BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 10 miesiąc temu #73084 przez Renia2108
Natalka tez jezdzi w gondoli, no i mamy wozek tez 3w1 wiec skorzystamy z tego. Po to kupowalam taki zeby mieszkania nie zagracac tym ;) Ale jak sie znudzi to kupimy potem spacerówke juz normalna.

Moja Natala cos kurde strajkuje na jedzenie.. nie chce mi jesc diablica :/ Niewiem o co jej chodzi, troche marudzi ale jako tako krzyku wielkiego nie ma. Wczoraj mi jadla w nocy o 5 tzn przed wczoraj no i dopiero o 14 jakos zjadła no i potem dopiero o 21 bo nie chciala po kapaniu jest nic :/ Wszystko jest be. Kaszka smakowa, mleko + kleik , nawet sloiczki sa be co wcinala ze smakiem :/ Ojj niewiem. Wiecie moze czemu ona mi taki strajk urzadza ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #73093 przez alutka1011
Może przez ząbki?!Tym razem nie obracałam Mai i przespała całą noc w swoim pokoiku.Nie wiem czemu jej się tak przestawiło wcześniej ją obracałam i było dobrze :dry:

13 lata 10 miesiąc temu #73097 przez Mika
Kasiekk ja używam mleczka do prania Lovela. Polałam trochę i "wyszastałam" to siedzisko i plamy zeszły.

13 lata 10 miesiąc temu #73107 przez Groszek
Alutka bo może jej tak wygodniej :) Misiek za żadne skarby świata nie uśnie na brzuchu... teraz śpi więc mam chwilę wolnego, bo od rana daje w kość :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 10 miesiąc temu #73133 przez alutka1011
No najwidoczniej :) A ja odkąd Maja raczkuje mam coraz mniej czasu :( a co będzie jak będzie chodzić ;)

13 lata 10 miesiąc temu #73140 przez Groszek
Michaś jeszcze nie raczkuje :) ale mnie to nie przeszkadza :)

13 lata 10 miesiąc temu #73148 przez alutka1011
Groszku to się ciesz ;) Dzisiaj poszłam do pieca przychodzę a tu Mai nie ma myślałam że mi serce wyskoczy a ta glizda mała pod łóżko weszła i się wózkiem bawi :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #73153 przez asia26
Oliwka probuje probuje raczkowac ale d*** :P wyjdzie jej w swoim czassie narazie zalicza same wypadki :( ojej ide piec ciasto bo brat dzis predzej z pracy wrocil i mam mozna powiedziec wolne :)

13 lata 10 miesiąc temu #73175 przez Renia2108
Ale zeby nie chciala jesc ? No dzis troche lepiej bo zjadła ale wczoraj tak sie martwilismy ze szok. I ja dzis mala zostawilam na macie i poszlam zapalić sobie , przychodze patrze a ta w polowie pokoju na podlodze! Maly lobuz jeden sie rzemieszcza powoli

13 lata 10 miesiąc temu #73189 przez monami
Kasiekk napisał:

Dziewczyny mam pytanie bo widzialam kiedys ze czesc z Was ma ten zielony lezaczek fisher price ,,, jak go czyscic z takich powazniejszych plam? moge go prac w pralce ? tylko on ma w oparciu jakas deske czy cos :(

Kasiekk - ja prałam ręcznie, w brodziku postawiłam i dziecinnym proszkiem :) Ta deseczka nie jest na stałe przymocowana ale są takie rurki w oparciu i z tym już gorzej :) Ale w wannie, stojący leżaczek będzie Ci się prało wygodnie, gąbeczką :)

13 lata 10 miesiąc temu #73225 przez alutka1011
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #73228 przez MoNiaaa
Maja mala spryciara :)

kurcze a ja nie wiem czy nie bede musiala sie do dermatologa wybrac z Julka bo ciagle robia sie jej takie czerwone policzki a szwagierka mi powiedziala ze to moze byc atopowe zapalenie skory :(

Renia mi jUlka czasem tez tak protestuje i nie je ale na drugi dzien jest juz OK wiec nie ma sie co martwic

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #73319 przez Groszek
Ależ Maja mnie zaskoczyła :lol: super i brawa dla niej :)

Dziewczyny od czego Misiek może mieć drobniutkie krostki w okolicach siusiaka?? Jak zdejmuję pieluszkę to strasznie się drapie... :huh: Zaznaczam że nie zmieniałam pieluch, chusteczek i płynu do kąpieli ...

13 lata 10 miesiąc temu #73362 przez alutka1011
Groszek napisał:

Ależ Maja mnie zaskoczyła :lol: super i brawa dla niej :)

Mnie też :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #73396 przez asia26
Super Maju :) jestem zla bo pieklam 2 babki dla mnie i dla Mamy i zadna mi nie wyszla tak jak miala wyjsc :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka