BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #829898 przez Agnilla
mnie to wszystko bolało na samą mysl, ze mam wsiąść do samolotu :P
ale spoko, przezyje i lot do NY, mam tam znajoma to juz do niej pisze, ze przylatuje! :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #829903 przez ferritka
Chudzinka, a ja mam tam funfla co się kciał ze mną ożenić żebym zieloną kartę dostała B) to w sumie też się mogę z Tobą zabrać, rekreacyjnie , bo raczej Ci w pracy nie pomogę bo finansami to się u mnie Kręgiel zajmuje :lol: :lol:
a kupisz mi magnesa na lodówkę bo zbieram :S :S :lol: :lol: :lol: ależ Ci się trafiło :)))

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #829923 przez Asiaa
Ale było postów :ohmy:

Chudzinka gratuluje :) tez bym się wybrała do NY :laugh:

Ferri super wieści :)

10 lata 11 miesiąc temu #829948 przez ulka1983
siemka dziewczyny :laugh:

obejrzałam swojego tasiemca fajny odcinek dzisiaj był aż na koniec łezka w oku się kręciła :S proszę się ze mnie nie śmiać nie mogę być ciągle twardą babą :P w życiu ciągle coś się knoci to chociaż na parę minut można zapomnieć o swoich problemach ;)
a właśnie apropo problemów to Natalka już się mądrzy i siostrę co chwilę zaczepia to znaczy że dochodzi do siebie :lol: no i po problemie :lol:

ale dzisiaj postów :ohmy: chyba jakiś njus mnie ominął :unsure: spadam doczytać o co chodzi :S

10 lata 11 miesiąc temu #829957 przez Ada2424
Porto miałaś pokazać brzucholka :P i gdzież on jest?? :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829960 przez gosia28
Ula to czytaj te niusy :lol: :lol: :lol:

Chudzinka bardzo Ci gratuluję, ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, że będzie inaczej :)

Porto pokazała brzucha żubra B) :laugh:

chciałam coś jeszcze na pewno, ale emek wrócił i się roztargnęłam i spadam :lol:

edit.
jedno co na pewno chciałam to podziękować Wam wszystkim za życzenia i wiele ciepłych:)
się wzruszyłam normalnie okropnie, a dzięki Wam to są niezwykłe urodziny :) :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829963 przez Agnilla
mesy widze, ze mamy wspolna znajoma na skarbku ;) gosiak tez jest, pod innym nickiem, rozgryzłam Was :P
Juruś, P. wrócił, to ja już Ci potrzebna nie będę ;)
dobrej nocy laski! :kiss:
jutro sie relaksuje, odpoczywam, spaceruje jedyne co ugotuje obiad ;)

10 lata 11 miesiąc temu #829986 przez gosia28
heh żubry i las widzę, że nie odpuszczają, ale to dlatego że żubrówka się nie skończyła :lol: polewam wciąż na zdrowie ;)

jaaa :cheer: :cheer: :cheer: takiego zbiegowiska na żubrach jeszcze nie widziałam :cheer: :cheer: :cheer: :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #829991 przez monique1983
dużo sarenek też dzisiaj było :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #830000 przez nati.olsztyn
gosia, gosia Jeszcze ja!! Najlepszego w tym Twoim dniu i spełnienia WSZYSTKICH marzeń!!!:-) Rewelacyjna tu dziś żubrowa imptezka!

Feri Super wieści!!:-) Aż się gębą do nich cieszy. Trzymam kciuki!!!

10 lata 11 miesiąc temu #830024 przez aggi
Idę zaraz spać, tylko nie mogę Was nie doczytać :D Bo za duże zaległości jutro będą :S

Agni
napewno tak było! B) Oszust łakomy :dry: u nas w Zagrodzie w dzień żubry to jedynie w porze karmienia podpatrzeć z bardzo bliska można :)

ulka dokładnie tak jest jak dziecko zaczyna dokuczać i zaczepiać to znaczy że zdrowieje :D

na żubrach impreza do samego rana, jeden już się zalał i leży :P

10 lata 11 miesiąc temu #830025 przez ulka1983
Gosia spełnienia marzeń i tuzin dzieciaczków :lol: :kiss: :kiss: a my to nie
rodzina B) ;)
Gwiazdka łał :cheer: super ja też bym się gdzieś chciała wybrać bo niedługo mamy stalową rocznicę ślubu ale niestety nasza budowa czeka i pochłonie każdą kasę no ale czego się nie zrobi żeby mieszkać chociaż 20 m od teściowej :lol:

Asia dzięki za cenne rady :kiss: lek podałam bo temperatura bardzo wzrosła i Natalka była bardzo niespokojna a potem już po ok 20 min spała jak aniołek dzisiaj już rządzi na całego :S

cennych rad nigdy za wiele nawet gdy się powtarzają :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja Kornelia i moi bracia też urodziliśmy się w piątek a siostra w sobotę 13 czerwca :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ale super napoiki wyskokowe czy dla ciężarówek :S

Mesy oby tak zostało już do końca :kiss:

Julka dzięki za radę :kiss: podałam po ok 3 godz

Ferri super :) wreszcie do przodu oby było już z górki :kiss:

Porto dawaj brzusia przecież my je uwielbiamy :laugh:

ja tez nigdy szczęścia do żubrów nie miałam aż do dzisiaj ale jak Gosia na imprezkę zaprasza to wszyscy wpadają :lol:
wreszcie doczytałam :S dzisiaj posta walnęłam że szok czyba nawet Aggi przebiłam :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #830027 przez ann-sunshine
Chudzinka gratulacje!!!!!

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

I dzięki za przeniesienie Majki, to moja amnezyja ciążowa.

Tyle fajnych newsów, że aż mi się humor poprawił.

A co z Martą to nie wiem, jutro nie idzie do żłobka, czyli ja nie idę spać po nocce w pracy i zastanowię się, czy iść z nią do lekarza. Może tak, bo nasza pani doktor przestaje pracować w piątek to przynajmniej jej podziękuję za te dwa lata.

10 lata 11 miesiąc temu #830042 przez Asia K
Chudzinka - gratuluje z całej epy :laugh: Super ze ci sie udało - wszystko zaczyna sie ukladac - po 6 miesiacach wrócisz do PL , zajdziesz i urodzisz - dobry plan ? :)

10 lata 11 miesiąc temu #830065 przez ferritka
B)
chwalę się "jestę piquą" ..ciup ja przez ten pierwszy zastrzyk pół nocy nie spałam, a tą połówkę którą przespałam to miałam koszmary z Kręglem w roli głównej
najlepsze, że ręka mi się trzęsła i nie była kompatybilna, bo zamiast się wkłuć to zamarła w bezruchu :dry: a potem jak już wbiłam to odruchowo wyciągnęłam i musiałam się ukuć znowu :S ale dojdę do wprawy :lol:

robie od rana ciasto jogurtowe ;p i mam ogórkową - któraś reflektuje ?? :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka