BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #827925 przez gosia28
witam się wieczornie :)

u nas też ziąbek straszny, normalnie się nie da na zbyt długo z domu wyjść bo pieca trzeba pilnować, żeby ciepełko było B)

isss nie strzelaj w głowę tylko w kolano- zapomnisz o tym pierwszym :laugh: a serio to nawet nie wiem co mogłoby pomóc :dry: zdrowiej szybciuchno :kiss:

aggi faktycznie fatalni Ci lekarze którzy stoją dosłownie na Twojej drodze :S

zoi dzięki za info :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gabi heh widziałam to, super młody :)

ann nie ma chorowania, pij syropa i stawaj na nogi :kiss:
i słuszna uwaga odnośnie wyprawki :laugh:

gwiazdka co ma być to będzie co miałaś zrobić w tym cyklu to zrobiłaś ;)

Chudzinka, jak po spacerze? Zrelaksowana?

Domiśśś to chyba jesteś w lepszej pozycji niż szwagierka ;)

Agni na yt jest mnóstwo filmików odnośnie pielęgnacji storczyka może tam zobaczysz coś co Ci pomoże?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #827927 przez ann-sunshine
Dogorywam. Niby goraczki nie mam ale polaczenie kataru i bolu glowy z mdlosciami to katastrowa. Jem jablka na kolacje i ide spac z mymi dziecmi, tym narodzonym i tym nie. Trzymajcie kciuki zebym rano obudzila sie q lepszej formie.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827931 przez Ada2424
Witajcie

U nas też straszne mrozy, ostatnie 3 dni dały nam w tyłek nie ma co. Aż się nie chce z domu wychodzić na taki ziąb. Niby jutro ma być tylko -1 w dzień, oby ta zima uciekła jak najszybciej. A ja od kilku dni się kijowo czuje :( czuje się słabo, chwilami mam wrażenie jakbym miała zaraz zemdleć i ogólnie do kitu, raz mi ciepło że aż za gorąco a raz czuje dreszcze, gorączki nie mam. Nie wiem co się ze mną dzieje :(
Wczoraj Mężu zorganizował mi imprezkę urodzinową :) zaprosił kilka znajomych i teścia, miło było no i tort też był :)

Dobranoc wszystkim.

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #827937 przez aggi
Witam się i zaraz znikam do spania bo jutro do pracy :dry: :( nie mam ani sił ani ochoty tam iść :( może uda mi się jutro dodzwonić do gina o wypisanie L4 bo do 4.02 nie wytrzymam aż do wizyty.. :dry:

Issska właśnie oni nie mają zaświadczenia od gina bo gin mi powiedział że w lutym wypisze zaświadczenie :dry: jak się pierwszy trymestr skończy..

Porto tak jak wyżej może jutro uda mi się dokopać do gina po zwolnienie, bo nie wytrzymam do wizyty :dry: z tym wózkiem i tymi zabobonami to przesada :ohmy: moja mama już lata po sklepach dziecięcych i szaleje i to ja ją muszę powstrzymywać bo jakby mogła to by kupiła wszystko..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gabi ten chłopczyk od nas ze śląska :) Kochany jest :) ślicznie godo :D fest piyknie :D :P ferri Ty te klimaty znasz co nie ? :D

Ann zdrowiej :kiss: ja też się fatalnie czuję :(

idę przeżywać fakt że jutro do pracy, nie wiem jak tam wytrzymam :( dobranoc :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #827968 przez monique1983
ann-sunshine, Ada2424 - kurujcie się dziewczęta :)

Dobranoc wszystkim :)

10 lata 11 miesiąc temu #827972 przez ulka1983

Aggi dzwoń do gina i niech Cię pocałują gdzieś :silly: symuluj w razie co jak będzie marudził albo powiedz że chcą Cię wykopać wtedy na pewno nie odmówi :S tylko czasem jutro nie przyjmuj żadnych wypowiedzeń :huh: buziaki :kiss:

Gwiazdka i co @ przyszła czy odeszła w zapomnienie na 9 miesięcy B)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827986 przez Agnilla
Aggi wyszukaj wszystkie najgorsze objawy ciazy i powiedz, ze je masz i musisz isc na zwolnienie. ja tez bym nie mowila, ze maja mnie zwolnic.
Jula cwicz cwicz, a w czw Cie zdziwko chwtynie jak galoty beda czyste ;) :kiss:
Chudzinka, jakbys szukala kompana na spacery to ja, ja chce! :)
czas pogonic pana do lozka, bo ja odjezdzam a on potem po nocach siedzi. tylko ze on wstaje przed 7 a ja o 9 ;)
dobranoc :kiss:
i drugi :kiss: dla chorych

10 lata 11 miesiąc temu #827989 przez zoi
Jak się witam i od razu żegnam, bo normalnie taka senność, że ledwo panuję :dry: Zawsze byłam śpioch, ale teraz to masakra.

Wszystkie chore! Dużo zdrowia, teraz taki okres, trzeba uważać :kiss:

Julka...odwlekasz, ale ja cierpliwie poczekam razem z Tobą, jakoś to zniese. Swoje czekanie jakoś zniesłam, to i Twoje dam radę :P

Buziaki!

10 lata 11 miesiąc temu #828020 przez Asia K
Agni dawaj foto tego cuda

Ann – mam nadzieje ze dzisiaj juz zdecydowanie lepiej sie czujesz

Ada – miałas urodzinki ? Wszystkiego naj naj naj I spełnienia najwiekszego marzenia :*

Aggi – a po co mame powstrzymywac ? Niech ci nakupi to wszystko , a ty kasiurki nie bedziesz musiala wydac :p

Julka - czekamy z tobą i zaciskamy kciukaski :)

10 lata 11 miesiąc temu #828027 przez gwiazdka2014
ulka ja dalej czekam... ale niestety czuje że nachodzi .. :(
Ale już jestem przygotowana na kolejny miesiac :) A jak tam u ciebie?

10 lata 11 miesiąc temu #828031 przez ann-sunshine
Bry. Tzn nie do konca. Czuje sie fatalnie. Bola mnie wszystkie miesnie i glowa i gardlo. Katar jak wodospad. Glodna poszlam spac i od rana mdlosci. Poryczalam sie juz. Przenioslam sie przed telewizor i ide dalej spac.

Asia trzymaj sie.

Julka podziwiam silna wole.

I reszta niech ma lepszy dzien

10 lata 11 miesiąc temu #828060 przez Asia K
Ann - mimo wszystko tobie tez zycze lepszego dnia :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #828080 przez moofka
Ann zdrówka :kiss: niech Ci te paskudztwa szybko przejdą....

Julka najpierw chciałaś jak najwcześniej a teraz tak oooo?? trzymamy kciuki :kiss:

mąż poszedł dzisiaj do pracy więc mamy z Zośką pierwszy dzień bez tatusia. na razie jest spokój, Zośka wczoraj prawie cały dzień nie spała i teraz chyba nadrabia. ja mam na 16:00 wizytę kontrolną u ginka i jak będzie okej to wracamy do szaleństw z mężem :lol:

waga z rana pokazała mi ponad kilo mniej niż przed ciążą więc humor mam świetny :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #828083 przez gosia28
julka szacun, taka napalona byłaś, że w 8 dc chciałaś betę robić a tu proszę :lol:

o Wy bidulki, jak nie same chorujecie to dzieciaki, kurować się i stawać na nogi szybciutko :kiss:

aggi ręce mi opadają na Twojego gina :S

a ja musiałam dziś sama w piecu zapalić, o matko chyba kilka lat tego nie robiłam, ale emek zaspał i miałam wybór albo sobie zapalić albo siedzieć w zimnie do 15.00 :ohmy: :ohmy: :ohmy: co to to nie, nie w taki mróz, -7 teraz pokazuje (oczywiście na dworze :laugh: ) i dumna jestem bo nawet bez problemu mi się rozpaliło :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #828089 przez Asia K
Moof - zadzraszczam z dwojoną siłą :D

Gosia - mój to mnie do pieca nie dopuszcza - musielismy kupic nowy bo sie rozkleił ostatni ;) i teraz zrywa głupa ze tylkop on umie w nim rozpalac :) A ja tam nie protestuje :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka