BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824982 przez mesy
Ferri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gwiazdka powiem ci jako stara weteranka , bo starałam się o ciążę całe 3 lata !! , że takie zachowanie jakie ty masz teraz to ci na pewno w staraniach nie pomoże , a wręcz zaszkodzi...będziesz podchodziła do tego tak emocjonalnie to prędzej czy później wylądujesz u psychologa bo tego nie ogarniesz !!!
Taka moja dobra rada i pewnie nie jednej dziewczyny tu .. wyluzuj zaworki , bo wtedy najczęsciej się udaje jak się nie myśli o staraniach 24 / h

Chudzinka wiesz u nas to było inaczej bo my jak brali ślub to mieliśmy staż bycia ze sobą 9 lat ... więc ja już chyba nie ryzykowałam hahah

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #824984 przez ferritka
hehe ja mam rocznice 10 dni po urodzinach :lol: a Kręgiel już mi zapowiedział, że jeden prezent :cheer: ooo taki FROG mu powiedziałam :lol: :lol:
a wiecie, że odkąd starego znam, to spędziliśmy tylko 1 moje ur razem, bo zawsze w tym czasie ma wyjazd :cheer: czujecie :lol:

komu koreczka , bo się zajadam właśnie :lol: koreczek z rana jak śmietana :woohoo: :woohoo: :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824985 przez Chudzinka
mesy, a co Ty masz do mojego zachowania? :silly: Oki, poprawione, tak czułam, że to pomyłka :P
Gwiazdeczka, niestety Cie zmartwie - ale jest inna opcja i powinnaś ją brać pod uwagę, żeby się nie dołować niepotrzebnie... Pewnie, że trzeba być optymistą, ale z wiekiem powinno do tego dochodzić trochę realizmu ;)

10 lata 11 miesiąc temu #824987 przez mesy
Chudzinka już zmieniłam haha sorka ciąża mi mózg zabiera i potem takie są skutki :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #824992 przez ferritka
mesy napisał:

Chudzinka już zmieniłam haha sorka ciąża mi mózg zabiera i potem takie są skutki :blush:

JEST!!! JEST!! MAMY OBJAW KSIĄŻY!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss: :silly: kcesz koreczka :S

widzisz Gwiazdko, my Ci tu wszystkie dobrze zyczymy i kibicujemy, ale przechodziłyśmy takie stany po długim okresie staranek, a nie na początku drogi :lol: więc cyc w przodek i no stressssss :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #824994 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

JEST!!! JEST!! MAMY OBJAW KSIĄŻY!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss: :silly: kcesz koreczka :S

widzisz Gwiazdko, my Ci tu wszystkie dobrze zyczymy i kibicujemy, ale przechodziłyśmy takie stany po długim okresie staranek, a nie na początku drogi :lol: więc cyc w przodek i no stressssss :lol:

Nie chce :P mi dupa będzie miała jeszcze czas urosnąć więc ty wpierdzielaj bo tobie teraz jest bardziej potrzebne :blush: :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #824998 przez ann-sunshine
Gwiazdka co to znaczy, że nie przekonasz swojego do starań? To on nie chce dziecka? I przyłączę się do dziewczyn - jak tak się zafiksujesz na tym, że super przygotujesz się w owulację (nie wiem, jak można się przygotować, poza ogoleniem nóg i zaciągnięciem faceta do łóżka) i będziesz tylko o tym myśleć, to nic ci to nie da, zablokujesz się psychicznie i tyle.

Mnie się udało w te cykle w których się nie starałam, nie liczyłam, nie myślałam, nie robiłam testów owu, jak się starałam to małpa przychodziła i już.

10 lata 11 miesiąc temu #825000 przez Asiaa
a wiecie że wczoraj był ponoć najbardziej depresyjny dzień roku?

Ferri a powiedz mi jeszcze, Wy wyjeżdżacie do kogoś czy w ciemno? i dopiero potem szukanie pracy lokum itp?

10 lata 11 miesiąc temu #825001 przez gwiazdka2014
Dobra ale mi gadacie... ok postaram się dziewczyny, wy macie na pewno racje co do zafiksowania.
M chce dziecko ale wolałby synka :)
A co do przygotowań to myslałam o temperaturze :p i oczywiści o ogoleniu nóg :P

10 lata 11 miesiąc temu #825002 przez ferritka
ano słyszałam o tym depresyjnym dniu..przez to mi tak oczy spuchły chyba :S

Mesy, rybka jest dietetyczna i ma ocet :silly: :silly: :silly: :blink:

Asiaaa, mój Kręgiel ma tam rodzine, praca na nas czeka więc w ciemno to my nie jedziemy B) tylko domu szukamy, bo nie chcemy im na głowie siedzieć- choć nie mieliby nic przeciwko, bo my fajni jesteśmy :silly: - to my chcemy sami sobie z Leośkiem być :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #825010 przez Asiaa
To super :) a kiedy startujecie? Już wiadomo?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825012 przez ferritka
plan jest w październiku wyruszyć, bo mamy knajpy i troche szkoda nam je puścić ot tak...teraz zarobimy sobie przez sezon i potem najpewniej "oddamy" biznes rodzicą Kręgla :lol: cieszę się bo wiecie jak ja sezony kocham cnie B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #825016 przez Asiaa
Twojej historii nie znam bo za świeża jestem na forum, więc nie wiem jak bardzo kochasz sezon :silly:
Fajnie że plan jest ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825018 przez ferritka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #825024 przez Asia K
A ja mam juz posrane - wlasnie sie dowiedzialam ze przeziebienie moze miec wplyw na wynik glukozy :angry: a mnie wlasnie drapie gardlo, kaszel mam i wogóle czuje sie bleeeeeeeeeeeeeee

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka