- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Dziewczyny pomóżcie czy to ciąża....
Dziewczyny pomóżcie czy to ciąża....
- karolcia4donp
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #720477 przez karolcia4donp
Nigdy nie spóżnial mi się @.... Powinnam go dostać dziś a go nie widać, wczoraj wieczorem nie mogłam zasnąć, bo tak bolał mnie brzuch ... wiec myślalam,że rano dostane( zawsze rano dostaje od niepamiętnych czasów)... ale nie dostalam @ więc zrobilam test ciążowy, który wyszedł negatywny . Chodź ta druga kreska troszeczke była widoczna nie fioletowa jak tamta tylko troszeczke różowa ... Więc nie wiem co o tym myśleć. Bolą mnie piersi, do wc latam co chwile, jajnik boli mnie strasznie, nie wspomne o placach .... I non stop bym spała. POMÓŻCIE ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
11 lata 5 miesiąc temu #720489 przez tysiiiak
Karolcia jeżeli druga kreseczka chodź nawet ledwo a była widoczna to test wyszedł pozytywny dla upewnienia proponuję powtórzyć go za 2 dni albo zrobić bete HCG z krwi w labolatorium
mnie przed terminem spodziewanej @ też bolał brzuch i co chwilę latałam sprawdzić czy dostałam @ ale jakoś nie przyszła
pochwal się powtórzonym testem i będziemy gratulować
mnie przed terminem spodziewanej @ też bolał brzuch i co chwilę latałam sprawdzić czy dostałam @ ale jakoś nie przyszła
pochwal się powtórzonym testem i będziemy gratulować
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 5 miesiąc temu #720581 przez srenka_918
Jak ja zaszłam w ciążę to do 6tyg ciąży test wychodził negatywny, mój ginekolog nie wierzył i nawet przy nim robiłam test negatyw jak nic wychodził a okresu nie było i "fasolka" rozwijała się zdrowo mimo że z hormonami na początku miałam coś nie tak to się udało i jestem szczęśliwą mamą
Co do tego że ten drugi pasek widać ledwo co, to tak jak koleżanka wyżej pisała, jeżeli druga kreseczka jest widoczna, nawet ledwo co to wynik określa się jako pozytywny.
Jeśli chodzi o niespóźniające się okresy i teraz się spóźnia to może być tak że od tych upałów się spóźnia, ja tak czasem miałam że jak były wielkie upały to @ przychodził kilka dni później...
Radzę powtórzyć test moczem porannym, czyli z nocy a tym samym bardziej stężonym, jeżeli kreseczka ma wyjść to wyjdzie wyraźna
Co do tego że ten drugi pasek widać ledwo co, to tak jak koleżanka wyżej pisała, jeżeli druga kreseczka jest widoczna, nawet ledwo co to wynik określa się jako pozytywny.
Jeśli chodzi o niespóźniające się okresy i teraz się spóźnia to może być tak że od tych upałów się spóźnia, ja tak czasem miałam że jak były wielkie upały to @ przychodził kilka dni później...
Radzę powtórzyć test moczem porannym, czyli z nocy a tym samym bardziej stężonym, jeżeli kreseczka ma wyjść to wyjdzie wyraźna