BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #826451 przez issska1986
Hejka,

Ann no można rzec, że gotowa :blink: kilku rzeczy mi brakuje, muszę się zebrać po wypłacie...

Aggi no tak jak Dag pisze, 1922 zł net na osobę, czyli już na to się nie załapiemy, chociaż nie wiem jak oni sobie z pit-u to policzą... może wyjdzie inaczej... czasem dobrze być zarejestrowanym na minimalną krajową :blink: Chyba ,ze się coś zmieni, ale znając życie to na niekorzyść ... Ale i tak złożę, a nóż widelec...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #826455 przez Chudzinka
Moja kocia księżniczka ani myśli na śnieg wyjść, tylko miauczy na mnie z pretensjami, że coś biało i zimno w łapki i najlepiej, żebym coś z tym zrobiła! I foch i pod kołderkę na drzemeczkę. Ona to ma życie ;)
Ferri - padłam, jak napisałaś o kobiecie, że nie jest "w cieniu bita"... Ło matko, no rozwaliłaś mnie :lol: Aggi - dziewczyny mają rację, proszę iść na L4 tym razem ciążowe, nic nie tracisz, a możesz zyskać, niech się w pracy martwią.
Goś, no może razem lutówki obskoczymy :kiss: Ja mam śluz płodny, odpowiedzi brak i nie wiem co robić :(
Dag - a to ja nie wiedziałam, żeś Ty Agnieszka... Łap życzenia najlepsze!
Isska - no kochana, czekamy na maleństwo :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #826458 przez Asiaa
Emma pewnie nie bardzo. Z godzinę temu tak brzuch zaczął mnie napitalać i to z dwóch stron, pewnie zołza się dobija :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #826510 przez zoi
mesy, tak już jutro idę na usg :)

Dag- najlepszego :P

gosia no franca ta franca :dry:

Agni- wow! Ale profilowe zdjątko :laugh:

Ja czasem dodaję kostkę, ale teraz emek powiedział, że mi zrobi rosół z wiejskich kur i będzie mroził, bo już nie można kostek używać- no takie oczy zrobiłam :cheer:

Fajnie dzieci krzyczą za oknem jak się bawią na śniegu. Ten odgłos mi się kojarzy z dzieciństwem, jakoś się rozmarzyłam ;)

10 lata 11 miesiąc temu #826533 przez gosia28
na żubrach jest biały dzik w kropki bordo :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #826538 przez moofka
Gosia od razu zajrzałam na żubry, wypasiony ten dzik :lol:

ja się załapałam na foto Chudzinki bo podczytywałam akurat z Zośką na cycu :side: Chudzinka niezła z Ciebie chudzinka :kiss: a w ogóle to kocią księżniczkę też byś mogła nam zapodać na foto :)

suknie ślubne piękne, moja wisi w szafie cały czas. czasami mam ochotę sobie w niej polatać :S

ferri trza było powiedzieć żeś stara tylko się dobrze trzymasz B)

Porto moi sąsiedzi w poprzednim mieszkaniu to notorycznie wystawiali przed drzwi śmiecie i waliło na całą klatkę :angry:

Iss pakuj tą torbę bo Twoja kolej teraz :lol:

my dzisiaj wyspani bo Zośka pociągnęła w nocy aż 7h :ohmy: mam nadzieję, że wieczorem też ładnie uśnie i będę mogła spokojnie obejrzeć z mężem jakiś film przy kolacji :)

10 lata 11 miesiąc temu #826573 przez monique1983
Hej dziewczyny :)

Pewnie taki temat już tu był, ale sporo stron jest do przeczytania :laugh: Jak długo staracie się o dzidzię jeśli można wiedzieć?

10 lata 11 miesiąc temu #826592 przez Porto1987
Kurde pisałam pisałam i sobie wyłączyłam kartę :cheer: :cheer: :cheer:

No to jeszcze raz :)

Gosia ja staram się unikać glutaminianu sodu :) Ale wiesz, że on jeszcze występuje pod innymi nazwami w produktach spożywczych :unsure: Niby piszą na opakowaniach, że bez glutaminianu sodu, a kryje się on pod takimi nazwami: Ekstrakt drożdżowy, Autolizowane drożdże, Hydrolizowane białka roślinne, Hydrolizowane białka. Oszuści :angry:

Oj Chudzinka, ale ta Twoja księżniczka to musi fajnie wyglądać jak ma te pretensje :) wczoraj oglądałam fajny filmik na Rude tube o kotach, aż płakałam ze śmiechu :P :P

Zoi jaki rozsądny ten Twój mężczyzna :) ja mojego też uczę żeby uważać na to co jemy :) U mnie dzieci sobie urządzają zabawę na klatce na piętrze :( piski, wrzaski itp.

Ja też bardzo dobrze wspominam swoja kieckę :) niektóre pewnie ją widziały B)

Moof u Ciebie śmiecie, a u mnie jeszcze zostawiają buty przed drzwiami :P
ale jak Zosia ładnie śpi :) W ogóle te forumowe dzieci, to takie aniołeczki :) Ja tez liczę, że moje takie będzie B) B) :S

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826596 przez gosia28
Chudzinka no włacha, poka kociaka :woohoo:

moof ubieraj i powtórz z emkiem noc poślubną bo jak weselicho było to możliwe, że zaległości macie :silly:
ehh Zośka cudne dziewcze, wie że mama musi odpocząć ;)
o matko :ohmy: :ohmy: :ohmy: współczuję w lecie :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

monique ode mnie optymizmem nie powieje, mi minęło 4 lata :dry: (a wcześniej naszą antykoncepcją było "uważanie"

edit.
Porto akurat tych wszystkich nazw nie znałam

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #826609 przez monique1983
gosia28 - wiem, że to prywatne sprawy i dosyć delikatne, także jak nie masz ochoty to nie odpowiadaj, ale wiesz co jest przyczyną takiego stanu rzeczy, robiłaś jakieś badania?

10 lata 11 miesiąc temu #826629 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826640 przez monique1983
gosia28 -

10 lata 11 miesiąc temu #826648 przez gosia28

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #826660 przez monique1983

10 lata 11 miesiąc temu #826671 przez aggi
Witam się po zakupach B) oczywiście to co z mamą miałyśmy kupić to nie kupiłyśmy, ale ja zaopatrzyłam się w spodnie jeansowe na gumce i fajne ściągacze na nogawkach mają :S a moja mama poszalała jak wpadła w dział dziecięcy i kupiła 3 pary bodów, a od skarpetek to musiałam ją siłą odciągać :P

gosia przytulam na ten nowy cykl :kiss:
ja kostki rosołowej nie daję :) Jakoś nie lubię i nie uznaję tego :P

Porto
polecam zabrać moją mamę na zakupy, jedzie po płaszcz dla siebie, a robi rozpierduchę na dziale dziecięcym :P byś widziała jak te ciuszki tam latają :S

Agni piękna fasola fotogeniczna, piękny profil no no :) I wiadomo wkońcu czy Pola ? :P Czy nadal nic ? :P eeee a już myślałam że coś wiesz :D

ferri ja wiem i wszystko rozumiem, patrząc na to 'z góry', ale tak w sercu to mi żal i trochę jestem zawiedziona no bo złote góry obiecywała, zamiast od razu powiedzieć jak będzie. Ale dla mnie to już temat zamknięty :) było minęło. Ale kit z tymi lekarzami, serio :dry: cycki opadają

Asiaa to u Ciebie warunki jak na Syberii brrrrrrrrrr :ohmy: a u mnie na noc zapowiadają -12 :( nooooooooł

Ada no no to jutro imprezka się szykuje i mmmmm torta to bym zjadła :D

Emma mi to zoi wyśniła w swoim proroczym śnie :P -17?! jezu ja chcę wiosny :huh:

Isssska no mój mąż właśnie na szczęście lub nieszczęście ma najniższą wpisaną w umowę, ale tak to jest jak się u prywatnych pracuje.. Ale to przynajmniej na te becikowe się załapiemy ;)

zoi czekamy na fotkę jutro :D Zaciskam z kropkiem kciuki :D

monique
ja 2 lata 'nie uważałam' i myślałam jak będzie to będzie. I nie było.. Dopiero po pół roku z testami owu się udało. czyli w sumie 2,5 roku

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka