BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 3 miesiąc temu #260410 przez mariosponge
Mam nadzieję że nie, bo już się przełamałam w sobie i postanowiłam zacząć sprzedawać ubranka i zabawki Andrzejka, z których on wyrósł.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #260411 przez alutka1011
Nawet mi nie mówcie o snach bo dzisiaj się obudziłam cała zapłakana śniło mi się że mąż wpadł pod tira i zginał na miejscu.
A no Milenka była przeziębiona i jej nie przechodziło i dzisiaj trafili do szpitala :(
Bejbi hmm temat rzeka ;)
Jutro dopiero pojadę bo zanim się dzisiaj zbiorę to może potrwać ;)

13 lata 3 miesiąc temu #260440 przez Asiersa
ale macie sny :blink: chociaż ja mam nie lepsze :laugh: :laugh:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 3 miesiąc temu #260441 przez mariosponge
ej, ale to nie był sen, tylko ja na prawdę szukałam swojej córeczki!!!

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #260445 przez Asiersa
Ja tak ostatnio obudziłam się z płaczem, bo śniło mi się, że mój przyjaciel chciał poprosić o chodzenie (!!) taką głupią dziewczynę :P bardzo mi go było żal, i próbowałam mu przetłumaczyć, że to nie ma sensu. Do niego nic nie docierało :P aż się popłakałam ;)
A jak się obudziłam, to zanosiłam się płaczem i tak dziwnie się czułam :blush: :S
To był głupi sen :lol:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #260452 przez mariosponge
Kiedyś mi się przyśniło, że mój M. uciekł z imprezy sylwestrowej, żeby mnie zdradzić ze swoją byłą, po czym się powiesił w kiblu w klubie. Cały dzień później byłam na męża obrażona, jak on mógł coś takiego zrobić?! :ohmy:

On do tej pory to opowiada swoim kolegom jako ciekawostkę o dziwnej naturze kobiecej :laugh:

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #260453 przez mufa
Alutka nawet nie strasz, kurcze my już ponad 2 tyg z gorączką chodzimy i też nie przechodzi. Teraz dostaliśmy badanie kału, a jak nic nie wyjdzie to jeszcze posiew moczu, bo inne badania są super.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #260456 przez mariosponge
Mufa, chyba bym się załamała na Twoim miejscu. Jak to możliwe, żeby 2 tyg gorączka się utrzymywała?!

Dziewczyny, wystawiłam na allegro buciki Andrzejka, czy to by było w porządku, gdybym poleciła je na forum u młodszych dzieci?

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #260685 przez paulina2209
Marusia myślę że nie choć nie każdy chce kupować używane buty. moim zdaniem stopa powinna się kształtować sama a nie tak ja poprzednikowi. ale to moje zdanie.
i mi się wydaje że ty podświadomie bardzo pragniesz drugiego dziecka tylko sama się przed tym mocno bronisz.
chcemy kupić Monice pod choinkę coś takiego:
allegro.pl/edukacyjna-bryla-kostka-eduka...law-i1997736512.html

13 lata 3 miesiąc temu #260711 przez mufa
Ja się nie załamuję, bo przecież w końcu musi przejść. Dostaliśmy skierowanie na badanie kału, a jak nic nei wykaże to jeszcze posiew.

13 lata 3 miesiąc temu #260712 przez mariosponge
Paulina, ale w jednych z tych bucików Andrzej jeszcze nie chodził, bo nie umiał.
A drugich ani razu nie założył, bo kupiliśmy je wcześniej, ale przegapiliśmy ten moment kiedy były na niego dobre. Dlatego w tym przypadku można się nie obawiać o kształtowanie stópki :)

Co do dziecka, nie wiem co się dzieje podświadomie, ale świadomie to cholernie się boję kolejnej ciąży, więc nie chcę.

Fajna ta kostka, mam nadzieję, że Monika będzie nią się długo bawiła, bo mojego synka nowe zabawki interesują tylko przez pierwsze 20 min. Później odchodzą w zapomnienie.

[/url]

13 lata 3 miesiąc temu #260792 przez Emme
hej,
Miałam Was ostatnio pytać jakie miseczki używacie, bo Tola też musi mieć przyklejoną :D
ale widzę, że same zaczęłyście temat :)
ta miseczka kosmiczne mnie nie przekonuje, już kiedyś ją widziałam i wydaje mi się, że nadaje się tylko do suchych produktów, na pewno nie do zup.
MArusia ja też mam czasem takie sny,że szok.
Jak ta moja koleżanka co urodziła, była jeszcze w szpitalu, to śniło mi się, że do niej poszłam i ona miała jeszcze burzuszek, za chwilę trzyma dziecko pod pachy tak z daleka, jakaś spanikowana i chce po jakąś położną pójść, a ja ją uspokoiłam, wziełam to dziecko na ręce i mówię, że spokojnie, że nie możesz się denerwować itp i to dziecko zwymiotowało na podłogę na różowo :S (nagle już jestem sama z tym dzieckiem) i spod łóżka wybiegła mysz, za chwilę wypełznął wąż, a na końcu krokodyl! :D

Wczoraj sz narobił mi tylko smaka... zapytał czy chcę jechać na tydzień do Włoch na narty, że znajomi też jadą i że będzie kilka rodzin. później chyba to przemyślał i pewnie nic z tego nie będzie, bo wspólnik też jedzie (on już dawno miał rezerwację) a firma sama nie może zostać... :(

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #260804 przez paulina2209
hej może mnie nie być przez trochę. stało się ciocia umarła dziś rano

z miseczką postanowiłam że poczekam na wasze opinie

też ostałam zaproszenie

13 lata 3 miesiąc temu #260918 przez Emme
Paulina bardzo mi przykro :(
Trzymaj się ciepło :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #260987 przez mufa
Paulinko przyjmij kondolencje od nas i przytulamy mocno.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka