BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829855 przez Agnilla
Ferri kurde felek, Ty dzwon kiedy ten seksior w trójke z dr cudem będzie co ja se brwi wydepiluje i nogi ogole, no bo jak to tak, groszki powstana a ciotka taka nieprzygotowana bedzie ;)
o kuwa, dzik w kropki przylazł :lol: ale jajca :P mam dziada, wtedy przeoczyłam to mam w nagrode :) i blizniaki zobaczyly, bo kochana ciocia szybko dala cynka :)
a ja dzis mam mini foszka na meza. bo pisze mu, ze jestem u rodzicow, ze ma dac znac z drogi to wyjde do sklepu X na ulicy Y i ma mnie stamtad odebrac. rozebal mi sie zamek w kurtce, bo kurde coraz wieksza sie robie :angry: a ze cieplolubna jestem to i grube ciuchy nosze...lece zziajana do tego sklepu, bo on dzwoni, ze juz stoi i co?? mezulek pojechal do sklepu X....ale kuwa na ulice Z! i dzwoni z watami gdzie ja jestem. kuwa w Los Angeles :P wsiadam, ledwo bo ksiaze odsuniety do tylu na maxa i mi burczy, ze mu kazalam sie przysunac do przodu. mial pana w aucie, wiec musialam isc na tyly. w kazdym razie przyszlismy do domu, a ja zamiast mu gotowac makaronik to mowie, ze ide spac :P taka mala swinka, ale co tam :D niech wie na przyszlosc, ze na mnie sie nie burczy, a na urodziny za mc kupie mu mape miasta :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829865 przez Chudzinka
No i jeszcze ja! Goś, przepraszam, że tak późno. Ale Ty wiesz... że ja myślami wciąż jestem z Tobą, z całego serca życzę Ci spełnienia marzeń, pogody nie tylko za oknem, ale i w sercu! Bądź zawsze taką dobrą i mądrą osobą jak jesteś a los Ci wynagrodzi :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mesy - śliczna fasolina :)
Ferri - mnie też aż rozemocjonowało, jak czytałam Twojego posta. Fasola już niedługo będzie z nami (albo i dwie ;))!
Jula - jutro czwartek!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann :kiss: Posmutaskujesz się chwilę i mam nadzieję, że Ci przejdzie :)
Gwiazdka - w 20 dc byłaś u gina i miałaś pęcherzyk 20 mm, najprawdopodobniej pękł w kolejnym dniu lub nawet kilka dni później. Dlatego doradzałyśmy Ci bzykanko. Faza lutealna trwa około 14 dni od owu, więc jak miałaś owu dajmy na to 21 dc, to termin miesiączki masz w 35 dc, więc jeszcze ma czas przyjść. Chyba, że było bzykanko, to w 35 dc możesz zrobić test, bo teraz jest prawdopodobnie za wcześnie, żeby wyszedł. Owu Ci się przesunęła, bo wydaje mi się, że się za bardzo nakręcałaś w tym cyklu i choć test owu wyszedł pozytywnie, to owu jednak przyszła później, albo się zablokowała, bo nie wiemy, czy ten pęcherzyk w ogóle pękł. Spróbuj wyluzować w kolejnym miesiącu.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829868 przez Porto1987
Oj rozpisałyście się :)

To tak na szybko:

Gosia niech Ci się spełni, to czego najbardziej pragniesz :kiss:

Ferri no to teraz mocno zaciskamy 4 kciuki :) Fajnie, że dr Cud podejmuje szybkie akcje :S

Ann kuruj się bidulko :kiss: rozumiem Cię z tym nastrojem :dry: ja tak samo mam :dry: :dry: raz jest dobrze, a raz jest tak, że lepiej nie mówić. Tylko to przeciąganie w brzuchu jakoś mnie trzyma przy wszystkim :S

Asia uważaj na siebie w tej pracy no i w drodze żeby już nie było żadnej wywrotki :) A jak się miewa mała lokatorka?

Agni zaraz wstawię fotkę jaką wczoraj zrobiłam żubrom, a właściwie jednemu żubrowi B)
i jak Ci się podoba czilałcik :unsure:

Aggi, to od jutro już urlopik masz :unsure:

Ula, jak Natalka?

Dag, ta Wasza Wiktoria jest śliczna dziewczyneczka :) ach będzie tata musiał jej pilnować :S i jakie ona ma śliczne oczyska mmmmm cukiereczek :D

Nie wiem z tego wszystkiego co ja jeszcze i komu chciałam napisać :S

Wiecie co moja koleżanka stara się o bobasa, no i w pierwszym cyklu nie pykło. Ale ona ma problem z tarczycą i bierze eutyrox właśnie, tsh ma 3,879 i lekarz powiedział jej, że tsh jest w normie :dry: mi się wydaje, że jest spore i niby ona zadowolona, ale mi się wydaje, że ten wynik wcale nie jest ok :(

edit:

Chcecie brzucholek zobaczyć :unsure:
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #829874 przez Agnilla
kuuuwa a ja tefałena non stop oglądam!! to będę dawała znać, kiedy bedziesz w TV! :) a mogę z Toba leciec, moge moge? :) bede Ci obiady gotowac, tak do kwietnia no weeeez ;) ale sie ciesze kurna! co za wiesci dzis! gratuluje :kiss:
ja dlatego wlasnie sie do tv nie pcham, bo ja mam fisia na punkcie tycia :P
czekam na fotke Porto :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829878 przez ferritka
Ciotka, przecież mnie znasz, przecież wiesz ,że jak nadejdzie TEN dzień to ja już tydzień przed bedę chodzić jak nakręcona, bedę Wam tu truć i trąbić ,żebyście się na gładko robiły i kciuki trzymały B) B)

Chudzinka!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA FALA!!!!!!!!!!!!! gratulacje ;) pół roku szybko zleci, ani sie obejrzysz a będziesz panią prezesową z dzidzią u boku :lol: Gratuluje, zuch dziewczynka :kiss: :kiss:

ee i ja bedę miała Groszki :lol: :lol: Adasia i Kubę :lol: Albo Alexa i Oliviera - jak mi na mózg padnie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #829879 przez Chudzinka
No Agnilla, pomyślę ;)
A czemu Majka jest na meldunku jako starająca się a nie zaciążona? Czy pomyliłam coś?

10 lata 11 miesiąc temu #829882 przez aggi
ferri no pewa że będzie biba :D Będzie się działoooooo :D

Agni pisałam właśnie wcześniej że jakiś zakamuflowany przyszedł jasny w kropki chyba chciał nas przechytrzyć B) no chyba że to biedronka była? :S

Chudzinka gratuluję jeśli tylko się cieszysz :)

Porto na jutro i poniedziałek sobie moje zaległe dwa dni wolne rozpisałam a we wtorek do ginka wizyta i po L4 B) Taka okrutna jestem, a co! Jutro jeszcze tam wytrzymam :S

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829885 przez Agnilla

Aggi, on myslal, ze jak sie rpzebierze, to bedzie mogl wiecej zeżreć :P

10 lata 11 miesiąc temu #829886 przez Porto1987
Agni fotka jest w poście wyżej, bo edytowałam :D

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829888 przez Chudzinka
Dziewczyny przeniosłam Majkę na meldunku. Majka, mam nadzieję, że wyszłaś już ze szpitala i wszystko OK?

10 lata 11 miesiąc temu #829891 przez Agnilla
fajoski zubr, ubolewam, ze one przychdoza za dnia jak dzieciaki nie moga zobaczyc
Chudzinka, ze co, ze Titaniciem bedziesz plywac? to ja bede Kate Winslet, cycki mam takie same :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #829892 przez Porto1987

10 lata 11 miesiąc temu #829893 przez Chudzinka
No raczej wolę samolot :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829894 przez Chudzinka

10 lata 11 miesiąc temu #829895 przez Porto1987
Oj ja leciałam samolotem przez ocean, bolą plecy :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka