BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #826128 przez aggi
Chudzinka to trzymam kciuki by udało Ci się to co ma się udać :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #826142 przez Chudzinka
Aggi, bardzo dobrze rozumiem co napisałaś, ja też bym w takiej sytuacji chyba odpuściła, jakby mnie tak potraktowano. Szkoda nerwów i aż przykro, że tak bardzo się starałaś dla ludzi, którzy nie potrafią tego docenić. Więc teraz dbaj o siebie i groszka a na nich się więcej nie oglądaj :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #826143 przez ann-sunshine
Oczywiscie na zdjecia nie mam szans.

Julka ani sie waz bety robic wczesniej.

Zoi trzymam kciuki za pecherzyk.

Ferri Marte w sezonie bede ci podrzucac to ze sciera bedzie latac i wszystko polerowac bo uwielbia.

No na Martuche Martucha tylko ja moge mowic. Dla innych jest Martusia ;)

Chudzinka trzymam kciuki dalej. A gdyby jednak cie olali to nie wyrzucaj sobie straconego cyklu. Tak mialo byc.

Iss spakowana. A gotowa na dzien W? 12 luty to sliczna data :P

10 lata 11 miesiąc temu #826150 przez zoi
Hej:)
Witam się jak zwykle od czasu II koło 5-6 cierpię na bezsenność :/

10 lata 11 miesiąc temu #826151 przez Asia K
Witam sie i ja

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi - tak - pobrali mi krew i po godzinie pobrali mi 2 raz

Julka - pokusa jest , ale walcz z nią walcz :D

Zoi - tak sobie myslalam ze nie wytrzymasz - a myslalas o tym ze teraz bedziesz musiala wytrzymac 9 miechów by zobaczyc dzidzie ? Tego nie przyspieszysz :p

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826169 przez zoi
Asia, na razie myślę, że dam radę, na pewno nie będę jej szybciej wyciągać;)

gosia, jak sytuacja na malpowym froncie?

10 lata 11 miesiąc temu #826174 przez mesy
Nie załapałam się na zdjęcia :angry: :angry: :angry:

Zoi czyli idziesz jutro do gina tak ;>

10 lata 11 miesiąc temu #826177 przez malinka89
Hej kobietki :)

mam nadzieję, że mnie ponownie przygarniecie bo trochę mnie nie było ... :P

Ja mam cały czas doła :( nie potrafię się ogarnąć już od dłuższego czasu... wszystko mnie przerasta, przygnębia, byle pierdoła smuci, ciągle chlipie po cichaczu :( nie wiem co ze mną :(

Co do malinek.. ciągle ich brak... dziś 16dc i nic :( jakąś mini mini kreseńkę miałam chyba 9d czy 10dc i myślałam, że się rozkręci a tu cisza, zupełnie nic, tylko jedna krecha kontrola.. :( mikroskop tez nic nie pokazuje, tzn 13dc miałam od razu dorodne paprotki, ale nawet nie miałam okresu przejściowego, a badam nim ze 2-3 razy dziennie więc bym nie przegapiła, ale pewno za szybko zrobiłam po wypiciu mineralki i stąd, bo po kilku godzinach ich już nie było, ciekawa jestem co będzie dziś... :(

Coś kojarzę, że na dniach gwiazdka miała testować czy się udało? Ale coś jej chyba nie ma?

10 lata 11 miesiąc temu #826197 przez Porto1987
Cześć Dziewczynki :)

Troszkę do Was nie pisałam, bo nie miałam weny jakoś, ale czytałam Was cały czas :) Niby humor mam dobry, ale tak strasznie mi się nic nie chce :( i jakoś tak nie mam siły i wiecznie zmęczona jestem :dry: Wybaczcie :S

Gosia, zaciskam dalej :kiss: skoro mówisz, że test był zepsuty :P

Asia mi też glukoza ładnie poszła :) Zamknęłam oczy i wypiłam :P ale jakaś super smaczna nie była :D

Ja się tylko załapałam na zdjęcia modelek z katalogu i modelki Agni :P

Agni, ale szał był u żubrów wczoraj nie? :D :S

Julka, wytrzymaj z tą betą :)

Zoi, wiem, że to jest silniejsze od Ciebie :P Ja pamiętam jak ja miałam czekać dwa tygodnie na pierwsze usg :P Tylko ja musiałam wytrzymać, bo usg kosztowało 100 zł :P A teraz między połówkowym usg a ostatnim było 10 tygodni odstępu i też już nie mogłam wytrzymać :S i jak wiedziałam, że będzie usg, to nie mogłam się doczekać :P ale fasolki, groszki i kropki muszą siedzieć w brzuszkach ile tylko można i się wykluwać powolutku :)

Chudzinka, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli :) już Ty sama wiesz jaka opcja jest najlepsza dla Ciebie, więc tego Ci życzę :)

Agni spóźnione życzenia imieninowe :kiss:

A i jeszcze powiem Wam, że ode mnie z marcówek dziewczyna ma w połowie lutego już urodzić :ohmy: czujecie to :unsure: bo ja to nie :S ja dalej myślę, że jeszcze mam dwa miesiące :P :P

Co ja jeszcze miałam :unsure:

10 lata 11 miesiąc temu #826201 przez Dagnes
Hej kobietki!
Ja dziś wyspana jak nigdy. Wikunia jak zasnęła o 21 tak o 2 się na jedzonko i zmianę pieluszki obudziła i dalej spała do 6. Teraz też śpi razem z tatą. Mam tylko problem, bo zaraza mała nie chce spać w łóżeczku tylko z nami na łóżku. Co ją próbuję odłożyć to kwęka. Doświadczone mamy, może macie jakieś sprawdzone sposoby aby ją przyzwyczaić do spania w swoim wyrku? A i wczoraj odpadł nam pępuszek :)
Julka wstrzymaj się z betą. Wiem, że kusi. Mnie też kusiło żeby test robić przed terminem spodziewanej @ ale dziewczyny skutecznie mnie powstrzymały :)
Chudzinka trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po twojej myśli. A potem to ja zamawiam fotę w sukni ślubnej, bo zapewne wyglądałaś w niej obłędnie.
Iss już niedługo ty będziesz miała swoją gwiazdę przy sobie :) Ale ten czas leci.
A z becikowym, to jest kryterium dochodowe. Dochód na 1 osobę nie może przekroczyć 1922,00 zł netto.
Goś jak tam twoja @?

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #826204 przez Kaś_O
Bry :* :*

Jak tam kochane, widze ze tez sie na foty nie zalapalam.. ale niestety jakos weny mi brak..

Dag w dzien ja przyzwyczajaj jak masz sile, musisz przeczekiwac kwekanie. Odkladasz a jak kweka to podchodzisz i tylko glaszczesz i mowisz i odchodzisz.. jakos tak ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 11 miesiąc temu #826205 przez Dagnes
A i jeszcze jedno. Strzelam focha, bo tylko Agni dostała życzenia imieninowe, a ja też mam tak samo na imię :silly:

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #826207 przez Asia K
Dag - bo to byly zyczenia dla wszystkich Agnieszek z foruma :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Kas ma racje z tym odkladaniem i odczekiwaniem kwekania

10 lata 11 miesiąc temu #826227 przez Domiśśś
Cześć kobitki

No pięknie ledwo człowiek się z domu gdzieś wyrwie a tu takie super fotosy go omijają :dry:

Pięknie pięknie ;)

U nas dziś białoooo :)

Miłego dnia :*

10 lata 11 miesiąc temu #826237 przez aggi
Chudzinka dokładnie o to mi chodziło, nie doceniono tego jak się starałam więc po prostu najzwyczajniej mi przestało zależeć..

zoi objawy ciążowe pierwsze ? :D haha :) Ja wogóle po nocach nie śpię, więc Cię rozumiem :P Jak zasypiam wkońcu kręcąc się z boku na bok to już jest rano :dry:

Asia K

malinka
wyluzuj, może znajdź jakiegoś dobrego gina który Twoje wątpliwości rozwieje? W kwestii Twojego organizmu?

Porto jak ja Cię rozumiem kobietoo.. Ja też ciągle zmęczona i do tego nie śpię w nocy, ja nie wiem jak z wielkim brzuchem będę spała bo i tak co rano budzę się na brzuchu :ohmy: już emkowi powiedziałam że trzeba będzie dziurę wyciąć w łóżku i sobie tam brzuch będę chowała :S

Dagnes na prawdę tak dużo nie może przekroczyć? Eeeeeee to spoko, myślałam że te kryterium jest o wiele wiele niższe :P A spróbuj nie podchodzić, albo daj jej może jakiś ciuszek, pieluszkę nasiąknięty Waszym zapachem wiesz o co mi chodzi, żeby ona czuła Wasz zapach przy sobie, gdzieś czytałam że to działa :unsure:

Ja dzisiaj znikam z mamą do CH, bo mi nie da żyć :S ale jak mnie zabiera na zakupy to się nie odmawia hahahha :silly: Miłego dnia :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka