BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #825511 przez aggi
dobra nadrabiam dalej, mam nadzieję że mi forum się znów nie popsuje :S

ferri no to plany piękne i zacne, oby się Wam tam mega powiodło :lol: ej knajpy nad morzem mówisz... zjadłabym rybkę taką świeżutką aaaaaaaaaaaaaa z frytkami.., teraz sobie smaków narobiłam :S :S

Agni to mi z tym żelazem stary chyba gazy usypiające wrzuca bo chodzę jak zombie, ciągle śpiąca i kurde nie do życia :dry: Twoja kochaniutka to rzeczywiście ma nasrakane eeeej, ale moja to samo :silly: oglądałam tego woza i fajna fura :)

zoi ani nie gadaj że teściowie kupują wózki bo chyba bym prędzej umarła jakby moja kochaniutka miała mi coś kupić :P Najlepiej jak w ogóle się moim kropkiem interesować nie będzie i nic mu kupować bo gust to ona ma, ale jak to na starą babę przystało :dry: już wolę z moją mamą oglądać wózki, łóżeczka i ciuszki i się emocjonować :D

Asia K bo na jeża pójdziesz za czytanie gupot :P

gosia eeee ja po cichu siedzę i myślę że wkońcu mi 'zapłacisz' za paczuchę co ci wysłałam c'nie? :D ileż można czekać ej :S :silly:

Emma to moja rada weź utul Zośkę i powiedz jej jak bardzo ją kochasz, o ! A później czekaj na rozwój sytuacji, może jeszcze @ nie przyjdzie :S a jak nie styczeń to luty, a jak nie luty to marzec :kiss: :kiss:

Ann no nieźle.. Ale nie martw się, może pms miały :P przecież każdemu może się zdarzyć, nie codziennie ją zostawiacie na trochę dłużej.. :dry: a jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy i potem wypadki i wogóle :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #825516 przez Chudzinka
Ann, nie przejmuj się i nawet nie myśl o żadnych czekoladkach, bo nie Twoja wina była i powinni być wyrozumiali. Masz dziecko i nie zawsze da się wszystko zaplanować jak w zegarku. Dbaj o swoje, a nie daj sobie wmówić, że inni mają rację. Przecież złych intencji nie miałaś, przeprosiłaś, że tak wyszło i to powinno w zupełności wystarczyć.
Ważne, że Martucha przekazana ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825544 przez gosia28
dzień dobry :)
a co tu nikogo jeszcze nie było? Przysypało Was? U mnie biały puch leci z nieba.

To żeby Was dłużej w niepewności nie trzymać siknęłam na zepsutego testa :dry: Trudno się mówi. Walczymy dalej.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #825564 przez Domiśśś
U mnie tak biało, że ho ho ... Ciekawe tylko na jak długo bo chyba już dodatnia temp.
No ale straszą mrozami więc zobaczymy.

Gosia tule i ściskam mocniutko :*

10 lata 11 miesiąc temu #825597 przez Agnilla
dziekuje jeszcze raz za zyczenia :kiss:
Goś, wierzę, że test na serio był zepsuty! kciuków nie puszczam!! :kiss:
Ann, olej baby! pierwszy raz Wam się to zdarzyło, człowiek by miał charakter wrdny to by poszedł i je jeszcze opierdzielił, że raz sie zdarzyło odkąd dziecko chodzi do przedszkola a tu taka awantura.
ja tam nie wiem jak u nas jest, ale za godz wychodz to sie okaze ;) i tak mi zimno bedzie standardowo :P
zbieram sie, musze do pracy podskoczyc
miłego dnia laski!

10 lata 11 miesiąc temu #825627 przez ann-sunshine
Bry,

u nas całkiem niezła pogoda, ale jakieś chmury chodzą, więc nie wiem czy nie sypnie.

Wiecie, z tym żłobkiem to my byliśmy uprzedzani, że ani minuty spóźnienia, bo potem dzwonią do rodziców, jak nie odbierają, to się nie patyczkują tylko wzywają policję i dziecko do pogotowia opiekuńczego zabierają. Ale fakt, wyjątkowa sytuacja, wyjaśniłam, powinny choć trochę zrozumienia okazać. No nic, było minęło, idziemy dalej.

Goś :kiss:

Ja już zakupy zrobiłam i drugie śniadanie zrobiłam, a zaraz za pierogi ruskie się zabieram.

10 lata 11 miesiąc temu #825634 przez Ada2424
Hej

Ale mroźno dziś brrr a ślizgawica na drodze jak nie wiem, jak ja nie lubie zimy mimo tego że urodziny mam w tym miesiącu...

ann ja też dziś robię pierogi ruskie :) zachowania pań ze żłobka nie komentuje :dry:

monique witaj, to zaczniemy staranka mniej więcej w tym samym czasie bo ja od kwietnia zaczynam :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #825646 przez gabi28
ann Ty mnie chyba kiedyś pytałas o usg genetyczne-no więc juz po wizycie.Wszystko dobrze-tyle wiem :) lekarz jakiś małomówny,jutro mam przyjśc po wyniki,bo mi dzisiaj nie dał.Wiem tylko,że maluszek ma 75mm więc podrosło :) jestem już spokojna,a jutro będe bardziej jak zobaczę wyniki.

10 lata 11 miesiąc temu #825662 przez Chudzinka
Kurcze, Gosia, no nie wiem... Ale @ ni ma jeszcze? Jak to życie każe nam cały czas czekać...
U nas pierwszy śnieg! Ślicznie, ale jutro może jak dla mnie wrócić poprzednia pogoda. Zima jest ładna przez pierwszych kilka chwil jak dla mnie ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825688 przez Chudzinka
Jula - chyba trochę za wcześnie na betę. Ja słyszałam, że beta wychodzi 10 dni po owu, a testy sikane 12-14 dpo. No ale jak masz nie wytrzymać :P
Ja miałam taką kiecę na ślubie:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oczywiście to nie ja jestem na foto. Ja jestem trochę niższa B) :lol:
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #825694 przez ann-sunshine
Chudzinka odważnie i nowocześnie.

Gabi jutro też będą dobre wieści. Pozostaje Ci już tylko cieszyć się ciążą i czekać na narodziny.

10 lata 11 miesiąc temu #825704 przez aggi
Goś trzymam kciuki mimo wszystko nadal :kiss: póki @ nie ma to wiesz.. :)

Ja dzisiaj NIC w nocy nie spałam, zasnęłam trochę o 7mej dopiero :dry: na zewnątrz zima przyszła, -4 stopnie i jakiś dziwny śnieg, nie mówiąc o śliskich drogach - przecież wczoraj tak deszcz lał .. :dry: szkoda gadać, nie wychodzę dzisiaj z łóżka, o ! :S

julka ja to bym poczekała trochę dłużej, dla dobra ogółu :kiss: ale to Twoja decyzja :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #825706 przez Agnilla
phi te zdjęcia katalogowe to wy se wsadźcie, Frri dała swoje to i Wy musicie!! :) chce zdjęciaaa slubne! a ciężarnej sie nie odmawia :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #825711 przez monique1983
Ada2424 - to super, będziemy razem testować ;)bo reszta dziewczyn mam nadzieję, że do tego czasu zaciąży, czego im życzę z całego serca :)

Chudzinka - świetna sukienka, szukałam czegoś takiego w zeszłym roku, no ale nie mam takiej figury jak Pani na zdjęciu :)

10 lata 11 miesiąc temu #825720 przez Agnilla
ja czekam najpierw na Chudzinke i Aggi :P zreszta moje mozesz na fb obczaić :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka