- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferri no to plany piękne i zacne, oby się Wam tam mega powiodło ej knajpy nad morzem mówisz... zjadłabym rybkę taką świeżutką aaaaaaaaaaaaaa z frytkami.., teraz sobie smaków narobiłam
Agni to mi z tym żelazem stary chyba gazy usypiające wrzuca bo chodzę jak zombie, ciągle śpiąca i kurde nie do życia Twoja kochaniutka to rzeczywiście ma nasrakane eeeej, ale moja to samo oglądałam tego woza i fajna fura
zoi ani nie gadaj że teściowie kupują wózki bo chyba bym prędzej umarła jakby moja kochaniutka miała mi coś kupić Najlepiej jak w ogóle się moim kropkiem interesować nie będzie i nic mu kupować bo gust to ona ma, ale jak to na starą babę przystało już wolę z moją mamą oglądać wózki, łóżeczka i ciuszki i się emocjonować
Asia K bo na jeża pójdziesz za czytanie gupot
gosia eeee ja po cichu siedzę i myślę że wkońcu mi 'zapłacisz' za paczuchę co ci wysłałam c'nie? ileż można czekać ej
Emma to moja rada weź utul Zośkę i powiedz jej jak bardzo ją kochasz, o ! A później czekaj na rozwój sytuacji, może jeszcze @ nie przyjdzie a jak nie styczeń to luty, a jak nie luty to marzec
Ann no nieźle.. Ale nie martw się, może pms miały przecież każdemu może się zdarzyć, nie codziennie ją zostawiacie na trochę dłużej.. a jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy i potem wypadki i wogóle
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ważne, że Martucha przekazana
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
a co tu nikogo jeszcze nie było? Przysypało Was? U mnie biały puch leci z nieba.
To żeby Was dłużej w niepewności nie trzymać siknęłam na zepsutego testa Trudno się mówi. Walczymy dalej.
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
No ale straszą mrozami więc zobaczymy.
Gosia tule i ściskam mocniutko :*
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Goś, wierzę, że test na serio był zepsuty! kciuków nie puszczam!!
Ann, olej baby! pierwszy raz Wam się to zdarzyło, człowiek by miał charakter wrdny to by poszedł i je jeszcze opierdzielił, że raz sie zdarzyło odkąd dziecko chodzi do przedszkola a tu taka awantura.
ja tam nie wiem jak u nas jest, ale za godz wychodz to sie okaze i tak mi zimno bedzie standardowo
zbieram sie, musze do pracy podskoczyc
miłego dnia laski!
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
u nas całkiem niezła pogoda, ale jakieś chmury chodzą, więc nie wiem czy nie sypnie.
Wiecie, z tym żłobkiem to my byliśmy uprzedzani, że ani minuty spóźnienia, bo potem dzwonią do rodziców, jak nie odbierają, to się nie patyczkują tylko wzywają policję i dziecko do pogotowia opiekuńczego zabierają. Ale fakt, wyjątkowa sytuacja, wyjaśniłam, powinny choć trochę zrozumienia okazać. No nic, było minęło, idziemy dalej.
Goś
Ja już zakupy zrobiłam i drugie śniadanie zrobiłam, a zaraz za pierogi ruskie się zabieram.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ale mroźno dziś brrr a ślizgawica na drodze jak nie wiem, jak ja nie lubie zimy mimo tego że urodziny mam w tym miesiącu...
ann ja też dziś robię pierogi ruskie zachowania pań ze żłobka nie komentuje
monique witaj, to zaczniemy staranka mniej więcej w tym samym czasie bo ja od kwietnia zaczynam
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas pierwszy śnieg! Ślicznie, ale jutro może jak dla mnie wrócić poprzednia pogoda. Zima jest ładna przez pierwszych kilka chwil jak dla mnie
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja miałam taką kiecę na ślubie:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oczywiście to nie ja jestem na foto. Ja jestem trochę niższa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gabi jutro też będą dobre wieści. Pozostaje Ci już tylko cieszyć się ciążą i czekać na narodziny.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ja dzisiaj NIC w nocy nie spałam, zasnęłam trochę o 7mej dopiero na zewnątrz zima przyszła, -4 stopnie i jakiś dziwny śnieg, nie mówiąc o śliskich drogach - przecież wczoraj tak deszcz lał .. szkoda gadać, nie wychodzę dzisiaj z łóżka, o !
julka ja to bym poczekała trochę dłużej, dla dobra ogółu ale to Twoja decyzja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Chudzinka - świetna sukienka, szukałam czegoś takiego w zeszłym roku, no ale nie mam takiej figury jak Pani na zdjęciu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa