BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #827613 przez Agnilla
kurde 400zl to duzo kasy, fajny bujaczek mozna kupic i karuzele za to ;) mnie wkuwia to, ze ktos chce pomoc ale tak jak on chce i kiedy chce. nie spadaja, ja tam tez nie licze, bo inaczej bym wszystko kupowala w 9 mcu a glosno wszystkim mowie, ze z wielkim brzuchem zakupow robic nie bede

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #827625 przez gabi28
przepraszam,że zaśmiecam,ale musiałam :)

10 lata 11 miesiąc temu #827628 przez issska1986
Porto jak by tak do tego wszyscy podchodzili jak Twoja teściowa to rzeczy dla dziecka po porodzie by kompletowali...

10 lata 11 miesiąc temu #827629 przez monique1983
haha, świetny jest ten mały :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #827650 przez ferritka
Bry brygada. Julka moglas mowic ze chcesz to bym Ci kupila bo u nas bylo kwasu od groma :-) kufa pisze z tableta i cierpie bo nie lubie i mam tylko jedna buźke o taka o :-) B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #827670 przez ann-sunshine
Czesc.

Ale slubne klimaty :-) fajnie przynajmniej pozytywnie na forum.

Tak wymarzlam ostatnie dwa dni w pracy ze dzis obudzilam sie z katarem i bolem gardla. Prenalen juz wczoraj sobie zapodalam. Dobrze ze mam teraz 3 dni wolnego, moze sie wykuruje.

Milej niedzieli babeczki.

10 lata 11 miesiąc temu #827702 przez Dagnes
Porto dobrze zrobilas z wozkiem. A tesciowie zamiast sie cieszyc to jeszcze nerwy nadszarpna wrrr...... Ja tam w dupie mialam wszystkie "madre" rady i robilam jak mi i mojemu M pasowalo. Takim sposobem lozeczko od listopada stalo zlozone a ja moglam sie nacieszyc tym widokiem. I ubranka tez na dlugo przed porodem mialam poprane i poprasowane. Teraz wiem ze to bylo dobre, bo pod koniec ciazy juz nie moglam nad deska z zelazkiem dlugo stac bo kregoslup wysiadal.

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #827707 przez ferritka
Bry brygada. Julka moglas mowic ze chcesz to bym Ci kupila bo u nas bylo kwasu od groma :-) kufa pisze z tableta i cierpie bo nie lubie i mam tylko jedna buźke o taka o :-) B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #827718 przez ann-sunshine
Popieram, nie ma co zostawiac na koniec ciazy robienia wyprawki bo jakby co tfu tfu przydazyl sie wczesniejszy porod lub miesiac lezenia na patologii ciazy to potem co maz krazylby miedzy sklepami a szpitalem?

Feri cos ten twoj tablet sie zacial

A co jak ja juz wszystko mam po pierwszym dziecku, to co z przesadami wtedy?

10 lata 11 miesiąc temu #827721 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny u mnie zimno że ho ho w domu mam 18,5 piec nie daje rady nagrzać :P

Dziś jest 29 dc na razie cisza ale czuje ze @ bedzie

10 lata 11 miesiąc temu #827730 przez Agnilla
gwiazdka, głowa do góry, przyjdzie i pójdzie, może zima nie sprzyja zachodzeniu ;) nie ma się co załamywac, wiedz, że byśmy focha strzeliły gdybyś jako "nowa" zaszła w pierwszym czy drugim cyklu ;)
u nas dziś tak ciepło :P całe -10 ;) wczoraj było -15 więc dziś to normalnie można iść na dwór :P
ja też nie jestem za tym by zakupy odkładać na ostatnia minutę, co ma się stac, to się stanie. dziś męża przyciskam, ze ma sie wziac i wybrac termometr dla fasoli. elektroniczne rzeczy to jego działka ;)
a tak w ogóle, która się tak dobrze zna na storczykach? al tak fest, żeby mi ładnie pewną rzecz wytłumaczyć :P

10 lata 11 miesiąc temu #827736 przez Chudzinka
Na storczykach to nasza Asia się zna na pewno :)
Ja też obrączki dostałam od teściów w prezencie, klasyczne złote, średnio grube, soczewkowe. Podobają mi się, bo ja lubię prostotę.
Ann - kuruj się.
A ja idę na spacer - rodzice przy lesie mieszkają, a jest mnóstwo świeżego śniegi i właśnie słońce świeci. Bajecznie to wygląda. Mi się dziś mąż śnił, że taki przystojny, że tak go kocham... I koleżanka, że gdzieś w jakimś garażu trójkę dzieci miała, była świeżo po urodzeniu trzeciego i my jej pomagaliśmy, ale nie mogliśmy swoich dzieci mieć. Dziwne to wszystko, jak widać, jeszcze myśli do kupy nie zebrane mam.
Miłej niedzieli!

10 lata 11 miesiąc temu #827747 przez Domiśśś
Witam Was słonecznie :)

U nas dziś pięknie duuużo śniegu słonko i mrózzz :lol: Ale przynajmniej jak ma być zima to teraz a nie w kwietniu :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #827782 przez Asia K
nie wiem czy znam sie tak fes ;) ale Agni dawaj - co masz zA problem z tymi storczykami :unsure:

10 lata 11 miesiąc temu #827794 przez Agnilla
aaa bo mój storczyk sfiksował i chyba puścił się :P wydaje mi sie, ze wyrastaja z boku nie nowe gałązki a dwa nowe pędy, w sensie, że chyba musiałabym go przsadzić a raczej rozsadzic. a dla mnie to juz jest wyczyn i zastanawiam sie, czy dałabym rade. musialabym foto zrobic :0 w ogole posrało go bo puszcza liść za liściem. na co mi te liście :P
miałam iść na drzemkę, ale chyba obejrzymy sobie film przyrodniczy ooo :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka