- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- kolejny problem z brzuszkiem
kolejny problem z brzuszkiem
- zlotoweczkavip
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Wczoraj wieczorem gwałtownie się przekręciłam i tak mnie zabolało w prawym boku, że zaczęłam krzyczeć;( Przeszło szybciutko ale teraz znowu mnie boli tak na wysokości jajnika. Mam nadzieję, że tylko mi się trochę mięśnie rozciągnęły i dlatego boli i przejdzie. Miałyście może takie dziwne bóle?? Mam nadzieję że to tylko rozciągająca się macica daje się we znaki i mojej fasoleczce nic nie będzie;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Jak nie przejdzie to idź do lekarza, to może być nic, a może być wszystko. Jeszcze sobie przypominam, że na początku ciąży tak mnie bolała torbiel jak rosła. Fasolce to wszystko obojętne, ale o siebie też musisz zadbać
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
połóż się odpocznij, znajdz wygodną pozycję; mnie naa początku ciąży często bolało w okolicy jajników, lekarz mówił że to normalne; i jak gwałtownie wstałam czy zmieniłam pozycję albo próbowałam szybciej podejść to też mnie potrafiło mocno zaboleć; trzeba ruszać się trochę w zwolnionym tempie; jak ból będzie bardzo silny albo dołączą się jakieś inne dolegliwości to szybciutko do lekarza a jak tylko pobolewa to powiedz o tym przy najbliższej wizycie i nie zamartwiaj się na zapas, w ciąży ciągle coś boli, ciągnie, jest niewygodnie itp itd
- zlotoweczkavip
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem w 7 tygodniu. Właśnie takie mam podobne objawy do Twoich. Myślę, że po prostu muszę trochę "zwolnić" i tak jak radzisz przejść na niższe obroty:D Jak nie przestanie boleć do poniedziałku to pójdę do lekarza.
Kurcze jak czytam sobie na forach o różnych rzeczach, tych wszystkich strasznych wadach, które dzidzia może mieć to jestem przerażona;/ No ale chyba lepiej mieć jak największą wiedzę, żeby wiedzieć na co zwracać uwagę i ewentualnie szybko zmienić mało przykładającego się lekarza prowadzącego.
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
GRATULACJE!!! załóż suwaczek, to będziemy mogły śledzić na bieżąco jak rośnie maleństwo
Kurcze jak czytam sobie na forach o różnych rzeczach, tych wszystkich strasznych wadach, które dzidzia może mieć to jestem przerażona;/ No ale chyba lepiej mieć jak największą wiedzę, żeby wiedzieć na co zwracać uwagę i ewentualnie szybko zmienić mało przykładającego się lekarza prowadzącego.
nie przesadzaj z czytaniem o wadach i chorobach dziecka, bo będziesz się mocno nakręcała a kobiety w ciąży i tak są mocno zeschizowane, poza tym w ciąży miewa się dziwne, czasem straszne sny, więc taka wiedza może Ci się bez potrzeby przekładac na sny; do tego po co masz się tym wszystkim stresować???? masz być zrelaksowana, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
lepiej poczytaj sobie jak przebiega prawidłowa ciąża, co kiedy się dzieje i wtedy też będziesz miała wiedzę potrzebną do reagowania
- zlotoweczkavip
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Brzuś przestał mnie boleć więc odetchnęłam z ulgą i nic mi nie pozostaje jak tylko nauczyć się znosić zmiany w moim organizmie.
A co do suwaczka to usiłowałam go założyć ale jak przychodzi moment wklejenia linka to najzwyklej w świecie nie wiem gdzie go mam umieścić;/
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Staram się staram relaksować, ale przy moim charrakterku to dosyć ciężkie zadanie:D
Brzuś przestał mnie boleć więc odetchnęłam z ulgą i nic mi nie pozostaje jak tylko nauczyć się znosić zmiany w moim organizmie.
A co do suwaczka to usiłowałam go założyć ale jak przychodzi moment wklejenia linka to najzwyklej w świecie nie wiem gdzie go mam umieścić;/
Zrobisz to w ten sposób: Wejdź na Twój profil-> tu wejdź w ustawieniach forum na Mój profil-> wklej w miejscu gdzie jest napisane Podpis. Mam nadzieję, że pomogłam
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
- zlotoweczkavip
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzięki za pomoc
Basik,
Ja myślę, że przy takich 2 słodziakach w brzuszku twoje mięśnie mają prawo się już skarżyć, ale z 2 strony mam nadzieję, że się żaden nie przerwie- w końcu podobno mięśnie są bardzo elastyczne i rozciągliwe