BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829296 przez Agnilla
tu by pomogl maz Chudzinki, niech mała szybko wraca do zdrowia :kiss:
Jula, wiesz, ze jestes na celowniku B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #829299 przez gosia28
kurczę Ula, nie mam pojęcia :( buziaki dla Natalki i zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:

julka a dlaczego i kto zalecił C metforminę?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #829302 przez aggi
Agni Ty dziś nalot miałaś :D Ann zrobiła meldunek :) Eeeej no nie przesadzaj, pewa że wszystko w cyce poszło :D :)

gwiazdka fajnie, taki wypad to super pomysł :)

10 lata 11 miesiąc temu #829307 przez ulka1983
dzięki dziewczyny;) podałam jej lek przeciwgorączkowy jeszcze raz bo temperatura rośnie ;(

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829315 przez nati.olsztyn
ulka Jak dziecko zwymiotuje leki bezpośrednio po podaniu to jeszcze można się zastanowić czy podać ponownie( oczywiście jeszcze zależy jaki lek), ale po takim czasie już nie ponawia się dawki bo nie wiesz ile się wchlonęło. Ewentualnie w razie narastania gorączki można podać trochę wcześniej kolejną dawkę. (U nas w pracy stosujemy taką zasadę i ja w życiu tak samo.) Dużo zdrówka życzę!!!:-)

edit: Aa ii jeszcze jakby gorączka mimo podanych leków. słabo spadała (czego oczywiście nie zyczę ) to można podawać na zmianę np. raz paracetamol a raz ibuprofen.

Kobietki, podczytuje Was cichaczem wieczorami spod kołdry ale sił brak na pisanie. Pozdrawiam Was wszystkie!!

10 lata 11 miesiąc temu #829325 przez ferritka
B) ja na minutkę :lol:

jestem na meldunku, więc jest giciorek :lol:
Mama mooofffkaaaaa..... B) stosunkowo owocnej nocki młoda paro :kiss: :kiss: :kiss:

Dag, dziecia widziałam piękną księzniczkę na fb, i się zakochałam :lol:

ej, jutro na 18 mam usg u dr cuda, zobaczymy co mi tam wywygląda, póki co robie sobie nasiadówki, bo mnie zapaliło w pęcherzu i cierpie :dry: urofuragina i żurawinka poszły w ruch a ja ..
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

kicia micia mrrrrr :kiss:

co to ja Wam miałam??? 3majcie kciukaszki co by mi jutro doktorek nie przepisał antyków tylko konkretne konkrety do działania :S :S

dobrej nocy i zdrówka dla każdej, bo nam się tu jakieś choróbstwo rozgościło na wątku paskudne :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829328 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja odpukać zdrowa :-) Ferri, trzymam kciuki i to bardzo :-)

10 lata 11 miesiąc temu #829330 przez ann-sunshine
Ferri kciuki trzyman

Julka kciuki trzyman

Nati o tobie na meldunku zapomnialam

Ula ja tez podaje na zmiane czyli cos na bazie paracetamolu i cos na bazie ibuprofenu na przemian ale tak zeby jednego i drugiego nie przekroczyc dobowej dawki.

Doradzcie jeszcze czy meldunek wrzucic w osobny watek? Tak jak jest staraczkowy?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829339 przez ulka1983
Ann dzięki :kiss: ja też mogłabym być kurą domową gdyby choć trochę za to płacili :S uwielbiam gotować piec ciasta i zajmować się dziewczynkami :lol: tylko jak nie pracowałam to miałam takie poczucie, że jestem gorsza bo nie zarabiam :dry: ale to chyba już tak musi być jak nie pracujemy czegoś nam brakuje a jak pracujemy mamy poczucie że rodzinę zaniedbujemy :silly: człowiek ma zawsze jakieś dylematy :laugh: a w piątek będzie ok :kiss:

Emma moje dziewczyny nie mogą się swoich pokoi doczekać bo na razie mają wspólny :silly: w sumie to ja też bo bałagan na razie w tym pokoju jest mój ;)

Chudzinka czaruj czaruj :lol: tak w ogóle to my superwomen też nie jesteśmy :silly: przecież robota nie zając nie ucieknie jak nie zrobię dzisiaj to poczeka do jutra :blink: czasami trzeba wrzucić na luz żeby nie zwariować i pooglądać chociaż trochę tv z dziewczynkami wybrać się do kina albo po prostu poleniuchować :side: podziękuj emkowi teraz jest już lepiej :kiss:

ja też lubię tu zaglądać :kiss: :kiss:

Aggi tak trzymaj :lol: maluszek najważniejszy :kiss:

miłych snów :kiss:

Moni oby tak było jak mówisz :)

Dagnes ale kochane maleństwo i te oczki takie ma śliczne :kiss:

Ada daj spokój teraz bierz się za męża a przeliczać będziesz później :P

Julka kciuki trzymamy cały czas :kiss:

Nati dziękuję :kiss: teraz gorączka trochę spadła :) i niech spada dalej najlepiej na drzewo :lol:

Natalka już śpi spokojnie to będzie dobrze :) ale śpi ze mną to emek dzisiaj na piętrowym nockę zaliczy :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #829351 przez Asia K
Julka – no I dobre wiesci nadchodzą :) czekamy z tobą

Dobrze wiedziec ze sa takie pieluchy jak dady – w Biedronce tak?

Ulka – wiem ze pisalas to juz 8 godzin temu , ale ja ci odpowiem ze po godzinie jak zwymiotowała to nie wolno podawac bo nie waidomo ile leków sie zdązyło wchłonąć. Mi lekarz powiedzial ze nie musze czekac 6 godzin tylko 4 jesli naprzemian daje paracetamol
Oooo widze ze jednak podałas jej lek jeszcze raz. A probowalas oklady I szybką kompiel w chlodnej wodzie? To wszystko mi zawsze polecal lekarz

Widze ze nati to samo napisala o leku co ja

Ferri – czekamy na wiesci od dr cuda :)

Ann – ja bym na meldunku jeszcze dopisala konkretne daty (jesli takie sa) bo julka pamietam ze jutro ma termin @ ale reszty niestety nie ;)

No I dobrze ze Natalce juz lepiej , ale nasze rady moze pomogą w przyszłosci komus innemu ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829366 przez Agnilla
haaa bede pierwsza ;) Jureczku, wszystkiego co najpiękniejsze!! :kiss: niech się spełni to co ma! :)
Asia, tak pieluchy DADA są dostępne w biedronce, wiele osób je chwali, ale wiadomo każda pupa inna, musiałabys je przetestowac. nasze blizniaki smigały w nich, wiele moich znajomych tez je kupuje, ja, jesli fasola pozwoli tez sie na nie przerzuce po jakims czasie. to samo chusteczki dada, tez sa ok.
milego dnia laski, ja musze podskoczyc dzis do pracy i chyba do fryzjera skocze :)
Ann jak przy mnie, w meldunku dopiszesz, Pole fasole to jestem w pełni za! :)
Ferri, dawaj znac wieczorem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #829372 przez Asia K
Gosia - wszystkiego naj naj naj - spełnienia najwiekszego marzenia :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #829387 przez gosia28
dzień dobry
dzięki dziewczyny za życzenia :)
szkoda tylko, że cały dzień dziś spędzam sama :( ale może emek mi wynagrodzi w weekend :unsure:

Asia dobry pomysł z datami nieprzyjścia @ :lol: tylko, że ja może podam po testowanku owu bo bardziej wiarygodne od malin 2 tyg odliczyć? Chyba, że wpiszemy 1 dc a obok przeciętna długość cyklu? Nie wiem :unsure:

ann wydaje mi się, że albo nowy wątek, albo na jakiejś okrągłej stronie, a taka zbliża nam się B) żeby łatwo odszukać ;)

ferri ciekawa jestem co tam dr cud dziś powie
a jak sprzedaż nieruchomości?

ann ja tak z reguły robię i na wejście do nowego dziecia biorę pakę pieluch :)
ja Cię nie mogę Ty już 12 tc :ohmy: :ohmy: :ohmy: przezierność będzie ok. daję rękę za to :kiss:

aggi śliczny kociak :)

Dag śniłaś mi się dziś ale nie pamiętam co :unsure:

zoi Tyś jesteś szalona :lol:

gwiazdka co tam na froncie?

moof ale Ci śpi super Zosia :) eeeee tam lepiej tu zdjęcie małej daj będzie o wiele ciekawsze ;)

emma o proszę jaka dzielna dziewczynka z Zosi :)

u mnie mamuśki wokół też dady używają :)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #829402 przez Asia K
Gosia

A jak to spedzasz sama dzisiejszy dzien - A MY ? jestesmy z tobą :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #829414 przez gosia28
Asia K napisał:

A jak to spedzasz sama dzisiejszy dzien - A MY ? jestesmy z tobą :kiss:

:lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka