- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czy jest szansa na ciążę?
Czy jest szansa na ciążę?
- Linka93
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 1 miesiąc temu #791980 przez Linka93
Witam.
Mam straszny problem. Jakieś półtora tygodnia temu spędziłam noc z chłopakiem. Sprawy zabrnęły trochę za daleko, aczkolwiek nie doszło do pełnego stosunku. On nie mógł we mnie wejść, może dlatego, że mam tzw. "motylka" i nie jest to łatwe... W każdym razie mieliśmy prezerwatywę i on w żadnym razie nie doszedł we mnie. Aczkolwiek istniaął możliwość, że jakaś część jego nasienia mogła przedostać sie w okolice moich stref intymnych...
Do tej pory było ok, ale zaczynam się martwić, bo 17.11 powinnam dostać okresu, a wciąż go nie mam... Do tego dzisiaj wieczorem strasznie wymiotowałam. Nie wiem już czy to ze stresu, czy naprawdę mogę być w ciąży!
Dodam, że podczas tego zbliżenia byłam dziewicą, więc nie za bardzo znam się na "tych sprawach". Okres miałam regularny, ale ostatnie 2 cykle były krótsze o 5 dni niż zwykle.
Pomocy!
Mam straszny problem. Jakieś półtora tygodnia temu spędziłam noc z chłopakiem. Sprawy zabrnęły trochę za daleko, aczkolwiek nie doszło do pełnego stosunku. On nie mógł we mnie wejść, może dlatego, że mam tzw. "motylka" i nie jest to łatwe... W każdym razie mieliśmy prezerwatywę i on w żadnym razie nie doszedł we mnie. Aczkolwiek istniaął możliwość, że jakaś część jego nasienia mogła przedostać sie w okolice moich stref intymnych...
Do tej pory było ok, ale zaczynam się martwić, bo 17.11 powinnam dostać okresu, a wciąż go nie mam... Do tego dzisiaj wieczorem strasznie wymiotowałam. Nie wiem już czy to ze stresu, czy naprawdę mogę być w ciąży!
Dodam, że podczas tego zbliżenia byłam dziewicą, więc nie za bardzo znam się na "tych sprawach". Okres miałam regularny, ale ostatnie 2 cykle były krótsze o 5 dni niż zwykle.
Pomocy!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 1 miesiąc temu #791995 przez Mirella
hmm, może by tak test ciążowy? chociaż na moje oko to mało prawdopodobne
- Linka93
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 1 miesiąc temu #791998 przez Linka93
Szczerze mówiąc, to też myślę, że to mała szansa, ale jestem strasznie strachliwa osobą... Myślałam o kupnie testu, jeśli za kilka dni sytuacja się nie zmieni, to nie będę miała wyjścia, ale odwlekam ten moment z czystego strachu :/
Chyba to już paranoja, bo odkąd nie dostałam okresu, to każdy ból brzucha, zawrót głowy, czy mdłość interpretuję już na jeden sposób. A to by był koniec świata dla mnie...
Chyba to już paranoja, bo odkąd nie dostałam okresu, to każdy ból brzucha, zawrót głowy, czy mdłość interpretuję już na jeden sposób. A to by był koniec świata dla mnie...
- Linka93
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 1 miesiąc temu #792002 przez Linka93
NIe wiem, moze to wszystko wina stresu i zmęczenia? Studiuję 2 kierunki, w poprzednim tygodniu prawie nie spałam, szybki weekend, w tym znowu tylko praca i w kółko problemy...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
11 lata 1 miesiąc temu #792982 przez madziaska
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 1 miesiąc temu #794015 przez emma
Zajscie w ciaze w tym przypadku wydaje mi sie tak prawdopodobne jak zaciążenie podczas plywania w basenie, w ktorym "przez przypadek" znalazly sie plemniki