BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #787898 przez Ada2424
Też tak własnie myśle że będą płatne..aż podejdę jutro do labolatorium i zapytam ile by mnie calość wyniosła.
Gosia wczesniej chodzilam do wielu ginów w moich okolicach i powiem Ci że w kazdym cos mi nie pasowalo, do tego obecnego chodze juz 3 lata i nie zamienilabym go na zadnego innego, w wielu kwerstiach mi pomógl, ani razu sie na nim jeszcze nie zawiodlam i przede wszystkim przywrocil mnie do zdrowia po zaniedbaniu poprzedniego gina ktory nie leczyl mnie na to co trzeba tylko chcial jak najwiecej kasy wyciagnac za wizyty, dlugo szukalam odpowiedniego gina ktoremu moge w pelni zaufac.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #787906 przez moofka
Gosiaaaaa ale słodziaki!!! mordy takie kochane niech se rwą te rododendrony :silly: trzymam kciuki za test i za to co ma się udać lub nie udać :kiss: najlepiej przynieś dwa mega newsy :lol:

ja też mam tą książkę co Ann linka wrzuciła i bardzo fajnie się ją czyta :) jest taka dosyć życiowa i nie opisuje ciąży tylko i wyłącznie jako cudowny stan.

Ferri Ty pińdziu śledzę Cię na staraczkach żeby być na bieżąco co u Ciebie słychać :kiss:

byłam dzisiaj na ktg w szpitalu i Zośka jak zwykle kopała w czujki :lol: za 2 tyg mam się stawić na kontrolę :) a po szpitalu pedikiur zaliczyłam i obiad u mamuni :lol:

aaaaa no i witam nowe testujące bo chyba tego nie zrobiłam wcześniej :huh:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #787940 przez gosia28
moofka ja se tak myślę, że chociaż 1 dobrą nowinę jutro przyniosę, a jak nie to znaczy, że jakaś felerna jestem B)

kiedyś to ja chyba filmik z nimi nagram, bo byście nie uwierzyły co wyprawiają :laugh:

Zośka zbuj jeden dba żebyś o niej nie zapomniała :silly:

edit. teraz doczytuje coście wcześniej napisały bo jak weszłam z rana to taki ruch był na forum, że nie nadążałam z czytaniem ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #788021 przez julka
.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #788030 przez mloda

11 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #788046 przez julka
.

11 lata 5 miesiąc temu #788099 przez gosia28
jula gin androlog- fachowo brzmi :)
a może Ty masz po prostu problem z pękaniem pęcherzyków, to zastrzyk przecież na to z bhcg i a nóż widelec :blink:
napisz jak po wizycie :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #788138 przez ulka1983
Aggi żebyśmy na starość nie nosiły takich okularów jak stępień z 13 posterunku :blink:

Asia a wy chcieliście drugiego chłopca czy tak po prostu wyszło? bo my przy drugiej ciąży niby staraliśmy się o chłopca(tak mi się wtedy wydawało) a jest kochana dziewczynka( z charakterkiem chłopaka :lol: )ale teraz wiem dzięki testowaniu że bóle które odczuwałam to nie była owulacja tylko bóle przedowulacyjne i nie mogło być inaczej o ile ta metoda jest w ogóle skuteczna :blink: no na 50% napewno :lol:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #788145 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi, Ty mi tu już nie czaruj Czarownico jedna :kiss: U nas to hop siup nie będzie i w końcu z pokorą przyjęliśmy to do wiadomosci, więc musimy trochę siły na dalszą walkę zregenerować. Powiem Wam, że zaczęłam nawet skrycie marzyć, że może na wiosnę jakiś dłuższy urlopik? Zawsze marzyłam o Tajlandii, ale by było bajecznie :ohmy: Same wiecie, ża mama Agnilla musiała wymarzone delfiny zobaczyć, żeby zabombelkować, to ja chyba też muszę najpierw mieć coś od życia, cnie? ;)
Goś - ojoj, ale jestem jutra ciekawa. Trzymam kciuki za dobre wieści!
No i Jula napisz jutro koniecznie, jak po wizycie!
Zoi, no mnie też @ w tym cyklu w konia robiła, w końcu się rozkręciła, ale tak jak pisałam to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że łatwą sprawą zajście w ciążę dla mnie nie będzie... Ale w sumie dzięki tym problemom poznałam Was, więc jest mi wynagrodzone :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #788148 przez aggi
Zmykam do spania bo rano do pracy :O

julka trzymam kciuki:) melduj jak sytuacja u Ciebie po wizycie:)

ulka hahaha :D wiesz no niby śmieszne ale kto wieeeee :P

11 lata 5 miesiąc temu #788157 przez ulka1983
Agnilla ja sobie myślałam że wy pozytywnie zakręcone kobiety jesteście i muszę do was dołączyć :lol: uwielbiam te wiadomości o kolejnej ciąży

Magda o takim mikroskopie nie słyszałam :( mój na ślinę nic nie pokazywał, teraz jak miałam maliny na testach owu to na śluz też mi pokazał że owulacja się zbliża :side: zobaczymy co będzie dalej

11 lata 5 miesiąc temu #788167 przez gosia28
Chudzinka to rezerwuje teraz wakacjony i hola ;)
a ja czuję, że mnie zaleje, normalnie prawie bym se rękę dała odciąć, ale jeśli bym się myliła to nie zaryzykuję bo jakbym dziecia nosiła :P
szczerze wolałabym, żeby małpiszon przyszedł zanim odważę się stestować, a objawy przedmiesiączkowe mam ogromne w tym cyklu, wszystko jajka, sutki mnie ciągną :S
no na dwoje babka wróżyła.
ależ mnie ciekawi ten tester śliny B)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #788174 przez ulka1983
dziewczyny z kwasem foliowym jesteście lepsze ode mnie :lol: ja biorę od czerwca i tez się zastanawiałam czy można tak długo

Gosia super masz te psiaki

11 lata 5 miesiąc temu #788182 przez ulka1983
Gosia mój tester nazywa się afrodyta możesz poczytać na necie co o nim piszą

dziewczyny trzymam kciuki aby wszystko było jutro po waszej myśli dobrej nocki

Emma :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #788203 przez Asia K
Bry :D

Ulka - my chcieliśmy poprostu 2 dziecko bez "naparcia" na jakąkolwiek płeć i walczyliśmy wtedy gdy mąż był w domu :)

Emma :kiss:

Goś czekam na dobre wiesci :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka