- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Pierwsze objawy ciąży
Pierwsze objawy ciąży
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
A co do objawów, to hmm.. o ciąży wiedziałam jeszcze przed testem... Ok 4 tygodnia napadła mnie niepohamowana senność, i to był główny objaw. Mogłam spać i spać i spać
A teraz to ciągnie brzuch, mam jakieś zachcianki, mdłości, i w sumie od rana brak chęci na jakiekolwiek jedzenie. W ogóle jakby zaczęłam mniej jeść.
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- all for pregnant
- Wylogowany
- gaworzenie
- madzix2013
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem juz w 28 tyg ale moich objawow ciazy nie da sie zapomniec.. zaczelo sie od drzemek w ciagu dnia , lekkie pobolewanie podbrzusza (jajnikow) a potem horror mdlosci ...rano wieczor , zero apetytu , nie moglam jesc tlustego , co wczesniej mnie jakos nie odtracalo.. jadlam w malych ilosciach i jedyne co mi pomagalo na te mdlosci byla puszka coca coli, ktorej przed ciaza nie pilam i zbytnio nie lubilam.. naszczescie nie cierpialam na zadne odwodnienia jak to sie czasem zdaza przy czestych wymiotach, wszystko przebiegalo prawidlowo (rozwoj dziecka) pozniej doszly zapracia.. a teraz w ostatecznosci mam straszne humorki ktore nie tyle co mecza innych, jak mnie , sa dni ze siedze i placze z niewiadomych mi przyczyn , wszytsko mnie denerwuje , na co kiedys bym w ogole nie zwrocila uwagi.. np ostanio zrobilam dla mojego mezusia kolacyjke (bylam tak dobra ;p) ja patrze a on kupil jakies gotowe bulki, i co zrobilam usiadlam i plakalam po czym zaczelam sie smiac sama z siebie.. no to tak wygladaja moje nastroje..np. ostania zauwazalna dla mnie zmiana podczas ciazy jest to ze mam duze parcie na slodycze , dziennie musze zjesc batona paczka , cos slodkiego..a przed ciaza nie jadlam slodkiego .. a to wszytsko zasluga OLIWKI POZDRAWIAM I ZYCZE WYTRWAŁOSCI
- trussskawkowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Jednak zaniepokoiło mnie to spanie po pracy najbardziej:)
- Meri
- Wylogowany
- gaworzenie
Przed drugą ciążą już nie byłam taka chuda, więc nie byłam taka głoda.
Bolały mnie wtedy piersi. Zrobiłam test przez to i wyszedł negatywny. Dopiero po 2 dniach poztywny (w sensie nowy test, nie że ten poprzedni
Jesli szukalibyście ginekologa z Rzeszowa do prowadzenia ciąży, daję tutaj kontakt ginekolog-rzeszow.pl/
Pani doktor oferuje wizyty również w ramach nfz.
- Meri
- Wylogowany
- gaworzenie
Przed drugą ciążą już nie byłam taka chuda, więc nie byłam taka głoda.
Bolały mnie wtedy piersi. Zrobiłam test przez to i wyszedł negatywny. Dopiero po 2 dniach poztywny (w sensie nowy test, nie że ten poprzedni
Jesli szukalibyście ginekologa z Rzeszowa do prowadzenia ciąży, daję tutaj kontakt ginekolog-rzeszow.pl/
Pani doktor oferuje wizyty również w ramach nfz.