BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 9 miesiąc temu #88748 przez renata329
Emme wysłałam ci zaproszenie

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #88749 przez paulina2209

13 lata 9 miesiąc temu #88753 przez Groszek
Renata wysłałam zaproszenie :)

Pati ależ przykre :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #88757 przez alutka1011
Asiersa napisał:

my o 13 idziemy pospacerować :) tomek spotka się ze swoim kolegą Igorkiem :blink:
urodzili się praktycznie tego samego dnia, leżeli obok siebie w inkubatorkach na oddziale intensywnej opieki medycznej, potem w łóżeczkach również na tej samej sali i do domu wyszli w tym samym czasie :blink:

Ja lezałam w szpitalu z moją sąsiadką jej Darek i mój Darek to sa dobrzy znajomi.Ja miałam termin na 27 ona na 28. 11 miała cesarkę a ja 13 rodziłam i razem wychodziliśmy.Potem wszędzie razem na spacery do lekarza na szczepienie,bioderka itd. :)

13 lata 9 miesiąc temu #88762 przez Asiersa
My też lekarzy załatwiamy razem, bo Igorek i Tomek mieli te same poradnie specjalistyczne do przejścia.

Sisunia, wspominałaś kiedyś, że Filipek jest wcześniakiem. W którym tyg ciąży rodziłaś??

Mój dzielny chłopczyk :*:*

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #88763 przez SISUNIA88
To była dziewczynka...Urodziła się parę godz po Filipie...mama dostałą ją od razu..pamiętam jak one miały dzieciaczki a ja płakała bo Fifi był w inkubatorze..badali ją,mówili że ok...miała wyjść na 3 dzień ,wieczorem wzięli ją do kąpania już nie odwiezli mamie,nic nie powiedzieli. Dziewczyna poszła zobaczyć co z małą przyszła z płaczem. Mała leżała w inkubatorze,lekarka powiedziała że coś z sercem,że ją będą obserwować.W nocy położna przyszła ją obudzić zapytała jakie chcę imię dla dziecka bo stan jest ciężki i będą ja chrzcić. Dziewczyny mówię Wam starszne.Rano przyszła do sali lekarka(zabiłabym ją)i mówi do niej"cała noc nie spałam przez Pani dziecko..mało nie umarła..żyje ale to kwesta czasu..ma ogromną wadę serca..nawet w Krakowie jej nie chcą operować bo dzwoniłam" po słowach tej lekarki a mi nerwy puściły..jak można być taką zimną suką???zawieźli małą do Krakowa ale niestety nie dożyła operacji:( Jak zapytała lekarki czy gin nie mógł tego zobaczyć w USG skoro to taka wada to ta powiedziała że ona się nie zna na tym bo jest pediatrą a nie gin.. Na pewno jakby było wiadomo w ciąży to dziecko by żyło. Bo tą wadę operuję się w 1 dobie życia... ja po tym wszystkim nie mogłam dojść do siebie..chciałam jak najszybciej do domu iść a musiałam tydz leżeć. Ta sama lekarka rano po porodzie jak przyszła do mnie(mój mąż był u mnie) i ja jej zapytałam co z moim dzieckiem czy wszystko dobrze to mi pow "jak dobrze?co Pani mówi??jakby dobrze było to by z panią leżał...oprócz tego że wizualnie nie ma żadnych wad nic nie jest dobrze" przepłakałam chyba z 2 godz do następnej zmiany lekarzy i inna lekarka powiedziła że wszystko OK..że jutro mi go dadzą bo te problemy z oddychaniem były chwilowe... ojjjj aż się zdenerwowałam jak to pisze...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #88767 przez paulina2209
SISUNIA takich ludzi to na odstrzał

13 lata 9 miesiąc temu #88773 przez SISUNIA88
Asiersa napisał:

My też lekarzy załatwiamy razem, bo Igorek i Tomek mieli te same poradnie specjalistyczne do przejścia.

Sisunia, wspominałaś kiedyś, że Filipek jest wcześniakiem. W którym tyg ciąży rodziłaś??

w 36 tc... ale zakwalifikowali go do wcześniaka przez kłopoty z oddychaniem...

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #88777 przez Asiersa
U nas w szpitalu też była jedna taka "zimna su*a" :angry: I właśnie ona przyszła do Agi-mamy Igorka poinformować ją o stanie zdrowia jej dziecka.
"Przyszłam Panią poinformować o stanie zdrowia Pani syna. Jest źle. Proszę przygotować się na najgorsze" i wyszła :angry:
Aga przepłakała całą noc. Zapytała czy może przyjść mąż, bo było to po 21 a ta lekarka na to "W takiej sytuacji wyjątkowo może przyjść" mówiła to bez cienia współczucia. Tak jakby była wypalona zawodowo. Jakby ją nie wzruszały takie sytuacje. Wiem, że to jest lekarz i musi zachować zimną krew, ale bez przesady!!

Tomek raz nie chciał jeść to ta sama lekarka narobiła paniki na pół oddziału noworodkowego :angry: "Źle to widzę, muszę mu zrobić badania!" Krzyczała jak głupia a ja płakałam jak mops :( :( Podeszła do mnie pielęgniarka i pocieszyła mnie słowami, że ta pani doktor lubi przesadzać. Nie wiem czy powiedziała to celowo, żebym się uspokoiła, ale powiem szczerze, że pomogło :)

13 lata 9 miesiąc temu #88800 przez paulina2209
spadam na spacerek do później

13 lata 9 miesiąc temu #88838 przez Asiersa
ok, my też pomału zaczynamy się szykować na spacerek :side:
do później :silly:

Emme zazdroszczę Ci samochodu :blink:

13 lata 9 miesiąc temu #88860 przez mariosponge
Dzień dobry dziewczyny. Przyłączam się do kawuni, częstuje się ciastkiem, ale to tak szybciutko, bo na 14 jestem umówiona z koleżanką na spacer po starówce, więc muszę się streszczać.
Dziękuje trzymania kciuków za mój wynik testu. Aż żyć mi się zachciało :) nigdy więcej takich akcji!
zaprosiłam Was na n.k. jak zobaczycie taką małolatę co Was zaprasza - to będziecie wiedzieć że to ja :D
na fcb www.facebook.com/?ref=logo#!/mgruza tu mój profil

Straszne historię opowiadacie dziewczyny, ja jestem uczulona na takie tragedię, teraz cały dzień będę o tym myśleć.

Aha, i jeszcze jedno. Moje dziecko dzisiaj pierwszy raz się przewróciło z brzucha na plecki. Myślałam że to przypadkowo, ale on to powtarza za każdym razem jak go kłade na brzuszek. Po czym się bardzo cieszy:)
no dobra, spadam, do wieczoru, buziaki :*

p.s.kawka i ciastko przepyszne

[/url]

13 lata 9 miesiąc temu #88870 przez martela89
To moje nk nk.pl/#profile/112:7558
jak macie ochotę to czekam na zapr. :)

13 lata 9 miesiąc temu #88907 przez _aga86_
A tutaj moj (jesli macie ochote zapraszam) :) nk.pl/#profile/1709046

13 lata 9 miesiąc temu #88911 przez Groszek
Jasne że chce :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka