BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #827012 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827020 przez ferritka
Chudzinka, uszy do góry, dobrze planujesz jedź wycisz mysli, poukładaj...na każdą z nas czeka za rogiem nasz mały cud, ja w to wierzę :kiss: :kiss:

ej i mam nadzieję, że nie mam alergii na Kręgla, może on coś rozpylać zaczął, jakieś feromony czy cuś :lol: :lol:

a teraz zagadka B)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827022 przez Agnilla
Ferri owu podczas brania antyków :unsure: pierwsze slyszę :unsure: to nie czasem ciązowy? :P

10 lata 11 miesiąc temu #827035 przez ann-sunshine
Zoi bezsenność to objaw ciąży, większość z ciężarnych ma problemy ze snem, a jak już śpi to śnią się głupoty. Mnie np dziś śniło się że z jakimiś 2 dziewczynami jechałyśmy oliwkowym starym mercedesem z przyczepką i zatrzymałyśmy się w lesie na siku. Poszłam w las, a tam kawałek dalej drzewa rosły na piasku tak jakby na pustyni, a jak kucnęłam to zobaczyłam że zbliża się do mnie ogromna anakonda i zaczęłam uciekać nie zakładając nawet gaci. Jazda co?

Julka nie skusiłaś się?

Malinka, ostatnio dużo tu nowych twarzy i niestety nie pamiętam, czy robiłaś badania? Od jak dawna się staracie itp.

Porto a skąd wiadomo, że ta dziewczyna z marcówek urodzi w połowie lutego? Planowana cesarka?

Dag co do przyzwyczajania dziecka do spania w swoim łóżeczku, to możesz jeszcze wkładać wikuni np pieluszkę pachnącą tobą, ponoć czasem to pomaga uspokoić dziecko. I dziewczyny już ci poradziły, wiem, że ciężko słucha się płaczu, ale czasem to też dla dobra dziecka.

Goś przytulam

Agni ale śliczne zdjęcie dzidzi.

Gosia co do kostek rosołowych, to jak nie mogę zupy dosmaczyć niczym to wrzucam, ale 1,4 kostki albo i mniej na gar.

Ferr ale miałaś przygoty w przychodni. A moja tzn nasza rodzinna lekarka przestaje pracować w przychodni i musimy się wszyscy przeniść buu a chciałam jej się na bilansie dwulatki pochwalić że będzie miała nowego pacjenta latem.

Goś ja dziś rosół na weekend gotuję.

Chudzinka śliczna kocica, zawsze chciałam mieć krótkowłosego kota, a mam kudłaczkę, oto moja:

Monique za ciebie też trzymam kciuki. Moje starania: za pierwszym razem 4 cykle, za drugim 10.

Majka trzymam za was kciuki, ciul z kasą. Malinka, a może fasolka czeka aż się pozbierasz? Czasem tak jest że musimy najpierw ze sobą zrobić porządki, żeby dzidzia zechciała przyjść.

Mesy współczuję mdłości, dla niektórych z nas dzieciaczki nie mają litości.

Zoi wiedziałam że będzie dobrze

Ferri z tymi twoimi testami owu to zawsze jakieś cuda

10 lata 11 miesiąc temu #827038 przez Agnilla
ej czy wszystkie tu maja kota? :)
Ann, fakt te sny sa chore, o swoich lepiej nie opowiadam :P

10 lata 11 miesiąc temu #827039 przez mesy
gosia w tym sęk , że piję litrami herbatę imbirową i co jajcooo :( :( :(
Krakersy mi dziś emek kupił może coś pomogą ;)

10 lata 11 miesiąc temu #827052 przez monique1983
ann-sunshine - dzięki, przyda się :)

wszystkie się tak chwalą zdjęciami dzieci albo kotów, a ja nie mam, ani tego ani tego, a niech tam...pochwalę się zdjęciem mojego psa :laugh: co prawda już trochę podrósł, ale na tym zdjęciu tak słodko wygląda :P na razie mam takiego syneczka ;)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827056 przez Asiaa
Ann fajna kicia :)

Agni ja nie mam kota :silly:

Kiedyś słyszałam, ale nie wiem ile w tym prawdy, że tabletki anty nie powstrzymują owulacji ale uniemożliwiają zagnieżdżenie się zarodka

Mesy a może taki imbir do gryzienia by pomógł? czasami w sklepach dostępne są, takie obtaczane w cukrze. Chyba Porto pisała że jej sok marchewkowy pomaga?

Monique ale słodki :) :cheer:
też bym jakiegoś psiaka przygarnęła ale póki co nie ma jek :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #827069 przez Asia K
Zoi super

Mesy - dziewczyny juz radzily - ja nic wiecej nie dodam ;)

Chudzinka - :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #827075 przez issska1986
Asia K napisał:

Zoi super

Mesy - dziewczyny juz radzily - ja nic wiecej nie dodam ;)

Chudzinka - :kiss:

[/hide]

i moim zdaniem powinnaś mieć teraz po dwóch godzinach czy Ci spadła do 79 :) chyba powinno być ponizej 140 po godzinie, nie wiem co powie lekarz, ja miałam niższą...chyba 120

10 lata 11 miesiąc temu #827080 przez issska1986
Ferr wiem,ze te kiciaki domowe nie zarażają, nie mówię -pogłaszczę je, ale jakoś wolę nie mieć styczności, szczególnie z babci kotkiem, bo on po dworku biega, grzebie w ziemi i właśnie poluje na myszki, ptaszki itd. Warzywa i owoce myję zawsze, nawet przed ciążą mandarynki, ogórka przed obraniem itd.

A propos tego twojego owu testu to rzeczywiście dziwna sprawa, nie ma owulacji przy anty i miesiączki też nie ma, to krwawienie to jak mi lekarz powiedział "imitacja " miesiączki, aby organizm nie zwariował... no ale może przez te nieczasowe branie masz owu... moja koleżanka takim sposobem zaszła biorąc anty...

10 lata 11 miesiąc temu #827099 przez moofka
ale boskie kociaki forumowe mamy :lol: i psinka mała też cudna :kiss:

Iss ja se kupiłam stanik do karmienia i prawie wcale go nie noszę, jakoś wygodniej mi w takich sportowych bezszwowych. nawet podczas spania mi nie przeszkadzają :)

Julka my mamy obrączki nakrętki :lol: tak je nazwała moja mama jak je zobaczyła bo są z matowego białego złota i mają aż 6mm szerokości.

Ferri Ty zawsze siurałaś jakieś jajca na tych testach B)

Asia norma do 140 jest to się mieścisz, siedziałaś grzecznie na tyłku po wypiciu glukozy?

10 lata 11 miesiąc temu #827104 przez monique1983
julka - ja mam z białego złota z dwoma diamentami, dokładnie taką jak na zdjęciu :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #827122 przez Asiaa
Julka a pochwalisz się pierścionkiem? :S obrączkę będziesz nosiła razem z pierścionkiem czy osobno?
Ja chciałam nosić razem więc zerkałam co ładnie się komponuje.
wybraliśmy takie

Jeszcze jedno, jeśli masz swoje złoto to polecam wykonanie obrączek u jubilera a nie w salonie jubilerskim ;) będzie taniej :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #827125 przez gosia28
Asiaa łał lisa?

ann ale masz pojechane sny.
ale kotka słodko leży :cheer: :)

mesy to w sucharach nadzieja ;)

manique cudny psiuncia :)

julka brawo
my mamy obrączki z białego, matowego złota ze złoconymi brzegami, przez środek leci wzorek taka fala :woohoo:

zoi masz pomysł dlaczego Borusia nie chce mi jeść? Już drugi dzień

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka