- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- ziajka od 1 dnia zycia
ziajka od 1 dnia zycia
- kasiek21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #790014 przez kasiek21
witam wszystkie mamusie
jestem przyszła mama Igorka i potrzebuje waszej pomocy
zamierzam używać produktów z firmy ziaja dla mojego malenstwa i wlasnie kupiłam pierwsze opakowanie płynu do kapieli dla dzieci i niemowlat natluszczajacy juz od 1 dnie zycia i zastanawiam sie czy któraś z mam juz go stosowała ?? jakie są wasze zdania na ten temat?
jestem przyszła mama Igorka i potrzebuje waszej pomocy
zamierzam używać produktów z firmy ziaja dla mojego malenstwa i wlasnie kupiłam pierwsze opakowanie płynu do kapieli dla dzieci i niemowlat natluszczajacy juz od 1 dnie zycia i zastanawiam sie czy któraś z mam juz go stosowała ?? jakie są wasze zdania na ten temat?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 2 miesiąc temu #790022 przez Agusiak
witam
Moja córcia jest kąpana w tym płynie bo kazali nam go kupić w szpitalu. U nas się sprawdza i nic ze skórą się nie dzieje
Jest jeszcze jeden z Ziaji, także dla niemowląt ale z serii dla skóry z AZS i jest bardzo zbliżony do drogiego Emolium z apteki. Mam już go kupionego i będziemy używać jak ten pierwszy się skończy
Moja córcia jest kąpana w tym płynie bo kazali nam go kupić w szpitalu. U nas się sprawdza i nic ze skórą się nie dzieje
Jest jeszcze jeden z Ziaji, także dla niemowląt ale z serii dla skóry z AZS i jest bardzo zbliżony do drogiego Emolium z apteki. Mam już go kupionego i będziemy używać jak ten pierwszy się skończy
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
11 lata 2 miesiąc temu #790048 przez tysiiiak