosprawność.
idę spać bo już sił nie mam muszę zapomnieć choć na chwilę do wtorku jeszcze tyle czasu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka