- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ulka masz rację czarownice nasze kochane by się przydały do czarowania - zoi i Chudzinka wzywam Was do odprawiania zakazanych modłów a to mój mąż z kolei to złota rączka wszystko no dosłownie wszystko zrobi Chwała że go takiego mam bo nie muszę sierotki udawać tylko mu powiem i mam zrobione
Właśnie stwierdzam że albo baaaaardzo się najadłam albo brzuch mi urósł normalnie cwaniak odstaje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Jakies zmeczenie mnie ostatnio dopada coraz czesciej i nic mi sie nie chce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Aggi mi moze brzuch na kilometr odstawac, ale kuwa waga tak rośnie, że naprawdę w deprechę popadnę
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
wczoraj właśnie caaaały dzień nie spała, wieczorem zrobiła się marudna a później jak zasnęła chwilę przed 24 tak spała do 7
Dag Ty też wszystko zrzucisz może jakieś foto byś dała swojej królewny cooo?
monique chyba po prostu służy mi karmienie cycem no i cały czas staram się w miarę trzymać zdrowych przyzwyczajeń z czasów mojej diety cukrzycowej
gosia weź może temu ginkowi strzel fotkę z ukrycia co byśmy uwidziały przystojniaka
ferri prostownica za cytrynkę - to żeś interes życia zrobiła a kręgiel miał schuść to jak mu idzie?
Asia bo Ty powinnaś odpoczywać a nie do pracy zapindalać....
a ja mam zielone światło na przytulanki muszę się przygotować i Zośkę ugadać co by nam dała trochę czasu
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
wracam do żywych
Asia współczuję
Agni - wmawiaj sobie że te kg to dzidzia - patrzaj u Moof już nie ma śladu po kg
Chudzinka - gdyby ktoś mi płacił za to, że jestem mamą i kurą domową, to bym się temu poświęciła w całości, mielibyśmy pełną spiżarkę (teraz jest tylko to co najpotrzebniejsze), domowy chlebek i bułeczki częściej i ciasto domowe, ale niestety, muszę zarabiać, więc nie mogę się rodzicielstwu poświęcić w całości, ale i tak uważam że to moja najważniejsza w życiu rola.
Moof stresa masz? Bo to prawie jak pierwszy raz co nie?
Monique gratuluję parpotek, aby zaowocowały teraz.
Mesy i Aggi ja też nie mam apetytu i chyba schudłam mimo że nie haftuję, ciągle mam niefajny posmak w ustach i tylko na konkretne smaki mam ochotę, np salami, pomidorowa ale kwaśna, jabłka, a tak to zmuszam się do jedzenia.
Emma gratulacje dla Zosi nas to w lipcu czeka. Ciekawa jestem jak to będzie.
Mesy oby Aggi mdłości przeszły szybciej, bo ja przewiduję, że będę mieć tak jak w pierwszej ciąży czyli do 16 tygodnia ciąży.
No włacha, nasza Iss zaraz rodzi, to któraś na jej miejsce wskoczyć musi. Która, która???
A po Iss to która ma termin? Może się wezmę i ten nasz meldunek zrobię? Przysyłajcie mi na priv: która kiedy urodziła, która na kiedy ma termin, i która się stara.
Ulka zdrówka dla waszej rodzinki.
Asiaa trzymam kciki za wizytę u gina
A tak w ogóle to wiecie że piątek już tuż tuż, a ja w piątek mam przezierność karkową - stresa już mam czy wsio jest ok.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Asia - ciary mnie przeszły jak napisałaś o upadku. Teraz jak zima przyszła, może trzeba by trochę wolnego wziąć?
Dziewczyny, bardzo dziękuję za miłe słowa, ja zgadzam się, że mamę mam mądrą, ale co do mojej mądrości - to sama nie wiem. A i ja czaruję, czaruję jak mogę, coś tam gdzieś kiełkuje, coś czuję, ale muszę jeszcze nad tym popracować Zoi - zamawiam sny prorocze! Ja właśnie kawkę kończę, to se w fusach podłubię
Ula - silna babka jesteś, fajny optymizm wprowadzasz. W ogóle laski - uwielbiam to nasze forum
Miłego dnia!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni ile u Ciebie na + jeśli mogę spytać? U mnie póki co jeszcze nic, no może z pół kilo bo ostatnio mój apetyt woła o pomstę do nieba
moofka no no to będzie jak pierwszy raz
Ann miło że Ci lepiej A jak tam Martusia nie chwyciła czegoś od Ciebie?? Ale ja mam to samo z jedzeniem chleb z pomidorem, lody, jabłka. I to wszystko Choć dzisiaj poszalałam bo jak słodkiego w ciąży nie mogłam przetrawić tak dzisiaj kawałek torta zajadłam mlekiem z płatkami chocapic Słodkie jak cholera a feeee Napewno przezierność wyjdzie Ci super Weź pokombinuj żeby fotkę mieć jakąś telefonem czy coś ja do gina 4.02
Chudzinka no czas naprawdę tak zapitala że szok
no no zoi to mistrzyni snów proroczych, serio ! Czarownica taka
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
A tu macie wstępnie to co mi wyszło, jak którąś pominęłam to przepraszam, wpisać się i poprawić szczegóły jak się coś nie zgadza.
Dobra chciałam wkleić plik ale mi nie wychodzi.
Starające się:
Chudzinka
Ada2424
Monique1983
Gosia28
Emma
Ferritka
Ulka1983
Asiaa
Julka
Gwiazdka2014
Majka198gnoWlkp
Malinka89
Hodujące fasolkę lub groszka:
Iss - termin na luty 2014
Porto - termin na marzec 2014
Asia K - termin na kwiecień 2014
Domiśśś - termin na kwiecień 2014
Agnilla - termin na czerwiec/lipiec 2014
Gabi28 - termin na lipiec/sierpień 2014
Aggi - termin na sierpień 2014
Ann-sunshine - termin na sierpień 2014
Mesy - termin na wrzesień 2014
Zoi - termin na wrzesień 2014
Jusia - termin na
Owulkowe Mamusie:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - Synek Tomek - wrzesień 2013
Kaś - Synek Maksiu - grudzień 2013
Moofka - Córeczka Zosia - grudzień 2013
Dagnes - Córeczka Wikusia - styczeń 2014
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Aggi - nawet nie wiesz jak bardzo bym już chciała móc działać strasznie niecierpliwa jestem, ale jeszcze nie mogę w tym cyklu
Ulka- mnie się wydaję, że to musi być kwestia odpowiedniego nałożenia śliny i w odpowiedniej ilości, no i ustawienia ostrości, ja też nie zawsze widziałam, chociaż musiały wtedy być już paprotki, zaczęłam więcej śliny nakładać, no i dłużej suszę niż tam jest napisane, nawet nie wkładam do tej tulei tylko tak suszę. No nic może z czasem dojdziemy do wprawy
Ann - dzięki ja też mam taką nadzieję, już nie mogę się doczekać, aż będę mogła wykorzystać tą informację
Agnilla - a z czego będzie ta zupa krem? ja lubię z groszku albo z brokuła
Dziewczyny, czy któraś z Was prowadzi działalność gospodarczą? Bo chciałabym coś podpytać odnośnie macierzyńskiego
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monique ale ważne że owu jest potwierdzona Więc nic tylko się cieszyć
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Chudzinka - no wlasnie w tym sek ze w zime to my mamy sezon i wlasnie na ten sezon mnie trzyma szef i wolne to mam w sobote i niedziele
Po sezonie - czyli gdzies w polowie marca "pozwolił" mi isc na wolne
Ann - mi sie wydaje ze po Mszydłowskiej a przed Kas - zadna tam nie rodziła
A domis to ma termin na kwiecien
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi i bardzo dobrze, że zostałaś w domu! jak Cię robią w
dziewczynki no rzeczywiście zdaje mi się że to będzie mój pierwszy raz drugi raz mam stresa i chcice jednocześnie
Ann że też Ty tyle spamiętałaś do meldunku mi się wydaje, że nikt nie rodził między Gosią a Kaś ale ja mam sklerozę aaaa ale pamiętam że Maks jest grudniowy bo jest 10 dni starszy od Zochy
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Monique - ja mam działalność, ale z macierzyńskim póki co nie mam doświadczenia
Ale coś tam kojarze, możesz pytać
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa