BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827279 przez Asiaa
Julka, mi osobiście najbardziej się podoba kiedy małżeństwo ma takie same obrączki, ewentualnie damska z drobną ozdobą jak diamenty/cyrkonie.
Przed ślubem byłam na pewnym forum i tam dziewczyna pisała że model obrączek mają taki sam ale ona w białym złocie a on w żółtym. Wtedy pomyślałam, że doktorowi House by się nie udało :D bo w pewnym odcinku poznał że para staruszków ma romans właśnie po tym że mieli inne obrączki :laugh:
Mam soczewkową obrączkę i jak dla mnie super :) w środku nie ma "kantów" i palec wygodniej się układa. Ciężko jest to dokładnie opisać, ale jak mierzyliśmy różne modele to czuć było ewidentną różnicę w soczewkowych i stwierdziliśmy że takie chcemy :)

Agni niezła fura B) wypożyczana była? Czy to Wasz Gienek? :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #827292 przez Agnilla
wypożyczona :) znaleźliśmy prywatną osobę i za malutkie pieniądze, w porównaniu do wypozyczalni mielismy czerwone cabrio :P

10 lata 11 miesiąc temu #827296 przez aggi
Cześć witam się wieczorowo na chwilkę poczytać co się działo :) Będziecie miały mnóstwo czytania :ohmy: :ohmy: :ohmy:

o widzę że o obrączkach mowa my mamy 5mm żółte złoto 585 z grawerem w środku (data i imiona) a ja z trzema cyrkoniami dodatkowo. O takie jak te: www.tiarajubiler.pl/allegro/fotki/107.png

Agni tak mi dyrektorka powiedziała, mówiąc że to słowa głównej kadrowej i księgowej - co gorsza one mi to samo powiedziały bo dzwoniłam pytać 'po cichaczu' :dry: trudno mam to już gdzieś wszystko. Ja też biorę to żelazo i z wypróżnianiem masakraa :( A nie jest tak że składki muszą być jakiś czas już odkładane? Bo ja nawet pół roku tam nie pracuję jeszcze..

Porto no Ty to już z górki pomału :) To już koniecznie musisz się za tymi wszystkimi rzeczami rozglądać :D A moja mama dzisiaj testowała wózki, aż ją spytałam na kiedy ma termin hahaha :P

majka kasą się nie przejmuj tylko maleństwem !! ono teraz najważniejsze :blink:

monique o boże jak mi pobudziłaś kubki smakowe na brzoskwinie :ohmy: od dłuższego czasu mam ochotę !! :cheer:

ferri ja jestem na L4, właśnie to jest to że jestem na L4. ale powiedziano mi że po zakończeniu ze mną współpracy kończy się też wypłacanie pieniążków.. W poniedziałek tam wracam ale zapewne nie wytrzymam zbyt długo wysiedzieć :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zoi czekam na Twoje USG foto :kiss: eeee Twój emek kochany, kichać że tyle kasy ale myśli o Tobie i maluszku :) Mój kończy na tym że robi dziwne miny do brzucha i go przytula ciągle :P no pięęęęęknie 6,5mm no to kawał willi dzieciowej :D gratulacje już oficjalnie :kiss: :kiss: :kiss: widzisz po mojej wyśnionej przez ciebie nie musiałaś długo czekać :D

gosia
tak tak fajny wypad ale mega męczący :ohmy: a dziś obiecałam jej jechać wkońcu po ten płaszcz dla niej to oczywiście 'po drodze, przy okazji' wózki testowała, aż ją zapytałam na kiedy ma termin :P

Ann ale śliczna kotka w skarpetkach białych :D

To ja mam kotkę w kolorach tych co Chudzinka :)

julka no no odważne decyzje, powodzenia w powstrzymywaniu się :D

Agni fajna furka :D , myśmy mieli Chryslera 300C takiego: images03.olx.pl/ui/18/77/83/1326052566_2...najem-wojslaskie.jpg http://images03.olx.pl/ui/18/77/83/1326052566_297867483_1-Zdjecia--Chrysler-300C-slubwesela-wynajem-

Dobra spadam do łóżka, przyszła mi książka 'ciężarówką' :P więc poczytam i idę spać :) Dobranoc :kiss: A kto mnie poczyta ten wielki :D haha :cheer:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827312 przez Agnilla
Aggi ta Twoja dyrektorke to bym w tyłk kopnła, a Ciebi jako drugą bo ją słuchasz. Zasięgnij opinii kogoś kto się zna, osoby bzstronnej i czym prędzej śmigaj na L4 ciązowe pełnopłatne! bo si do Ciebie przejadę :)
moja księgowa jest tylko księgową, a prowadzi kadry i czasem się nie zna to wydzwnia do koleżanek, zeby mi coś tam powiedziec.idz do nich po RMUA, musza Ci wydrukowac jesli poprosisz, a tam zobaczysz wszystkie składki. jak masz opłacane to ni uja, kasa się na zwolnieniu należy. a Ty o ile się nie myle jests na L4 zwyklym 80% ?? noo doczytałam. zwykly lekarz tz Ci wystawi ciazowe L4, bo jak jstes chora np to musi wystawic na czas choroby plnoplatne. a ginkowi powiedz, ze masz mega skurcze i bóle brzucha, ze wymiotujesz i ze w ogole ledwo zyjesz
i nie ma kuwa trudno! noo chyba, że Twój mąż to milioner to sorry :)
doczytałam wszystko, ale mnie znowu zdenerwowałas boś sierotka, a o swoj się walczy. i nie ma, że bierzesz L4 do konca kariery tylko do nastepnej wizyty i tak az do konca ciazy, proste bym powiedziala jak moj brzuch, ale on juz wypukły jst :P
laski, mam racje no nie? :)

10 lata 11 miesiąc temu #827321 przez gosia28
ja wróciłam z emkiem ze spacerku :) brryyyyy ziuziu, policzki nam teraz odmarzają i wyglądamy jak rumcajsy :laugh:

aggi co taki krótki post dzisiaj? :P

gwiazdka przygotowana jesteś więc do boju dziewczyno ;)

ja se z emkiem pomknęłm lincolnem bo właściciel firmy cateringowej znajomy i nam zafundwał gratisa :woohoo:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #827343 przez Asiaa
Dzień Dobry :)
Jeszcze wszystkie śpicie w ten zimowy poranek? U mnie dziś -17*C :laugh: ale piękne słońce :)

10 lata 11 miesiąc temu #827386 przez monique1983
Asiaa - ja też mam "bez kantów", ale nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa :P ale jak powiedział jubiler, jest to jedna z przyczyn dlaczego zmniejszanie obrączki będzie takie drogie :S

julka - moim zdaniem są wygodniejsze, ponoć szczególnie ma to znaczenie jak ma się grubszą obrączkę, latem nie odparzają tak, jak ktoś ma z tym problem. Mnie się podobała z kamieniami to mam, no ale ponoć przy zmniejszaniu takiej obrączki gniazda gdzie są kamienie się deformują i mogą powypadać. No i najlepiej nie mieć graweru też, ale ja oczywiście mam :laugh: Mój też chciał prostą, bez wzorków itp. no i taką ma, ale oczywiście i tak jej nie nosi bo nie lubi, także wybierz sobie taką jaka Tobie się podoba, a faceta nie słuchaj ;)

ferritka - a ja podobnie jak Ty, tylko na odwrót zatrzymuję obrączkę pierścionkiem zaręczynowym :laugh:

gosia28 - nie pytałam w innym salonie, byłam akurat z czymś innym i tak z ciekawości zapytałam co mi powiedzą, ciul z tym może mi palce zgrubną i będzie znowu problem :laugh: noszę razem z pierścionkiem na jednym palcu i mi wtedy się nie zsuwa, mogę też nosić na środkowym ;)

10 lata 11 miesiąc temu #827428 przez gosia28
monique tak właśnie robi moja kuzynka- nosi na środkowym :laugh:

julka my też mieliśmy problem z wyborem bo mnie się podobały inne niż propozycje emka. Och raz pamiętam, że normalnie prawie wybuchłam u jubilera :blush: ale zależało nam, żeby mieć takie same obrączki i po odwiedzeniu tysiąc pięćset salonów doszliśmy do ugody B)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #827444 przez Ada2424
My nie mieliśmy problemu z wyborem obrączek. Spodobał nam się ten sam typ od razu :) a grawer mamy chyba taki jak większość osób, imię i datę :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #827447 przez gosia28
julka najważniejsze, żebyście Wy byli zadowoleni :)
My mamy klasyczną grawerkę- data ślubu i imię małżonka.

o Ada potwierdza :)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #827458 przez Asiaa
Jeśli chcecie jakiś inny grawer to może zdrobnienia czy Wasze określenia Was samych, tak jak mówicie do siebie? albo coś co Wam wspólnie dobrze się kojarzy? ;)
mam nadzieję że nie zaplątałam za bardzo :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #827465 przez aggi
Hej hej witam się ja kura domowa numer jeden :S pranie , sprzątanie a jeszcze ugotować coś trzeba bo rodzice i teście (o zgrozo) dziś przyjeżdżają .. nie lubię takich dni szczególnie jak -12 na zewnątrz :ohmy: :P

Agni no 4 lutego mam wizytę u gina i zapytam go o L4, póki co twierdził że mam sobie pracować bo co mi szkodzi, więc musiałam chodzić do rodzinnej po L4, ale ona znów kodu nie wpisuje :dry:

gosia :P

julka serio na piechotkę? :D haha nieźle :D Mój też chciał klasyczną ale raczej ze względu na pracę, bo po co mu piękność która za parę lat może się nieźle zniszczyć.. No i uznał że chce zwykłą to ja z kamykami wersję sobie zrobiłam :) a grawer to chyba jak większość imiona i daty :)

No nic miłego dnia :kiss: , nie wiem jak to dziś wytrzymam :S

10 lata 11 miesiąc temu #827472 przez Asia K
Alez piekne te obraczki wszystkie :D

Ja tez mam date i imie malzonka :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827481 przez moofka
ale tu się ślubnie zrobiło :)

my się wyłamujemy z grawerem bo oboje mamy to samo - nasze imiona a pomiędzy serduszko :)
a furę mieliśmy taką:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aggi jak to Ci rodzinna kodu nie wpisuje?! jak miałam chore zatoki to dostałam od swojej L4 100% płatne, weź się upominaj! a ginkowi powiedz że wymiotujesz i Ci słabo, masz zawroty głowy itp itd.

10 lata 11 miesiąc temu #827483 przez ferritka
B) bry;)

jestem przeszczęśliwa, bo mnie Kręgielek zabrał do superfarmu i kupiłam wszystko co chciałam i nawet nawrzucałam nadprogramowe rzeczy :lol: :lol:

Fury rewelacja :lol: a my nic nie płaciliśmy za furę bo jechaliśmy autem brata :lol: :lol:

Aggi, Agni dobrze Ci powiedziała, ja już nic nie powiem dodatkowo, alewalcz kochana o swoje bo Ci się należy :kiss: :kiss:

co to miałam Wam jeszcze pisać?? ?aaaa któa mi wyprasuje zasłony do sypialni bo nie lubię tego robić :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka