BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #830419 przez Asiaa
i tysięczna strona postów stuknęła :D żubry już świętują :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #830421 przez ferritka
B) Porto Lalka ma wille piękną i masz linie życia :S :S wiecie, że jakoś ja na nią czekam z utęsknieniem :S :S

co to ja miałam, aa ciasto... no tyle mąki tylko , kruszonki zrobiłam se za mało a duzo lubie :lol:

Agni, no ja też mam w planie spa domowe, Kręgiel idzie na męskie granie dzisiaj to ja odpale depilatornie, włos podmaluje, paznokcie zrobie, ciało spilinguje i wysmaruje :lol: oo tak mi się chce :lol: :lol:

aggi ee tam, jakby to było dla Ciebie szansą to byś się kuła, to nie bohaterstwo, tylko trzeba przełamać strach :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #830423 przez zoi
Porto, brzuszek cudny, bardzo kompaktowy :)

Gosia! Nie miałam żywcem czasu tu zaglądać, wszystkiego naj naj naj, spełnienia wszystkich marzeń. Mam nadzieję, że mi wybaczysz spóźnienie :kiss: :unsure:

Chudzinka, gratki, czuję Twoją ekscytację w powietrzu ;) I troszeczkę zazdroszczę przedłużonej wycieczki :P

Ferri, już niedługo będziecie działać...będzie się działo :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A ja w sumie to przyszłam tu, bo zdaje się Julka powinna się zameldować? Czy coś przegapiłam? Bo czytałam trochę pobieżnie- przyznaję :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #830428 przez monique1983
Porto - zgadzam się z dziewczynami, super zgrabniutki brzuszek :lol:

Ferri-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #830431 przez ferritka
monique1983

zoi, mi to Mesy uświadamia codziennie, że to już, że my już działamy :lol: :lol:
i mam mieszane uczucia, bo raz jestem podjarana a raz przerażona :lol: ale to też normalne :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #830433 przez moofka
nie ma to tamto żubry dają czadu ostatnio B)

Porto super brzuszek! mój jest obecnie rozmiarów średniego wzdęcia :S

Chudzinka gratulacje :kiss: :kiss: :kiss:

Ann moje dziecko też coś dzisiaj odmawia spania.... dopiero przed chwilą odleciała.

a w ogóle to melduję że upasłam już Zoche do 4525g :lol: i ma coś koło 59cm, dokładnie nie wiadomo bo oczywiście trza było wierzgać nogami jak babka mierzyła :side: bardzo dzielna była na szczepieniu :) ja trochę mniej :blush:

Ferri znając Twoje przygody z kreskami na testach owu to Ty nie będziesz miała linii życia tylko jakiś zygzak :P a na bliźniaki to chyba to wyczekiwane kółko i krzyżyk :lol:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830439 przez zoi
julka- też sobie sama pobierałam kiedyś, ale teraz to już zostawiłam to specjalistom :P Ja bym na Twoim miejscu w takim razie zrobiła betę- test może wyjść ujemnie, a beta już powinna coś pokazać nawet wczesną ciążę. Trzeba korzystać z dobrodziejstw zawodowych :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830440 przez Agnilla
jak sprawdzić czy u dziecka wszystko gra? zjeśc twixa :lol:
nie mogę się nadziwić, żubry cały czas są, no ile można jeść ;)

Ferri rób spa, dla mnie teraz to lepsze niz orgazm :P normalnie jak nowa ;)
ooo cholera, maz przyjechal, a mial byc za niebawem....pewnie skleroza zapomniala o zakupach w tesco jestem tego pewna....leceeee

10 lata 11 miesiąc temu #830441 przez monique1983
Ferri -

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830442 przez ferritka
pewnie pytaj, jak będę znała odpowiedź to bedę się dzielić :lol: ja leczę się u dr cuda czyli
on przyjmuje również w żorach i tychach więc można sobie dostosować gdzie się na wizyte jedzie..w provicie natomiast przeprowadza ivf..inseminacje robi u siebie z tego co wiem w gabinetach :lol:

wiecie co, prawie cały gar zupy poszedł ;] tylko zrobiłam taką "luźną" bo miałam w domu tylko 3 ziemniaki;p bo przecież nie używamy, a Kręgiel nie lubi z ryżem ogórkowej :lol:
a jutro Stary kce "jajko sadzone z kefirem" no to niech se zrobi bo ja muszę mieć konkret a jajko to ja mogę sobie na śniadanie wciągnąć :dry: więc która mnie przygarnie jutro w porze obiadowej ?? :S :S
julia, no właśnie jemy tylko basmanti bo on dobry- najlepszy do sushi jest ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #830450 przez Chudzinka
No i witam, kurczem dzięki, że mi tak kibicujecie i za gratulacje :)
Ann, ja mam mnóstwo odchyłów moim zdaniem i uważam to forum za bardzo rehabilitujące ;) :silly: Jak Twoje samopoczucie?
Jula - jutro normalnie będzie się działo!
Ferri - Wy faktycznie cały czas działacie, o rany, to jest niesamowite, fajnie, że się z nami tym dzielisz, jesteśmy myślami cały czas z Tobą. Jesteś niesamowicie dzielna z tym kłuciem. O Juli i zoi z pobieraniem krwi nie wspomnę :cheer:
Miłego wieczorku!
Agnilla - Rewelacyjna Twoja historia! Jak z filmu :) A z tym spa to mi dałaś do myślenia, też chyba sobie zorganizuję :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #830458 przez monique1983
ja to nie wiem dziewczyny czy bym dała radę sama sobie igłę wbić, jeszcze bym tam fiknęła :lol:

ferri - dobrze wiedzieć, przydadzą się informacje z pierwszej ręki :)

10 lata 11 miesiąc temu #830461 przez gosia28
też mam samokłucie na swoim koncie :silly:

och ach to ja Wam powiem, że mój P. oświadczył wszech i wobec, że się ze mną ożeni na pierwszym spotkaniu, a to nawet randka nie była :cheer: :cheer: :cheer:

Chudzinka potwierdzam korzyści płynące z tego forum :)

Agni i co są zakupy?

zoi dziękuję kochana :kiss: życzenia przyjmuję nie tylko w dzień urodzin ;)

julka ale jestem ciekawa jutra :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830465 przez Porto1987
Ja też jestem ciekawa jak tam będzie jutro u Julki :) Julka info dla nas o której może być?

Agni u Ciebie szaleństwo po Twixie, a u mnie po grejfrucie :P

Ferri zaczynam się ekscytować :D :D

edit:
a właśnie Ferri wpadaj jutro na drugie :) zrobiłam coś takiego kuchnialidla.pl/product/Krolik-duszony-w-marchewce-i-masle tylko zamiast królika jest schabik :)

10 lata 11 miesiąc temu #830472 przez Dagnes
Kurcze nie zalapalam sie na 1000 strone :(
Mloda na cycu wisi a mi mezus budyn toffi na kolacje robi :)
Porto zgrabniusi brzus i tez mi sie wydaje niezbyt duzy jak na ten etap ciazy. Ale z tego co zauwazylam to masz wystajacy pepek, tak jak ja mialam :laugh: Tak sie w ciazy zastanawialam jak on wroci na swoje miejsce no i wrocil choc poki co nie wyglada jak kiedys.

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka