BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 10 miesiąc temu #72777 przez iwkaa
moja maja ma problemmy z zasnieciem w dzien masakra jakas juz tak od tygodnia spiaca jest glowa jej leci ale nie zasnie za chol*** zla jestem taka bo marudzi caly czas moze to zabki ale dobrze ze chociaz na noc zasypia bez problemu bo bym zwariowala ja tez mam spacerowke bo gondole wycignelam i schowalam juz bo tez mam 3w1 i bardzi fajna jest ale parasolka mi sie przyda i to bardzo bo czesto jezdzimy do mamy na wies i tam bede miala ten co mam teraz a parasolke tutaj zeby ja trzymac w mieszkaniu
a swiecace smoczki z aventu tez tylko chwile swieca ale mi sie ich otoczka podoba bo jest przezroczysta a od 6 miesiaca sa tylko niebieskie:) ale nam to nie przeszkadza:)
Maja nie nawidzi spac na brzuszku choc czesem w dzien zdazy jej sie zasnac na brzuchu i wtedy dlugo spi!! ale w nocy absolutnie:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #72806 przez martela89
Hej dziewczyny.
Moja na brzuchu nie śpi wcale.

My dzisiaj szalałyśmy po centrum handlowym(50km od naszego miasta)ale obkupiłam malutką moją,jestem bardzo zadowolona :lol:

Kupiłam jej 4 pary body w h&m,leginsy,pół śpiochy,pajacyka ze snnopym i 2 kurteczki z Hello Kitty,ale jedna to normalnie wymiata takie jakby futerko białe-na dole naszywka tej kotki,a na kapturku uszka i kokardka różowa :woohoo: ,a i jeszcze 3 czapeczki jedną taką kolorową w paseczki w smyku,taką popielatą jak ma ta dziewczynka:

I jeszcze taka jak to mój M powiedział moherowy berecik :lol:
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #72816 przez MoNiaaa
martela to futerko tez z h&m chyba mam takie samo tylko jasne rozowe :) juz sie nie moge doczekac kiedy jej zaloze :) my ostatnio tez obkupilismny Julke taka zadowolona chodzilam jakbym sobie nakupowala ciuchow:P uwielbiam kupowac ciuszki dla malej :) a na lato mamy swietny kapelusz taki w kwiatki :)
a te czapeczki gdzie kupowalas i za ile??

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #72823 przez martela89
Tą popielata w h&m za 20zł,a tą fioletową w tesco z F&F za 33 zł z rękawiczkami.

13 lata 10 miesiąc temu #72830 przez iwkaa
swietne te czapeczki!!!:) martela twoja Vanesska widze ze sie jeszcze miesci w tym foteliku bo my mamy taki sam i Maja ledwo do niego wchodzi a glowa to juz wogole jej ledwo wciskam pod ten daszek bo zawsze to z dzaszkiem cieplej ale juz chyba musze go sciagnac niestety:(

13 lata 10 miesiąc temu #72831 przez wola82
A mysmy godzine temu od lekarza wrocili-masakraaa :ohmy: nasza doktorka na urlopie, to pojechalismy do tej co ja zastepuje, a tam tlumy i od 16 do 19 siedzielismy tam,
na szczescie Lukaszek ma plucka czyste tylko gardelko zaczerwienione i niestety mala egzema za uchem i musieli mu krew pobierac :( bo bylo podejzenie ze jakas infekcja moze byc, ale jest wszystko dobrze :)
No to Martela masz mala dame :)

Moj maly tez nie spi na brzuszku.

13 lata 10 miesiąc temu #72839 przez martela89
iwkaa napisał:

swietne te czapeczki!!!:) martela twoja Vanesska widze ze sie jeszcze miesci w tym foteliku bo my mamy taki sam i Maja ledwo do niego wchodzi a glowa to juz wogole jej ledwo wciskam pod ten daszek bo zawsze to z dzaszkiem cieplej ale juz chyba musze go sciagnac niestety:(

Pewnie,że się mieści ,ona jeszcze nawet w gondoli jeździ :)

13 lata 10 miesiąc temu #72854 przez asia26
moja tez jeszzce jezdzi w gondoli ale juz nie chce w niej lezec bo jest za duza na lezenie i za duzo rzeczy ja interesuje ale te mrozy wydaje mi sie ze cieplej jest w gondoli a ze mam duza gondole to w niej jezdzimy.

13 lata 10 miesiąc temu #72860 przez martela89
W gondoli jest przytulniej,tak mi się wydaje :)

Moja nie leży tylko ma podniesione oparcie :)

13 lata 10 miesiąc temu #72878 przez MoNiaaa
moja tez w gondoli jezdzi ale juz jest na styk czekam do wiosny i zmieniamy na spacerowke. tez mi sie wydaje ze w gondoli cieplej i przytulniej wiec jeszcze przeczekamy troche :)

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #72900 przez _aga86_
martela89 napisał:

Co sądzicie o tej spacerówce:http://allegro.pl/ultralekki-slapi-2011-5-kolorow-i1457718869.html

Chciała bym taką kupić ale to może w kwietniu jak mała będzie już dobrze siedziała i będzie ciekawa świata bo jak na razie to na spacerze śpi :)

Fajna. Ja mam podobna :http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-spacerowe&ProductID=5464&producer=espiro (rozowo-fioletowy) i jestem naprawde zadowolona. :)

13 lata 10 miesiąc temu #72920 przez Groszek
Martela widziałam to futerko, jest boskie, ale ja mojemu księciuniowi takiego nie kupie :dry: wogóle dziewczynki można tak ubierać jak laleczki :):):) może następna dzidzia będzie kobitką :lol:

A my z wózka nie korzystamy, stoi tylko i miejsce w mieszkaniu zajmuje :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 10 miesiąc temu #73055 przez Kasiekk
Dziewczyny mam pytanie bo widzialam kiedys ze czesc z Was ma ten zielony lezaczek fisher price ,,, jak go czyscic z takich powazniejszych plam? moge go prac w pralce ? tylko on ma w oparciu jakas deske czy cos :(

13 lata 10 miesiąc temu #73060 przez Mika
Nam się ostatnio trochę pobrudził leżaczek przy próbach jedzenia zupki:)
Po prostu włożyłam go do wanny i wyprałam w rękach na tyle na ile dało się tą deskę wyprać. Do pralki by mi się chyba nie zmieściła. W każdym razie wyprało się dobrze i bardzo szybko wyschło.

13 lata 10 miesiąc temu #73066 przez Kasiekk
a prac przy pomocy proszku dla dzieci ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka