- /
- /
- /
- /
- /
- Tworzymy zasady konkursu
Tworzymy zasady konkursu
- Katarzyna
-
Autor
- Wylogowany
- Położna
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14991 przez Katarzyna
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Dostałam znów info o podejrzeniu plagiatu.
Zobaczymy, co napiszą autorzy. Waszym zdaniem takie osoby, powinny być od razu wykluczane z trwającego głosowania czy głosowanie powinno trwać dalej z ich udziałem?
Apeluję, żeby osoby zgłaszające się do konkursu były na tyle uczuciowe i wystawiały własne prace. Konkursy mają za zadanie dodać atrakcyjności forum i małej rywalizacji z nagrodami. Tymczasem pojawiają się nieuczciwi użytkownicy i przykre sytuacje. Myślę, że nie tylko dla nas niezbyt miłe, ale i dla Was. A tłumaczenie, że chce pokazać, że regulamin konkursu ma luki mnie nie przekonuje.
Zobaczymy, co napiszą autorzy. Waszym zdaniem takie osoby, powinny być od razu wykluczane z trwającego głosowania czy głosowanie powinno trwać dalej z ich udziałem?
Apeluję, żeby osoby zgłaszające się do konkursu były na tyle uczuciowe i wystawiały własne prace. Konkursy mają za zadanie dodać atrakcyjności forum i małej rywalizacji z nagrodami. Tymczasem pojawiają się nieuczciwi użytkownicy i przykre sytuacje. Myślę, że nie tylko dla nas niezbyt miłe, ale i dla Was. A tłumaczenie, że chce pokazać, że regulamin konkursu ma luki mnie nie przekonuje.
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
14 lata 11 miesiąc temu #14993 przez ilona
W mojej opinii jeśli okaże się, że jakaś praca jest plagiatem od razu uczestnik powinien być wykluczony z konkursu, ponieważ to maja być nasze prace autorskie.
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 11 miesiąc temu #15053 przez Madzia89862