- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
o kuwa, dzik w kropki przylazł ale jajca mam dziada, wtedy przeoczyłam to mam w nagrode i blizniaki zobaczyly, bo kochana ciocia szybko dala cynka
a ja dzis mam mini foszka na meza. bo pisze mu, ze jestem u rodzicow, ze ma dac znac z drogi to wyjde do sklepu X na ulicy Y i ma mnie stamtad odebrac. rozebal mi sie zamek w kurtce, bo kurde coraz wieksza sie robie a ze cieplolubna jestem to i grube ciuchy nosze...lece zziajana do tego sklepu, bo on dzwoni, ze juz stoi i co?? mezulek pojechal do sklepu X....ale kuwa na ulice Z! i dzwoni z watami gdzie ja jestem. kuwa w Los Angeles wsiadam, ledwo bo ksiaze odsuniety do tylu na maxa i mi burczy, ze mu kazalam sie przysunac do przodu. mial pana w aucie, wiec musialam isc na tyly. w kazdym razie przyszlismy do domu, a ja zamiast mu gotowac makaronik to mowie, ze ide spac taka mala swinka, ale co tam niech wie na przyszlosc, ze na mnie sie nie burczy, a na urodziny za mc kupie mu mape miasta
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mesy - śliczna fasolina
Ferri - mnie też aż rozemocjonowało, jak czytałam Twojego posta. Fasola już niedługo będzie z nami (albo i dwie )!
Jula - jutro czwartek!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann Posmutaskujesz się chwilę i mam nadzieję, że Ci przejdzie
Gwiazdka - w 20 dc byłaś u gina i miałaś pęcherzyk 20 mm, najprawdopodobniej pękł w kolejnym dniu lub nawet kilka dni później. Dlatego doradzałyśmy Ci bzykanko. Faza lutealna trwa około 14 dni od owu, więc jak miałaś owu dajmy na to 21 dc, to termin miesiączki masz w 35 dc, więc jeszcze ma czas przyjść. Chyba, że było bzykanko, to w 35 dc możesz zrobić test, bo teraz jest prawdopodobnie za wcześnie, żeby wyszedł. Owu Ci się przesunęła, bo wydaje mi się, że się za bardzo nakręcałaś w tym cyklu i choć test owu wyszedł pozytywnie, to owu jednak przyszła później, albo się zablokowała, bo nie wiemy, czy ten pęcherzyk w ogóle pękł. Spróbuj wyluzować w kolejnym miesiącu.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
To tak na szybko:
Gosia niech Ci się spełni, to czego najbardziej pragniesz
Ferri no to teraz mocno zaciskamy 4 kciuki Fajnie, że dr Cud podejmuje szybkie akcje
Ann kuruj się bidulko rozumiem Cię z tym nastrojem ja tak samo mam raz jest dobrze, a raz jest tak, że lepiej nie mówić. Tylko to przeciąganie w brzuchu jakoś mnie trzyma przy wszystkim
Asia uważaj na siebie w tej pracy no i w drodze żeby już nie było żadnej wywrotki A jak się miewa mała lokatorka?
Agni zaraz wstawię fotkę jaką wczoraj zrobiłam żubrom, a właściwie jednemu żubrowi
i jak Ci się podoba czilałcik
Aggi, to od jutro już urlopik masz
Ula, jak Natalka?
Dag, ta Wasza Wiktoria jest śliczna dziewczyneczka ach będzie tata musiał jej pilnować i jakie ona ma śliczne oczyska mmmmm cukiereczek
Nie wiem z tego wszystkiego co ja jeszcze i komu chciałam napisać
Wiecie co moja koleżanka stara się o bobasa, no i w pierwszym cyklu nie pykło. Ale ona ma problem z tarczycą i bierze eutyrox właśnie, tsh ma 3,879 i lekarz powiedział jej, że tsh jest w normie mi się wydaje, że jest spore i niby ona zadowolona, ale mi się wydaje, że ten wynik wcale nie jest ok
edit:
Chcecie brzucholek zobaczyć
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dlatego wlasnie sie do tv nie pcham, bo ja mam fisia na punkcie tycia
czekam na fotke Porto
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Chudzinka!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA FALA!!!!!!!!!!!!! gratulacje pół roku szybko zleci, ani sie obejrzysz a będziesz panią prezesową z dzidzią u boku Gratuluje, zuch dziewczynka
ee i ja bedę miała Groszki Adasia i Kubę Albo Alexa i Oliviera - jak mi na mózg padnie
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
A czemu Majka jest na meldunku jako starająca się a nie zaciążona? Czy pomyliłam coś?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni pisałam właśnie wcześniej że jakiś zakamuflowany przyszedł jasny w kropki chyba chciał nas przechytrzyć no chyba że to biedronka była?
Chudzinka gratuluję jeśli tylko się cieszysz
Porto na jutro i poniedziałek sobie moje zaległe dwa dni wolne rozpisałam a we wtorek do ginka wizyta i po L4 Taka okrutna jestem, a co! Jutro jeszcze tam wytrzymam
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi, on myslal, ze jak sie rpzebierze, to bedzie mogl wiecej zeżreć
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chudzinka, ze co, ze Titaniciem bedziesz plywac? to ja bede Kate Winslet, cycki mam takie same
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa