BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu #89084 przez martela89
SISUNIA88 napisał:

Ode mnie właśnie wyszła koleżanka a ja uśpiłam małego...zanim zasnął strasznie uderzył się w główkę przez moją chwilową nieuwagę.. Jestem beznadziejną matką... :( :( :( :(

Nie jesteś,jeszcze nie raz nasze dzieciaczki coś sobie zrobią i to nie będzie nasza wina nie mamy oczu dookoła głowy i nie jesteśmy wstanie być przy dzieciach 24 na dobę.

Nie obwiniaj sie,moja już nie raz sie uderzyła,a raz nawet o mojego zęba :( i trochę płakała,a ja żałowała ,że otwieram tą swoją gębę w nieodpowiednim momencie :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #89088 przez mariosponge
sisunia
od razu beznadziejną matką...
każdemu rodzicowi to się zdarza przynajmniej raz w życiu, nie trzeba się tym załamywać. oczywiście, nie przyjemnie, ale trzeba się nabrać cierpliwości i iść dalej. jakiś czas temu przy kąpieli Andrzejka też miałam nie przyjemną sytuację. Mały zanurzył głowę w wodę, bo jeszcze wtedy nie trzymał tak stabilnie, a akurat trzymałam go brzuszkiem w dół, a mąż mył plecki. też po tym miałam wyrzuty sumienia i dojść do siebie nie mogłam. no ale co mam robić, staram się być jak najlepszą mamą jaką potrafię. tyle :)

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #89115 przez SISUNIA88
Może i nie jestem beznadziejną matką ale na tą chwilę tak się czuję :(

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #89142 przez sylwus136
oj dziewczyny ale się rozpisałyście :D
dziś miałam awarię neta wiec wchodze teraz i 120 postów :D
jestescie szalone :)
Ja mam i nk i Facebooka :)
nk.pl/profile/6076607 zapraszam jakby co :)
do FB też bym podała ale strona coś mi się nie ładuje

13 lata 9 miesiąc temu #89151 przez sylwus136
Sisunia nie jesteś beznadziejną matką takie rzeczy niestety się zdarzają.
np. ja miałam taką sytuację że mój mały kocha włazić do łazienki,zamykać i otwierać drzwi.
Wszyscy byliśmy w domu.On siedział przed drzwiami do łazienkia ja miałam akurat miesiaczkę wiec weszłam do łazienki i zamknęłam drzwi.A on dostał takiej nerwicy że wejść do srodka nie może ze się przewrócił w tej złosci z całej siły do tyłu.Dzieki Bogu moja mama stała za nim wiec spadł jej na nogi.Z tej złości tak się zataił że oddychać przstał wiec moja mama zaczęła krzyczeć ja szybko wyszłam odwróciłam go,potrzęłam nawet żeby oddech złapał.Zaczął sie uspokajać.Normalnie MASAKRA mówię wam.Miał cała czerwoną główkę z tyłu a moja mama siniaka na nodze.Na szczęście nic mu się nie stało.Przewrócił mi sie tez kiedyś na płytkach i krewka z noska mu poleciala.Niestety im wieksze dzieci tym wiecej wypadków.

A jeśli chodzi o nk i Facebooka to na nk mam tylko jedno zdjecie a naFB wiecej :)

13 lata 9 miesiąc temu #89173 przez _aga86_
Zaproszenie wyslane sylwus :) Na FB sprobuje Cie znalezc :)

13 lata 9 miesiąc temu #89174 przez alutka1011
Zaproszenie posłane ;) Maja śpi idę cos wszamać :)

13 lata 9 miesiąc temu #89177 przez _aga86_
Znalazlam Cie na FB :) Ja odkad zalozylaw FB czesciej siedze na nim niz na nk- wiec jak macie podajcie namiary na FB :)

13 lata 9 miesiąc temu #89182 przez alutka1011
www.facebook.com/profile.php?id=1747625339 proszę ale ja raczej nie siedzę na Fb wchodze raz na miesiąc :)

13 lata 9 miesiąc temu #89188 przez sylwus136
dzięki za zaproszenia :) ja nie lubię nk dlatego mam tam tylko jedno zdjęcie szczerze wolę FB :)

13 lata 9 miesiąc temu #89194 przez sunaja21
a to moj link na nk nk.pl/profile/2353689
juz wyslalam wam wszystkim zaproszenia :DDDD

mariosponge - ja karmie sztucznie od 3 tyg, lakarka kazala dawac malemu co po kolei jedzonka jednoskladnikowe najpierw a potem mieszane i mały wcina ze hej teraz, przy obiadkach trppche pluje przy pierwszych lyz ale potem jak poczuje smak to wcina!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #89196 przez Emme
a mi się dzisiaj Tola 2 razy zapowietrzyła na dłuższą chwilkę, musiałam jej dmuchać do buźki. myślałam, że serce mi stanie :ohmy: nie wiem dlaczego miała takie napady płaczu. jak o tym myślę to samej mi się płakać chce.

sisiunia wybij sobie takie głupoty z głowy

13 lata 9 miesiąc temu #89198 przez alutka1011
Dzisiaj jakiś pechowy dzień ja dzisiaj sama kąpałam Maje a ona czasami jak raczkuje to "całuje" podłoge i mi się w wannie przewróciła na brzuch i się napiła wody :( Masakra a ostatnio nie chciała mi jeść i dałam jej zupkę a ona tak się zaksztusiła że aż zsiniała masakra myślałam że mi serce wyleci!!!

13 lata 9 miesiąc temu #89201 przez sunaja21
my wczoraj bylismy u tesciow ia maly jak ich zobaczyl to tak zaczal krzyczec ze nie moglismy go uspokoic normalnie pierwszy raz slyszalam taki przerazliwy placz, przy tym sie ksztusil slina i byl mega czerwony normalnie myslalam ze sama sie rozbecze ....

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #89206 przez Emme
pierwsze o czym pomyślałam to "Boże, żeby tylko ona nie umarła", zrobiła się sina, nie oddychała...
nie mogę już o tym mówić, bo już mam łzy w oczach. teraz chodzę do niej i sprawdzam czy oddycha. zasnęła ok 20

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka